Realista24 írta:Én DDG kérdésben Csokival értek egyet.
Nincs ezzel gond,én is megvenném őt,mert courtois nem megszerezhető.....de nem mindenáron.
De nem is DDG a lényeg,hanem az ami hosszú évek óta jellemző,és ez miatt MERI elkéri a MU azt az árat,amit SENKI MÁSTÓL nem merte volna.....az meg hogy DDG szerződése lejártában ezt a mu.t nem érdekli hát ezt had ne higgyem el,persze.....majd pont a két fő zsidót nem érdekelné ha elveszítenék őt ingyen,hullana ott egy két fej az lehetséges.......elakarták ők adni,mert NEM AKART hosszabbítani már,és ezt a MU is tudta.....azért húzták vele az időt,mert a real volt a kérő és le lehet fejni minket. esküszöm óramű pontossággal tudtam,hogy lassna már 40 milla lesz a téma.....esküszöm Eger összes borára.....soha többé ne vehessek ha nem úgy gondoltam,hogy nem a mu fog engedni hanem a real megy majd még feljebb....nagyon iszonyat ez a gondolkodás.
...és ez régóta tendencia sajnos,ezért pofátlan velünk a legtöbb klub.
...én már sok évvel ezelőtt bevezettem volna,ha a monaco 80 at kér,és a játékos max 60at ér,akkor addig megyek el....ha nem akkor nem....veszek mást,mindenki pótolható,ezer és ezer játékos van,csak nem kellene ész nélkül hajkurászni egy egy nevet......
de nem erről beszélek....hanem hogy a nálunk divatos rossz elv miatt vagyunk mindig ebben a helyzetben.nem most kell elkezdeni spórolni.
Nem a végeredmény a fontos,de azt is lehet vitatni,kevesebb a különbség szerintem,hanem az hogy ezt minden évben elsütjük,ezt a bazári mókát,ahol mint a lengyel piacon egy frotir törülközőtt 3x oson áron sóznak ránk,holott másutt 3ad annyi.Realista24 írta:HA jövőre jönne ingyen De Gea, akkor - mivel Mendes az ügynöke - szerintem 8 millió alatt nem írna alá. Ez a Realnak ugye nagyjából a duplája.
Most 5 milliót fog kapni elvileg, ez évi 6 millió "spórolás", hat évnél az 36 milla.