ne vicceljünk már....amikor még 30 millióról voltak a hírek már akkor mondtam(vagy csak akartam

) hogy a mu azért húzza ezt mert a real a másik fél és tökéletesen tisztában vannak vele ha akar a madrid valakit akkor nem számít az ésszerűség és majd 40 körül meg is állapodnak.
Az összes nagycsapat pénget, nem kevés pénzeket. Nézzük már meg, hogy kikre mennyit fizettek nemhogy a legnagyobb csapatok, hanem még a másodvonalasok is.
És egyébként én már sokszor mondtam, hogy nem feltétlenül a piac a hülye. Nem biztos, hogy most lettek túl drágák a játékosok, lehet hogy korábban votlak túl olcsóak. (nem egy-egy, hanem általánosságban)
DDG most pőláne speciális eset, mert talán mindkét csapatnak többet ér a jelenlegi helyzetében, mint egyébként. Az MU-ra tényleg rászakadt a kincstár, egyáltalán nincsenek pénz szűkében, viszont pótolni nehezen tudnák. Talán LLoris az, akivel lehetne, de ő meg nagyon drága. Megéri kockáztatniuk azt, hogy kapnak még egy évet, hogy meggyőzzék DDG-t, akivel bármi történhet, valami csinos bevándorlót talál ott a spanyol csaj helyett, és egyből nem lesz oplyan sürgős visszatérnie spanyolországba. Ha nem tudja komoly szinten pótolni az MU, az címekbe, helyezésekbe kerülhet nekik, és az angol ligában a rohadt sok pénz miatt 1-2 hellyel feljebb végezni nagyon komoly összegeket jelent, a BL-ről nem is beszélve.
És itt vagyunk mi is, akikre szintén nagyon ráfér most már egy igazán jó kapus, mert bár BL-t tudtunk nyerni egy éve, nem a kapusteljesítményünk miatt, az már jóideje nem húzza a csapatot felfelé. És ezen a poszton kívül nem nagyon maradt olyan, ahol érdemi javulást lehet elérni. És persze ott van barca szezonja, amire kell a válasz a szurkolóknak, és DDG minden szempőontból megfelel, a spanyolok első számú kapusát hoznánk el.
Szóval hiába a lejáró szerződés, 30 millióig simán elmennék én is. Talán kicsit fölé is.