Mozi, filmek
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
Pratt egyáltalán nincs túlhype-olva, soha nem is fog Oscar közelébe kerülni, mert nem az a stílusú fazon. Viszont az ilyen idiótább karakterek (Star Lord, Indy), ahogy Remy is írta tökéletesen illenek hozzá. Én is egyből őt képzeltem Han Solo szerepébe, mikor olvastam, hogy film készül, bár én jobban örülnék, ha szó lenne egy Régi Köztársaság franchise-ról.
Annyi játék és regény van, amihez a forgatókönyvírók nyúlhatnának, Revan története pedig mind a világos és sötét oldal kedvelőinek ínyenc lenne, mert szerintem az egyik legváltozatosabb SW karakter. Aki nem ismeri, azoknak meg főleg. Viszont ha lesz is ilyen, valószínűleg nem mostanában, főleg, hogy a Disney teljesen elhatárolódik és kizárja ezeket az univerzumból.
Ezektől a különálló filmektől (Rouge One, Han Solo előzmény) kicsit félek, nekem előbbi ezidáig semmi SW hangulatot nem idézett fel, de mondjuk kár is már most ítélkezni, veszteni meg senki nem veszít vele.
Annyi játék és regény van, amihez a forgatókönyvírók nyúlhatnának, Revan története pedig mind a világos és sötét oldal kedvelőinek ínyenc lenne, mert szerintem az egyik legváltozatosabb SW karakter. Aki nem ismeri, azoknak meg főleg. Viszont ha lesz is ilyen, valószínűleg nem mostanában, főleg, hogy a Disney teljesen elhatárolódik és kizárja ezeket az univerzumból.
Ezektől a különálló filmektől (Rouge One, Han Solo előzmény) kicsit félek, nekem előbbi ezidáig semmi SW hangulatot nem idézett fel, de mondjuk kár is már most ítélkezni, veszteni meg senki nem veszít vele.
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
halálomig madridista leszek
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem érzem Prattet túlhypeolva, mert mint színész, nincs az elitben. Viszont nagyon illenek rá ezek a kalandor szerepek. Star-Lord, JW-ben az Indy 2.0. Szóval ki kéne használni őt, amíg lehet, ha már úgyis minden remaket akarnak csinálni. Kurva sokat számít a jól kiválasztott színész, és ő pont az ilyen szerepekre lenne jó.ziro4vr írta: Ez a Pratt jó fazon, de túl van hypeolva. Majd mehet nála is a mémáradat, mint amikor dicaprio nem kapott oscart.
Jön majd a Passengers romantikus sci-fije (Ő + Jennifer Lawrence), illetve a Hét mesterlövész remakeben is szerepet kapott.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
Ha lesz valaha Uncharted film , akkor csak is Nathan Fillion .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nekem mindegy, így is évi kb háromszor járok moziba, illetve a tv-s felhozatal kielégít.
Ez a Pratt jó fazon, de túl van hypeolva. Majd mehet nála is a mémáradat, mint amikor dicaprio nem kapott oscart.
Ez a Pratt jó fazon, de túl van hypeolva. Majd mehet nála is a mémáradat, mint amikor dicaprio nem kapott oscart.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
1 - Indy mindenképpen lesz, szóval inkább Prattel csináljanak újat, minthogy lerakjanak még egy Fordos szart az asztalra. (Bár én is inkább azt szerettem volna, ha az egész marad trilógia)ziro4vr írta:Szerintem meg hagyják az Indy franchiset szépen békén. Csináljanak akkor már mondjuk egy Uncharted filmet. Vagy ne.Han Solo spin-off is meh. Bár az még elmegy talán.
2 - Uncharted, ha minden igaz lett volna, csak a stúdió nem akart sok pénzt áldozni rá, így valami alacsonyköltségvetésű szart akartak kihozni belőle. Annál viszont többet érdemelne. (De am ja, ide is illene Pratt
3 - Pratt a király.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
Szerintem meg hagyják az Indy franchiset szépen békén. Csináljanak akkor már mondjuk egy Uncharted filmet. Vagy ne.
Han Solo spin-off is meh. Bár az még elmegy talán.
Nem illik.
- Remy
- Kapcsolat:
Nem kell mindent, csak Han Solo-t, Indyt és mondjuk a Múmia remakeben Rick O'Connell-t.ziro4vr írta: Ja, szerintem is játsszon minden 30 körüli macsó karaktert ő hálivúdban...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
Ja, szerintem is játsszon minden 30 körüli macsó karaktert ő hálivúdban...Remy írta:Isten ments...TéOeM írta:Esetleg Miles Teller?
Amúgy meg Chris Pratt![]()
![]()
![]()
![]()
Nem illik.
- Remy
- Kapcsolat:
Isten ments...TéOeM írta:Esetleg Miles Teller?
Amúgy meg Chris Pratt
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
TéOeM
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Esetleg Miles Teller?
- P. Krisz
Han Solo film 2018-ban .
A stáb több mint korrektnek tűnik , viszont ki lehetne ideális színész ? Nem hiszem hogy itt is egy viszonylag ismeretlen egyén kapja . Szvsz . Gordon-Lewitt adná mint Han .
A stáb több mint korrektnek tűnik , viszont ki lehetne ideális színész ? Nem hiszem hogy itt is egy viszonylag ismeretlen egyén kapja . Szvsz . Gordon-Lewitt adná mint Han .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
hozok már egy kis főnixet, rég volt úgy is
:
Top 10 Joaquin Phoenix Performances
Ez a Slow West egész jó kis western Fassbenderrel, akinek nincs mit nézzen, tehet vele egy próbát.
Top 10 Joaquin Phoenix Performances
Ez a Slow West egész jó kis western Fassbenderrel, akinek nincs mit nézzen, tehet vele egy próbát.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na ne sértegess
remake az Remynek való.
Tudtam, hogy mi vár rám, nem nekem valóak a távol keleti filmek, de az esélyt megadtam neki.
remake az Remynek való.
Tudtam, hogy mi vár rám, nem nekem valóak a távol keleti filmek, de az esélyt megadtam neki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Melyik Oldboyt kaszáltad? Az eredetit vagy a remake-et?Realista24 írta:Mivel én kaszáltam 10 perc után, ezért neked bátran ajánlom az Oldboy-t vagy a Chugyeogja-t.messideco írta:Sziasztok! Ajánljatok jó filmet nekem.Annyi rosszat láttam mostanában, hogy valami jóra igazán szomjazom
Előre is köszönöm!
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Előbbi megvolt már, eléggé tetszett. A másodikat viszont hanyagolom, ha nem gond, egy ideje megutáltam a távol-keleti filmeketRealista24 írta: Mivel én kaszáltam 10 perc után, ezért neked bátran ajánlom az Oldboy-t vagy a Chugyeogja-t.
@Roli, meglesem ezeket, habár a horror sem a szívem csücske
"And my heart will leave you never."
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Oldboyból nem láttam az amcsi remake-et(gondolom nem vesztettem vele sokat), de az eredetit én is ajánlom. Mondjuk én azért ajánlom, mert rohadtul tetszettRealista24 írta:Mivel én kaszáltam 10 perc után, ezért neked bátran ajánlom az Oldboy-t vagy a Chugyeogja-t.messideco írta:Sziasztok! Ajánljatok jó filmet nekem.Annyi rosszat láttam mostanában, hogy valami jóra igazán szomjazom
Előre is köszönöm!
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Spring, Chainedmessideco írta:Sziasztok! Ajánljatok jó filmet nekem.Annyi rosszat láttam mostanában, hogy valami jóra igazán szomjazom
Előre is köszönöm!

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mivel én kaszáltam 10 perc után, ezért neked bátran ajánlom az Oldboy-t vagy a Chugyeogja-t.messideco írta:Sziasztok! Ajánljatok jó filmet nekem.Annyi rosszat láttam mostanában, hogy valami jóra igazán szomjazom
Előre is köszönöm!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema