PC (játékok, Steam, konfiguráció)

Mindenféle számítógépes és konzolos játékokról lehet itt szó.
Sierra

Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. július 21., kedd 21:28

Sierra írta:Na, 30%-nál story szerint kivégeztem. Ennyi mellékküldetés van? :ozil: Érdemes egyáltalán folytatni? :D

Mondjuk már lekaptam Origins-t is. :mrgreen:
Senki? :)

Bözsike765
Kedvenc játékosaid: Nana Welbeck, Ahmed Benali

HozzászólásSzerző: Bözsike765 » 2015. július 20., hétfő 13:36

Steamen rámentem hogy helyi tartalom törlése de az istenért nem akart törölni. Kipróbáltam 20x-or mindig ugyanaz. Ugyanúgy ott van a steam könyvtárban viszont steam alkalmazáson belül szürke. Ezért a steamappsban kitöröltem a l4d2 mappát.Tekintve hogy kitöröltem most mikor telepítem steamen csak egy ikont csinál és hibát jelez ha indítanám.
Képek:
Rendesen szürke mint ahogy kell:
http://kepfeltoltes.hu/150720/768828953 ... es.hu_.png
Itt is még jónak tűnik kivéve hogy nem ajánlja fel hova telepítsem:
http://kepfeltoltes.hu/150720/116719620 ... es.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/150720/583985453 ... es.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/150720/342165164 ... es.hu_.png
Itt már nem jó hiszen a játékhoz nem 0 byte-ot kell letölteni.
http://kepfeltoltes.hu/150720/384738307 ... es.hu_.png
Steam appon belül már rendes fehérre váltott:
http://kepfeltoltes.hu/150720/243171263 ... es.hu_.png
És itt a hiba mikor indítanám:
http://kepfeltoltes.hu/150720/7_www.kep ... es.hu_.png

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. július 19., vasárnap 16:40

Na, 30%-nál story szerint kivégeztem. Ennyi mellékküldetés van? :ozil: Érdemes egyáltalán folytatni? :D

Mondjuk már lekaptam Origins-t is. :mrgreen:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. július 18., szombat 23:05

Arkham City

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Komolyan van benne alternatív befejezés? :mrgreen: hatalmas, simán kisétáltam. :lol: :lol: :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 18., szombat 8:13

Assassin's Creed Syndicate gameplay

Azért ez nagyon jónak tűnik, remélem a portolás is fasza lesz. :agree:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. július 17., péntek 0:04

Tényleg nagyon adja az Arkham City. Pedig az Asylum is baromira tetszett, de így a játék elég korai szakaszában azt kell mondjam tényleg jobb, tetszenek az újítások benne, a grafika gyönyörű, a játékélmény csillagos ötös. :)

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. július 12., vasárnap 11:26

A kommentben sok lesz a spoiler , ha valaki nem akarja lelőni magának a történetet , NE OLVASSA EL .

Na akkor lássunk neki .
A befejezés nekem is tetszett , a Knightfall Protocoll az ami nem jött be .
A főszál minőségével sem vagyok teljesen megelégedve . Nagyon hullámzó . Vannak benne nagyon jó részek és van ami egy kula . PL. Gordon megmentése , kb. 30-45 perc volt végigjátszani és volt benne minden . Bunyó , lopakodás , tank , kütyük , fejtörők . Nagyon fasza volt . Viszont vannak olyanok hogy repülj át a térkép egyik végéből a másikba és NÉZZ MEG EGY VIDEÓT !!! , hát mondom mi a ..csa , ez egy main quest ?
A mellékküldetések .
Ez is nagyon hullámzó , sok a ctrl c - ctrl v küldetés . Vannak olyanok is amik egy trilógia záró darabjába nem illenek bele , pl. Man-Bat . A Pingvin és a Két Arc küldetések szint úgy repetitívek . Ami nagyon bejött az az Azreal , Hush és Riddler szálak .
Az új Batman armor túl OP lett pár képessége miatt és ezáltal kicsit elvették a kedvem a predator módtól . Ha nem volt géppityus melák a bandában , nyomtam egy 5-ös Fear Teakdown-t , a többit simán szarrá vertem bunyóval és kütyükkel . Az előzőekben sokkal jobb volt a predator mód .
Na akkor most jöjjön az igazi baj .
Úgy harangozták be az Arkham Knight személyét hogy teljesen új karakter lesz és Batman méltó ellenfele . Na ebből egyik se teljesült . Szinte biztosra lehetett tudni kit rejt a maszk és ez be is jött . A karakternek nagyobb volt a füstje mint a lángja . Kevés volt vele a konfrontáció és amikor volt az se lett túl meggyőző . Kettő bossharc volt ellene mind a kettő rém gyenge volt . Nem értem miért nem lehetett vele egy olyan bossharcot csinálni mint pl. Deathstroke ellen az Origins-ben , az nagyon fasza volt . Ahogy pedig visszaállt a jó oldalra nevetséges volt . Batman egyet bebaszott neki és visszatért a jó oldalra . :roll: :lol:
A második a Tank . Indokolatlanul sok szerepe van . A tankkal való bossharc pedig rémálom , a tankkal kell lopakodni baszod . :lol: Vannak a játékban Cobra Tanknak nevezett drónok és ezek csak egy ponton sebezhetőek , hátulról . Szóval berak a játék 4-5-6 Cobra Tankot és lopakodva szedd le őket mert ha megtalálnak a szenzoraikkal max. 3 lövés és véged .
A harmadik és legnagyobb pedig Joker . Nagyon jó volt a mód ahogy visszahozták , Mark Hamill most volt a legjobb DE elveszi a helyet a másik kettő fő gonosz elől . Mellette fogalmatlan kétévesnek tűnnek . Viszont Batmant nagyon komolyan befolyásolta és ez kurva jó volt . Folyamatosan kommentálta Batman cselekedeteit és mindig mondta neki hogy az Ő hibájából és miatta kellett meghalnia , ez zseniális volt . Dramaturgiailag viszont nem jött be hogy amikor Batman újraélte Joker emlékeit akkor külső szemlélő volt , sokkal jobb lett volna ha úgy készítik el a jeleneteket hogy Ő követi el a tetteket és nem végignézi . A játék utolsó 20-30 perce pedig 10/10 -es REMEKMŰ . Batman szokásos monológjánál , az I Am Vengeance! I Am The Night! I Am Batman!-nél pedig borsózott a bőröm . :salute: :salute:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. július 11., szombat 23:36

P. Krisz írta:Befejeztem én is az Arkham Knight-ot . 35 óra , a Riddler szálból van vissza kb. 100 fejtörő és akkor lesz 100%-os végigjátszás . Ez a játék egy MESTERMŰ , de vannak komoly tervezési hibái . Youtube-on megnéztem az ending-et és csalódás volt Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!The Dark Knight Rises , valaki ? , az Arkham City ending-je sokkal nagyobbat ütött .
nekem olyan 31 volt hasonló szintre jutni, még van vagy 110 riddler trófea. ha egyetemista lennék meg is csinálnám, de így annyira nem motivál már 27 évesen. nekem tetszett a befejezés (a knightfallt még nem láttam), számomra ami elképesztően ocsmány az a boss harcok. alig van benne és amikor van akkor A, a tank, mindig a kurva tank. B, melléküldetésben mögé kell lopódzni és földre vinni. na ebben a city de még az asylum meg az origins is fényévekre van előtte.

ami a vége felé tetszett, hogy az egysíkúnak tűnő mellékküldik is valamilyen sztori elem részét képzik végül (deathstroke). nem tudom próbáltad e a preorder bónuszként reklámozott harley quinn missiont. nekem megvan, mert azt a verziót vettem meg, de kisírtam a szemem a röhögéstől. az egész gyakorlatilag 4 szoba, amit szét kell csapni aztán meg megküzdeni nightwinggel (végre rendes boss). az egész ilyen 15 maximum 20 perc (semmi collectible és semmi ilyen nincs benne). nagy pre order bónusz, ilyenekkel etetik be az embert. szánalmas. már akkor tudtam hogy kurva nagy baj lesz, amikor elindult a sztori, szétvertem a parkolóban a rendőröket, aztán kiléptem a játékból és azt írta, hogy 20%-ra kész van a DLC. :DDDDDDD

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. július 11., szombat 20:11

Aki esetleg elfelejtette volna:

The beast has awakened!

Probaljatok ki, mert ingyen van. :-) Legjobb ARPG a piacon. A kieggel erkezett egy teljes uj act, uj skillek, itemek, mapok es persze ket teljesen uj chellenge liga. Es meg sok-sok ujitas!

See you in Wreaclast, exile! :rock:
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 10., péntek 12:40

Kipróbáltam a Metal Gear Solid 5. részét, mert jókat mondtak róla, de ez hulladék. A grafika jó, de más pozitívum nem igen van benne. Ha észrevesznek akkor jön az ellenség végtelenül. Kiírtok mindenkit aztán 2 perc múlva ugyanúgy ott vannak mindenhol. De a legnagyobb, hogy vagy két tár kell minden emberbe és még az is csak arra elég, hogy a földön kússzon :lol:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. július 9., csütörtök 16:32

Befejeztem én is az Arkham Knight-ot . 35 óra , a Riddler szálból van vissza kb. 100 fejtörő és akkor lesz 100%-os végigjátszás . Ez a játék egy MESTERMŰ , de vannak komoly tervezési hibái . Youtube-on megnéztem az ending-et és csalódás volt Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!The Dark Knight Rises , valaki ? , az Arkham City ending-je sokkal nagyobbat ütött .
Hogy híjják?
Bill.

sonic

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. július 9., csütörtök 0:28

ericco írta:de legalaább adták a töltényt és healeltek
Ja es kb ennyi is volt az osszes hasznuk, mert leloni igy is nekem kellett mindenkit. Meg ha foztek volna egy teat, vagy leviszik a szemetet, akkor azt mondom ok... :D

Amugy nekem a bogaras resz jobban bejott azok legalabb neha hasznosak voltak.

Borderlands 2 nagyon adja amugy. Pirospont annak aki fps-t csinalt a diablobol. :) Csak az autozas ne lenne benne... :(

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. július 8., szerda 23:03

Szűk folyosókban tényleg picit idegesítőek voltak. de legalaább adták a töltényt és healeltek :)
Jó kis régi fps-ek, ahol nem gyógyultál magadtól :roll:
Merci Zizou!

sonic

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. július 8., szerda 22:59

ericco írta:De aztán a városi harcok volt a csúcs. Az nagyon tetszett. A csapatot iranyítani, stb.
Engem pont az idegelt fel. Folyton lab alatt voltak a szerencsetlenek. :)

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. július 8., szerda 22:58

Santi írta:Az 1-et végigtoltam jó volt, a 2-t viszont én pont Ravenholmnál hagytam abba. Addig bejött a játék, de onnantól olyan volt, mintha egy teljesen másik játékba csöppentem volna, nagyon idegen volt nekem, ott is hagytam. Talán majd 1x.
Annak a pályának épp az volt a lényege. Nekem tetszett a picit horrorisztikus feeling :) De aztán a városi harcok volt a csúcs. Az nagyon tetszett. A csapatot iranyítani, stb.
Merci Zizou!

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. július 8., szerda 22:28

Az 1-et végigtoltam jó volt, a 2-t viszont én pont Ravenholmnál hagytam abba. Addig bejött a játék, de onnantól olyan volt, mintha egy teljesen másik játékba csöppentem volna, nagyon idegen volt nekem, ott is hagytam. Talán majd 1x.

sonic

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. július 8., szerda 22:12

En nemreg toltam vegig HL2-t, meg Ep1-t. HL2 talan legjobb single fps amivel valaha jatszottam (nem, nem jatszottam az 1-el, tudom, shame on me). Minden szempontbol csucs. Toljad neki. Ha megveszed steamen, akkor van egy Half Life 2 update nevu mod, en azzal toltam, kicsit updatelve van a grafika, raengedtek azokat a cuccokat amik azota belekerultek a source engine-be. Szebb feny-arnyek, kod, meg ilyesmik. Amugy a jatek szerintem meg mai szemmel is nagyon szep, es kivaloan fut.

EP2 meg hatra van. :-)

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 8., szerda 17:33

Na jól van , szerintem akkor belekóstolok, ha lesz több időm.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. július 8., szerda 15:14

Elméletileg a storyt az Ep3 zárta volna le, de az nem jött ki soha. eleve fél évente akarták kiadni az epizódokat, amiből lett másfél, két év. Gondolom inkább átálltak a HL3-ra, de arról mai napig nincs hír, a Valve trollkodik is ezzel eleget a rajongók közt :)
2004-ben a játék wtf volt minden szempontból. Ekor mutatkozott be a Havoc (csak a lidikókákra való téglapakolgatás elvett az életemből két órát :mrgreen: ), a Steam, a Steam Engine. Ráadásul a story fasza volt, a pályák változatossak és hosszúak, maga a játék is eleég hosszú ahhoz képest, hogy fps-ről van szó. Ravenhorntól még ma is kiráz a hideg, pedig a grafika már nem mai :)
Merci Zizou!

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. július 8., szerda 15:05

Mindegyik számozott rész az előző történetét viszi tovább .
A történet nincs befejezve csak egy kurva nagy cliffhanger-rel ér végét .
Miért kezd el játszani ? Jó történet . Érdekes karakterek . Korát megelőző grafika , MI és fizika .
Va Fail . :Đ
Hogy híjják?
Bill.

Vissza: