perez te baromarcú, pezsgőt bontok mikor eltakarodsz végleg a Real Madrditól.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 8., szerda 17:54
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. július 8., szerda 17:44
De értelmes keretek között. Mi veszünkCS0ki írta:Az összes nagycsapat pénget, nem kevés pénzeket.ne vicceljünk már....amikor még 30 millióról voltak a hírek már akkor mondtam(vagy csak akartam) hogy a mu azért húzza ezt mert a real a másik fél és tökéletesen tisztában vannak vele ha akar a madrid valakit akkor nem számít az ésszerűség és majd 40 körül meg is állapodnak.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. július 8., szerda 17:38
Az összes nagycsapat pénget, nem kevés pénzeket. Nézzük már meg, hogy kikre mennyit fizettek nemhogy a legnagyobb csapatok, hanem még a másodvonalasok is.ne vicceljünk már....amikor még 30 millióról voltak a hírek már akkor mondtam(vagy csak akartam) hogy a mu azért húzza ezt mert a real a másik fél és tökéletesen tisztában vannak vele ha akar a madrid valakit akkor nem számít az ésszerűség és majd 40 körül meg is állapodnak.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. július 8., szerda 17:38
Ez itt a lényeg.R.M.C.F írta:egy évvel a szerződése vége előtti kapus max 15 milla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Többet nem ér!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. július 8., szerda 17:35
Tehát, ha jól értelek, felőled lehetne 300 milla is? Ha már minőség, akkor legyen drága... Azért okés, hogy minőséget meg kell fizetni, de azért ne legyünk már minden évben totál segghülyék...dzsi91 írta:A világ egyik legjobb kapusáért 40 milla hogy lenne vicc? Amikor egy Özil 50 milla... Engem nem érdekel mennyit költünk amíg minőségért verjük el a pénzt, De Gea pedig minőség.sonic írta: Az rengeteg. Ha tenyleg 40et fogunk fizetni az egy vicc.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 8., szerda 17:06
dannen írta:tegnap is ez volt, hogy órákon belülmohaola írta:A Marca szerint megszületett a megállapodás a felek között és a következő órákban hivatalos lehet Casillas távozása,
búcsúztatása pénteken lehet.![]()
HozzászólásSzerző: miVida » 2015. július 8., szerda 17:05
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 8., szerda 17:04
Kerlon írta:Nem tartom bődületes baromságnak még a tények tükrében sem. Elég Kroost nézni, ő is rengeteget adott, DDG is rengeteget adhat.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. július 8., szerda 17:03
A világ egyik legjobb kapusáért 40 milla hogy lenne vicc? Amikor egy Özil 50 milla... Engem nem érdekel mennyit költünk amíg minőségért verjük el a pénzt, De Gea pedig minőség.sonic írta: Az rengeteg. Ha tenyleg 40et fogunk fizetni az egy vicc.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2015. július 8., szerda 16:21
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 8., szerda 14:47
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. július 8., szerda 14:40
Az rengeteg. Ha tenyleg 40et fogunk fizetni az egy vicc.Az El Confidencial a Real Madrid megegyezett a Manchester Uniteddel, aminek értelmében a Királyi Gárda 40 millió eurót fog fizetni De Geáért. A spanyol kapus hat évre fog aláírni, évi nettó 5 milliós fizetésért.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 8., szerda 14:29
Nekem mindkettő érvnél fontosabb, hogy a légkör a csapaton belül így pozitív irányba változhat, más öltözői és pályán belüli szemlélet alakulhat ki. Ramosnak meg meg kell adni mondjuk Benzema fizuját, vagy max 1 milkóval többet, aztán mehet a menet. De csak amíg megérkezik Madridba biglia.Kerlon írta: Kétségkívül mennie kell.
1. Magas fizu
2. Szokásos támadási felület, plusz teher
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 8., szerda 13:56
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. július 8., szerda 13:41
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. július 8., szerda 13:34
Plusz, ha bajnokságba kapna egy-két meccset, akkor én már meglennék elégedve ezzel is.Realista24 írta: Kupát megkapja, aztán ennyi.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 8., szerda 13:32
Kupát megkapja, aztán ennyi.hunmadridista írta:Ennek örülök. Nem kell ide középszer kapus. Keylor-DDG páros brutál lehet...csak Keylor is kapjon meccseket!Realista24 írta:Casilla érkezése hivatalosan is kizárva. Espanyol részéről tagadták az infókat.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. július 8., szerda 13:31
Ennek örülök. Nem kell ide középszer kapus. Keylor-DDG páros brutál lehet...csak Keylor is kapjon meccseket!Realista24 írta:Casilla érkezése hivatalosan is kizárva. Espanyol részéről tagadták az infókat.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. július 8., szerda 13:29
HozzászólásSzerző: füst » 2015. július 8., szerda 13:18
Vagy nem, mert időközben hosszabbit. Most biztosan el lehet hozni, most hozza el a vezetőség. Van ráció a döntés mögött.Ingyen jöhetett volna egy év múlva.
Mert az nem is számit annak. Azt viszont tényleg nem tudtad hogy a két vezetőség megállapodott abban hogy nem környékezik meg egymás játékosait. Továbbmegyek, a PSG még Ancelottiival is csak úgy volt hajlandó felbontani a szerződést, hogy a szemöldök nem vihetett magával játékost a Realhoz. Ezért nem jöhetett akkor Zlatan, még ha akart volna se.nem tudtam hogy lopásnak számít valaki leigazolni egy másik csapatból
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem