HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 8., szerda 12:50
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. július 8., szerda 12:49
Hat ha egyszer most fog a rendelkezesere allni a keret, akkor nincs mit tenni.morientes írta:Nem értem miért nem a téliszünetben fog hozzá...vagy a jövő nyáron...Felesleges ezt a temerdek pletykat elhinni. Meg lett mondva, hogy majd Benitez az eloszezon elejen felmeri a keretet, es majd eldonti, hogy kire nincs szuksege.![]()
Zlatan?Vele már elkéstünk...úgy 6-7 évet...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 8., szerda 12:41
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 8., szerda 12:35
Mondjuk legalább a fizetése abszolút rendben lenne. Engem melep, hogy "csak" ennyi. Már csak azért is mert a MU valami brutál összeget ígért neki, csak írjon alá. Azt hittem az induló is lesz vagy 7-8 millió.R.M.C.F írta:Az El Confidencial a Real Madrid megegyezett a Manchester Uniteddel, aminek értelmében a Királyi Gárda 40 millió eurót fog fizetni De Geáért. A spanyol kapus hat évre fog aláírni, évi nettó 5 milliós fizetésért. Forrás: Madridom.hu
Bődületes baromság...de a madridnál megszoktuk....40 milla nevetséges. Nagyon nevetséges. Ingyen jöhetett volna egy év múlva.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 8., szerda 12:30
Bődületes baromság...de a madridnál megszoktuk....40 millaAz El Confidencial a Real Madrid megegyezett a Manchester Uniteddel, aminek értelmében a Királyi Gárda 40 millió eurót fog fizetni De Geáért. A spanyol kapus hat évre fog aláírni, évi nettó 5 milliós fizetésért. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 8., szerda 12:25
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 8., szerda 12:07
Nyilván fordított esetben BB-nél lopásnak számítana,de ezt csak ide a margóraRealista24 írta:De általában előbb a játékosnál/ügynökénl puhatolózik mindenki. Elhint, hogy mennyit kereshet, fix kezdő, stb. Elülteti a bogarat a fülében. Mi meg ugye megígértük, hogy ilyet nem teszünk.BBeno írta:nem tudtam hogy lopásnak számít valaki leigazolni egy másik csapatból. ez két klub és a játékos döntése jóesetben. lopásról szó sincs.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 8., szerda 11:57
De általában előbb a játékosnál/ügynökénl puhatolózik mindenki. Elhint, hogy mennyit kereshet, fix kezdő, stb. Elülteti a bogarat a fülében. Mi meg ugye megígértük, hogy ilyet nem teszünk.BBeno írta:nem tudtam hogy lopásnak számít valaki leigazolni egy másik csapatból. ez két klub és a játékos döntése jóesetben. lopásról szó sincs.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 8., szerda 11:56
Nem értem miért nem a téliszünetben fog hozzá...vagy a jövő nyáron...Felesleges ezt a temerdek pletykat elhinni. Meg lett mondva, hogy majd Benitez az eloszezon elejen felmeri a keretet, es majd eldonti, hogy kire nincs szuksege.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. július 8., szerda 11:54
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 8., szerda 11:54
HozzászólásSzerző: füst » 2015. július 8., szerda 10:34
Nem jöhetett volna, volt egyeszség a PSG-vel hogy nincs játékoslopkodás.jöhetett volna ancselottival kézenfogva
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. július 8., szerda 10:25
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. július 8., szerda 10:25
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 8., szerda 10:23
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 8., szerda 10:08
Plussz mi az a 12 milliós fizetés? Na ne vicceljünk márpheco írta:Én csak abban az esetben örülnék neki, ha biztosan elfogadná, hogy Cé az első. Meg, ha látni lehetne Ibrán, hogy tényleg akar még komoly kupákat nyerni. 1-2 jó év lehetne még benne, de nem hiszem, hogy Ronaldoval olyan jól kijönnének.BBeno írta:zlatanos híreket nagyon adom. őt bármilyen idősen is Real mezben akarom látni juvés korszaka óta.
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. július 8., szerda 10:04
Én csak abban az esetben örülnék neki, ha biztosan elfogadná, hogy Cé az első. Meg, ha látni lehetne Ibrán, hogy tényleg akar még komoly kupákat nyerni. 1-2 jó év lehetne még benne, de nem hiszem, hogy Ronaldoval olyan jól kijönnének.BBeno írta:zlatanos híreket nagyon adom. őt bármilyen idősen is Real mezben akarom látni juvés korszaka óta.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. július 8., szerda 10:00
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. július 8., szerda 10:00
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. július 8., szerda 9:36
Jelenlévő fórumozók: 35 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem