OFF
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Re: OFF
Sound az nekem se nyerő, egy két napra jó lenne, de utána már a sok elektrotól kifolyna az agyam a helyéről. Nálam a sziget a nyerő. igaz idén icipicit leadtak a minőségből de igy se panaszkodhatok. főleg a 40e ftos bérlet miatt.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Minek? Pénzkidobás... még zenét sem adnak.Géci írta:Én egy jó Soundra mennék már el, csak kicsit össze kéne magam kapni anyagilag...

Hihetetlen baszki... reggel 8kor már késelnek... egy idős nénire támadt rá valaki itt Pécsen 1 órával ezelőtt. (1 utcára lakom az esettől.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Azért nem mellékes dolog a jó zene, de amúgy ja. Nekem olyan bulipartnerom volt mostanában, hogy tök mindegy hova mentünk nagyon fasza volt.ziro4vr írta:Mondom, nekem általában mindegy az ilyen fesztiválokon, legyen pia meg jó társaság a zenét meg elviselem valahogy. De ha ilyen selfiebotos köcsögökkel/ribikkel kell zúzni, akkor agresszívvá válok.Kerlon írta: Annyira remekül van kitalálva a dolog, hogy minden egymás után fog kezdődni. EFOTT <3

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, S.Ramos
Add be több koliba is pl. Kossuth 3, műszaki koli,Kossuth 1-2, stb. utóbbira azt mondják h hasonló felszereltségű mint a Campus. Sokan vannak akik cserélni akarnak, így pár év tapasztalata alapján.Ferencváros írta:A következő a helyzet: szeptemberben kezdem az egyetemet, úgy volt, hogy albérletbe leszünk, de az egyik srác kiszállt, így lehet, hogy különmegyünk mindnyájan.
Mekkora esélyem van a Campusra (Debrecen) bekerülni, ha nem vagyok hátrányos helyzetű, egyke vagyok, szüleim dolgoznak, 120 kilométerre lakok, és valószínűleg államira megyek?

-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Én az idei Gombaszögöt kihagyom,de a tavalyi valami fenomenális volt.
Viszonylag olcsó piák,sok ember és jó fellépők.Igaz,1 fogam kitörtem mert valami isteni sugallatra ráharaptam a személyi igazolványomra,de ennyit megért a buli.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nagy szerencse, hogy arra nem megyek. De Kerlonnal talizhattok a dragon ball sátorban.hamesz írta: EFOTT fesztiválon akkor majd a selfie botról megismersz

Nem illik.
- h3x0r
rozsaszin bot, a vegen egy gotham matricavalhamesz írta:EFOTT fesztiválon akkor majd a selfie botról megismerszziro4vr írta: Mondom, nekem általában mindegy az ilyen fesztiválokon, legyen pia meg jó társaság a zenét meg elviselem valahogy. De ha ilyen selfiebotos köcsögökkel/ribikkel kell zúzni, akkor agresszívvá válok.

- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
EFOTT fesztiválon akkor majd a selfie botról megismerszziro4vr írta:Mondom, nekem általában mindegy az ilyen fesztiválokon, legyen pia meg jó társaság a zenét meg elviselem valahogy. De ha ilyen selfiebotos köcsögökkel/ribikkel kell zúzni, akkor agresszívvá válok.Kerlon írta: Annyira remekül van kitalálva a dolog, hogy minden egymás után fog kezdődni. EFOTT <3

- ziro4vr
Mondom, nekem általában mindegy az ilyen fesztiválokon, legyen pia meg jó társaság a zenét meg elviselem valahogy. De ha ilyen selfiebotos köcsögökkel/ribikkel kell zúzni, akkor agresszívvá válok.Kerlon írta: Annyira remekül van kitalálva a dolog, hogy minden egymás után fog kezdődni. EFOTT <3

Nem illik.
Captain Colával 2 kiló jéggel <3ziro4vr írta:Na jó, inkább ne kezdjünk bele a témába. Helyette egy sörbe inkább. Végülis csak 30 fok van most is a kecóban.
Annyira remekül van kitalálva a dolog, hogy minden egymás után fog kezdődni. EFOTT <3ziro4vr írta:Na az már jobb mulatság. Rájuk pogóztam anno egy faszát mikor Vp-ben voltak, aztán khm gyorsan kellett távoznom valamiért.Kerlon írta: Úú meg most nézem, Supernem is lesz EFOTTON, Megyünk az EFFOTBA BE
K
K
- ziro4vr
Na az már jobb mulatság. Rájuk pogóztam anno egy faszát mikor Vp-ben voltak, aztán khm gyorsan kellett távoznom valamiért.Kerlon írta: Úú meg most nézem, Supernem is lesz EFOTTON, Megyünk az EFFOTBA BE
Nem illik.
Punnanyra már a nyitóbulijukra elakartam menni, de az elsőről lecsúsztunk a másodiktól meg féltünk, hogy gyenge lesz. Kowáéknak van pár jó számuk, de annyira nem vágom őket.
Úú meg most nézem, Supernem is lesz EFOTTON, Megyünk az EFFOTBA BE
Úú meg most nézem, Supernem is lesz EFOTTON, Megyünk az EFFOTBA BE

K
K
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Punanny tavaly volt, én idön a Kowáékra készültem be, többre nem nagyon lesz időm.
Másokat sem próbálok ki. Vagy fel. Mindegy. :Đ
K
K