HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. július 8., szerda 15:36
HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. július 8., szerda 15:23
Semmiféle fikázásról nem esett szó. Egyáltalán nem ez volt a mondandóm lényege, hanem arra próbáltam felhívni a figyelmet, hogy az általad említett "csapatot nem alkotó sztárocskák", akiket véleményed szerint nyugodtan leigazolhatnának tömegével is - Pogba, Verratti - simán beválhatnak, akár igen rövid időn belül is. Erre hoztam fel példának az MSN triót.morientes írta:Mi ezzel a gond?elismerve a teljesítményüket még egy madrid fórumon is. :roll:Aki jó az jó,játszon akárhol,nem ettől leszek nagyobb madridista ha lefikázom a riválist...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 8., szerda 14:54
Mi ezzel a gond?elismerve a teljesítményüket még egy madrid fórumon is. :roll:
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. július 8., szerda 14:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 8., szerda 13:58
Korrekt. Lehet ezzel bukott 20ezer szavazatot azoktól, akik szeretnék Arda-t a Barcában tudni. Mondjuk lehet ezzel nyert 40-et. :ĐRealista24 írta:Ha engem választanak meg, az első dolgom lesz, hogy kirakom Turant” – tette hozzá az elnökjelölt.![]()
Benedito
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. július 8., szerda 13:55
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. július 8., szerda 13:52
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 8., szerda 13:26
Mondjuk ezt a mondatot csak az nso-nak nyilatkozta úgy tűnik, mert másik lapokban és twitteren sem olvastam ezt - goal.com-os cikkben volt egy mondata, amiből ezt hozták ki, de az se erre vonatkozott. Csak az ideiglenes elnökséget és Bartoékat kritizálta az igazolás miatt, meg az árát is megkérdőjelezte elvileg, de nem mondott olyat, hogy visszaküldi..Realista24 írta:Ha engem választanak meg, az első dolgom lesz, hogy kirakom Turant” – tette hozzá az elnökjelölt.![]()
Benedito
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 8., szerda 13:21
Ha engem választanak meg, az első dolgom lesz, hogy kirakom Turant” – tette hozzá az elnökjelölt.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. július 8., szerda 13:09
Na nem mintha az MSN triónak olyan rengeteg időre lett volna szüksége, hogy aktuális sztárok helyett nagybetűs csapatként és összeszokott trióként emlegessék őket, elismerve a teljesítményüket még egy madrid fórumon is.morientes írta:Engem nem zavarna az sem.Sok összevásárolt aktuális sztár még nem csapat.Ezt mi tudjuk a legjobban.Az kemény lesz ha a Pogba-Verratti pakkot is megszerzik :lol:
Lehet ott bárki,sokáig még akkor is a Messi-Suarez-Neymar trio fogja hozni az eredményt.Ha az visszaesik,a csapat is.Hiába Pogba,Verratti vagy az anyámkínnya...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 8., szerda 12:03
Engem nem zavarna az sem.Sok összevásárolt aktuális sztár még nem csapat.Ezt mi tudjuk a legjobban.Az kemény lesz ha a Pogba-Verratti pakkot is megszerzik :lol:
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 8., szerda 12:02
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 8., szerda 10:10
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. július 8., szerda 9:54
Az kemény lesz ha a Pogba-Verratti pakkot is megszerzikpalesz77 írta:A ser szerint Verratti ügynöke azt nyilatkozta, hogy Marco a Barcában akar játszani, csak a PSG nem engedi. Röviden, tömören a véleményem, ha ez igaz.Majd jövőre rámegyünk, és meg is van az új 6-os..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 8., szerda 8:48
Mondjuk Benedito egy szóval nem mondta, hogy vissza is küldené, csak annyit, hogy az ideiglenes elnökség túllépett a hatáskörén. De azért a goal.com szép sztorit rittyentett köré, minőségi újságírás..KAG írta:A próféta szólt belőled
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 8., szerda 7:35
Nem baj,majd Vidal leoltja...(már ha jön egyáltalán)Wecker írta:„Elmondhatatlan, mit érzek. Mindig is arról álmodtam, hogy a Barcában játszhatok, a Camp Nou a legszebb stadion, ahol valaha pályára léptem. Miután megtudtam, hogy érdeklődnek irántam, nem bírtam aludni. Egészen tegnapig, amikor hivatalossá vált az átigazolásom” – mondta Arda Turan.
Már vártam![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. július 8., szerda 7:04
Kerlon írta:remélem az új elnökség első dolga lesz, hogy visszaadja az Atletinek.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 8., szerda 0:41
Azért túlságosan ne éld bele magadpalesz77 írta:A ser szerint Verratti ügynöke azt nyilatkozta, hogy Marco a Barcában akar játszani, csak a PSG nem engedi. Röviden, tömören a véleményem, ha ez igaz.Majd jövőre rámegyünk, és meg is van az új 6-os..
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. július 7., kedd 23:21
R.M.C.F írta:Állítólag 7 napig nem aludt,4 napig nem evett és 2 napig nem ivott arda,amíg nem lett hivatalos.....ez afféle sztrájk lehetett![]()
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 7., kedd 22:59
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem