Hát ez

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 28., péntek 17:21
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. június 28., péntek 15:13
Attól tartok én is...Látom magam előtt Pattinsont mint az ifjú Michael CorleonétFaust írta:Elő fog kerülni az is, hidd el.
Ki ne felejtsük a tinivámpírokat/zombikat sem mint konkurens maffiacsaládotMindenképp, de hogy a mai irányoknak megfeleljen itt-ott azért kicsit változtatnak majd. Pl. Sunny autópályás jelenetét a Wachowski tesók rendezik, magát a filmet pedig Nolan, hogy azért legyen már egy kis mindfuck is benne. A fsz. pedig nem más lesz, mint Gózling, aki a zakója alá elfelejt majd inget venni, és macska helyett egy sárkányt simogat.
HozzászólásSzerző: lui » 2013. június 28., péntek 14:51
Mindenképp, de hogy a mai irányoknak megfeleljen itt-ott azért kicsit változtatnak majd. Pl. Sunny autópályás jelenetét a Wachowski tesók rendezik, magát a filmet pedig Nolan, hogy azért legyen már egy kis mindfuck is benne. A fsz. pedig nem más lesz, mint Gózling, aki a zakója alá elfelejt majd inget venni, és macska helyett egy sárkányt simogat.Faust írta:Elő fog kerülni az is, hidd el.
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. június 28., péntek 14:31
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. június 28., péntek 14:23
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 28., péntek 8:40
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jön a folytatás. De amúgy kijelentették a filmben, hogy nem tudják pontosan megmondani a kiindulási pontot, és esélytelen megtalálni.cart írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mert semmit nem tudunk meg, hogy honnan jöttek a zombik, mit akarnak velük kezdeni, ez ilyen magától értetődőnek veszik, hogy vannak zombik, aztán kész.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 28., péntek 1:01
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 28., péntek 0:47
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 28., péntek 0:37
Előzetesen én is ettől féltem, illetve félek még most is. Nekem valahogy az egész szinte egy paródiának tűnik, aztán lehet, hogy nagyot tévedek. Nem is tudom megnézem-e moziban, most inkább a Man of steelt akarom megnézni.cart írta:Megnéztem ezt a Brad Pitt vs a zombik filmet
Sablon történet, átlagos megvalósítás, nekem semmi extrát nem nyújtott a többi bugyuta zombis filmhez képest. A zombik inkább nevetségesek voltak, mint ijesztőek. Nem tudom, mit akartak ezzel...
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 28., péntek 0:01
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 27., csütörtök 23:31
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. június 27., csütörtök 18:55
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 27., csütörtök 15:53
HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. június 27., csütörtök 14:59
Köszi.Van benne néhány hirtelen jelenet, de nem azt erőltetik a film alatt, így bátran mehettek
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. június 27., csütörtök 14:59
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 27., csütörtök 14:52
Van benne néhány hirtelen jelenet, de nem azt erőltetik a film alatt, így bátran mehettekZidane írta:Remy mennyire durva a film, ijesztő? Csak mert asszony nem nagyon szereti a hasonló filmeket, de azért érdekli a sztori...én meg mennék rá, de ha nagyon durva akkor nem szívatom meg.Brad Pitt a zombik ellen. Óóóó Jeee!!! Nem vártam sokat tőle, de meglepően szórakoztató volt. A regényt nem ismerem, de pont ez lehetett az oka annak, hogy tetszett a film. Azt hallottam, hogy, mint adoptáció nem a legjobb, sőt...![]()
HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. június 27., csütörtök 14:49
Remy mennyire durva a film, ijesztő? Csak mert asszony nem nagyon szereti a hasonló filmeket, de azért érdekli a sztori...én meg mennék rá, de ha nagyon durva akkor nem szívatom meg.Brad Pitt a zombik ellen. Óóóó Jeee!!! Nem vártam sokat tőle, de meglepően szórakoztató volt. A regényt nem ismerem, de pont ez lehetett az oka annak, hogy tetszett a film. Azt hallottam, hogy, mint adoptáció nem a legjobb, sőt...
Gondolom velem van a baj, de ez a fiim nekem nagyon nem jött be...nem rég néztem, de az első felénél majdnem kinyomtam.Született gyilkosok
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 27., csütörtök 13:32
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 27., csütörtök 0:02
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 26., szerda 20:47
Ahogy nézem ezek azok a filmek, amiken ő "nőtt fel".nmate írta:Scorsese listája 85 filmről, amit látnod kell.
Elég nagy részéről nem is hallottam.
Tádám: talán cart írt róla pár oldallal vissza.
Várós.Remy írta:Ridley Scott új filmje, aThe Counselor. Ha ezzel megbukik, akkor nyugdíjazhatja is magát az öreg. (többen már az Oscarról beszélnek...)
a szereplőgárda elég gyenge... Brad Pitt, Michael Fassbender, Cameron Diaz, Penélope Cruz, Javier Bardem.
forgatókönyvíró: Cormac McCarthy (Nem vénnek való vidék)
Vicces film, 1-2 éve láttam, nekem tetszett.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem