Ennyi erővel hagyhattuk volna ott ahonnan vettük. Egy skót bajnokságban összetörnék, na meg a színvonal se veri az eget.A TMW szerint a kölcsönszerződés a Real Madrid és a Celtic között szinte véglegesnek tekinthető. Az Európa legnagyobb tehetségének tartott Odegaard jövőre tehát a skót élvonalban folytathatja.

Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Re: Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nekem az egész kommunikációjával van gond, mármint a csapat részéről.wZoLee7 írta:Engem nem érdekel...senkinek sem lenne jó, ha maradna. Egyértelmű hogy DDG jön, onnantól nincs más feladat, csak is az hogy Iker távozzon. Tett ő annyit a csapatért, hogy akár ingyen is elengedjük.
Nagyon faszán fel lehetett volna építeni, pont úgy, ahogy megírtam szezon elején és aztán közben.
Tavasszal kellett volna egy coming out, hogy ez az utolsó szezonja a Realban, blablabla és parádésan elbúcsúzhatott volna, szurkolók füttyszó helyett éltették volna minden meccsen.
Ő sem fancsali képpel állt volna talán a kapuban és talán az utolsó fordulóban Márknak adta volna a mezét

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Tenni tett, de sztem a Porto min. 10-15 csokit pengetett volna érte...wZoLee7 írta:Engem nem érdekel...senkinek sem lenne jó, ha maradna. Egyértelmű hogy DDG jön, onnantól nincs más feladat, csak is az hogy Iker távozzon. Tett ő annyit a csapatért, hogy akár ingyen is elengedjük.
Am hol van az a mondat a Marcán, nem igazán találtam ilyet a Casillasos hírekben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gólvonal 2015. július 7., kedd 21:46-kor.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A TMW szerint a kölcsönszerződés a Real Madrid és a Celtic között szinte véglegesnek tekinthető. Az Európa legnagyobb tehetségének tartott Odegaard jövőre tehát a skót élvonalban folytathatja.
Elképesztően rossz döntés lenne.
Egy olyan helyre betenni ahol csak a darálás megy a focit meg csak hírből meg képekről ismerik.
Mondjuk ez lenne a hab az idei átigazolási politikánk tetejére idáig

ZIDANE
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Engem nem érdekel...senkinek sem lenne jó, ha maradna. Egyértelmű hogy DDG jön, onnantól nincs más feladat, csak is az hogy Iker távozzon. Tett ő annyit a csapatért, hogy akár ingyen is elengedjük.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Ha 3 kemény milkáért elengedjük, akkor balkoszok vagyunk, közben meg 50 milkáért hozzuk az ingyé Geá-t.BBeno írta:órák kérdése és iker távozása hivatalos.Marca | the dissolution of Casillas's contract will be announced in the coming hours and his distination will be #Porto and the value of the contract will be three million euros ..
Viva Peréz!
órák kérdése és iker távozása hivatalos.Marca | the dissolution of Casillas's contract will be announced in the coming hours and his distination will be #Porto and the value of the contract will be three million euros ..
- wZoLee7
Én ezt nem értem...Azért láthattuk, nem ügyetlen a srác. Nagyon érzi, minket választott, erre egy Celtic? Rohadjak meg, ha ennek van értelmehehe írta:game over.A TMW szerint a kölcsönszerződés a Real Madrid és a Celtic között szinte véglegesnek tekinthető. Az Európa legnagyobb tehetségének tartott Odegaard jövőre tehát a skót élvonalban folytathatja.
erről a gyerekről is ennyit.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
AS és Marca is írta már korábban.A TMW szerint...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A TMW szerint...BBeno írta:kratáulok keci.A TMW szerint a kölcsönszerződés a Real Madrid és a Celtic között szinte véglegesnek tekinthető. Az Európa legnagyobb tehetségének tartott Odegaard jövőre tehát a skót élvonalban folytathatja. Forrás: Madridom.hu
nehogy egy spanyol elsőosztályú csapatba menjen hogy szokja a közeget a stílust és a nyelvet. nem. inkább menjen oda ahol még köszönőviszony sincs a technikával.![]()
kratáulok keci.A TMW szerint a kölcsönszerződés a Real Madrid és a Celtic között szinte véglegesnek tekinthető. Az Európa legnagyobb tehetségének tartott Odegaard jövőre tehát a skót élvonalban folytathatja. Forrás: Madridom.hu
nehogy egy spanyol elsőosztályú csapatba menjen hogy szokja a közeget a stílust és a nyelvet. nem. inkább menjen oda ahol még köszönőviszony sincs a technikával.

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
game over.A TMW szerint a kölcsönszerződés a Real Madrid és a Celtic között szinte véglegesnek tekinthető. Az Európa legnagyobb tehetségének tartott Odegaard jövőre tehát a skót élvonalban folytathatja.
erről a gyerekről is ennyit.

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
CS0ki írta:Azért diktálhat az MU, mert van még egy év a szerződéséből. Ők nem akarnak szabadulni tőle. Pénzük annyi van, mint a szemét, és DDG a kövekező évben is hozhat nekik bőven annyit, hogy nem érdemes eladniuk. Sokan elmondták, hogy a BL indulás gyakorlatilag a spanyolnak köszönhető, nélküle nem valószínű, hogy meglett volna. Csak ez ér vagy 40 milliót az MU-nak. Ha a következő évben is ilyen jól teljesít, simán megéri nekik ott tartani, mégha ingyen is mehetne el a szezon végén. És egy év hosszú idő, az alatt össze lehet veszni a spanyol barátnővel is...Sokszor előfordult már, hogy egy játékos lépni akart egy évvel a szerződés lejárta előtt, nem engedték, aztán a végén csak aláfirkantott váratlanul egy újat. Asszem Ribery is ilyen volt.Ezt a DDG-s adok kapok sem értem,hát miért kell engedni hogy a MU bármiben is diktáljon? Ha nem adják oda,akkor meg kell vele állapodni(illetve az ügynökével),hogy a fizetése magas lesz,igy is az,de ha ne kell adni érte 30 millát akkor még lehet felfelé menni....és a mU meg kapja be.Jövőre el lesz hozva ingyééééé.....persze a mu tudja hogy a real egyfajta fejőstehén,igy bepróbálkoznak....
Attól hogy van pénzük,még üzletileg működő modellekkel kell rendelkezniük,hiszen nekik is vannak hitelezőik,részvényeseik........senki sem ér 30 milliót/év....ha most 30ért el tudják még adni,akkor összetehetik a kezeiket. A jövőre ingyen az nagyon nagy bukta nekik is anyagilag. Az rengeteg lé gárgábá.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- h3x0r
A válogatott szünet után a csapat július 10-én kezdi meg az előszezont Valdebebasban.gólvonal írta:És az edzések? Azoknak más hamarosan kéne, talán pont itt olvastam, hogy Benítez már Valdebebasban van.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Remélem valami jövőbeli opciós jogot a portó játékosokra becsempészünk legalább....
ZIDANE
-
És az edzések? Azoknak más hamarosan kéne, talán pont itt olvastam, hogy Benítez már Valdebebasban van.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Köszöntem!

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
http://madridom.hu/menetrend/M1Ö írta:Mikor lesz az első felkészülési, barátságos meccsünk? Mert már kezdenek előjönni az elvonási tünetek.

+ a Valerenga ellen augusztus 9-én.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Mikor lesz az első felkészülési, barátságos meccsünk? Mert már kezdenek előjönni az elvonási tünetek.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- wZoLee7
Teljesen mind1 milyen áron, de Ikert egy jó csapatba tudjuk, és DDG-nek sem kell a drukkerekkel és Ikerrel harcolnia. Abból sok jó nem sülne ki.