UI.: Amùgy már fent van a magyar felirat a második részhez.

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. július 8., szerda 8:18
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. július 8., szerda 2:47
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. július 8., szerda 0:00
Jó ajánlás volt az tutiRealista24 írta:Legnagyobb királyság még mindig.Géci írta:Suits-ot valaki nézi még amúgy?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 7., kedd 22:47
Legnagyobb királyság még mindig.Géci írta:Suits-ot valaki nézi még amúgy?
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. július 7., kedd 15:11
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. július 7., kedd 11:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 7., kedd 11:05
http://reactionimage.org/img/gallery/1886670033.jpgPipita írta:Még feleséget is kerítenék neked, Walder Freynek egész aranyos lányai vannak...szorri, de legalább te feltámasztanál, mert Pipita nem![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. július 7., kedd 11:01
Még feleséget is kerítenék neked, Walder Freynek egész aranyos lányai vannak...szorri, de legalább te feltámasztanál, mert Pipita nem
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 7., kedd 10:49
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 7., kedd 10:41
Baszki az az egy sor elkerülte a szememRemy írta:Ott van a hszemben, hogy mit jelentenek.RealRaúl77 írta:De látni láttam, tudom is hogy mi, csak nem tudom, hogy minek a rövidítése. Ugye az SSJ az tiszta, hogy super saiya-jin, de az SSG, talán super saiya-jin god, de miért spórolták le a J betűt? Az SSGSS-re meg ötletem sincs.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 7., kedd 10:35
Ott van a hszemben, hogy mit jelentenek.RealRaúl77 írta:De látni láttam, tudom is hogy mi, csak nem tudom, hogy minek a rövidítése. Ugye az SSJ az tiszta, hogy super saiya-jin, de az SSG, talán super saiya-jin god, de miért spórolták le a J betűt? Az SSGSS-re meg ötletem sincs.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 7., kedd 10:33
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 7., kedd 10:29
"Ez az SSG, meg az SSGSS, ezek mik? Azon kívül, hogy az isten, meg a kék haj mód." Hát, ebből a kérdésből az jött le, hogy nem láttad.RealRaúl77 írta:
De láttam, az újat még nem. De ez most hogy jön ide?
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 7., kedd 10:27
De láttam, az újat még nem. De ez most hogy jön ide?Remy írta:Battle of Gods moviet nem láttad? Az új még csak spanyolul van (az a poén, hogy még a spanyol is hangulatosabb volt, mint az angolRealRaúl77 írta:Broly a legkirályabb! Az a movie a legsötétebb, legnyomasztóbb 1 óra a DB történetében. Imádtam, csak tényleg nagyon kevés szerepet kapott, megnéztem volna sorozat formájában is, több tíz részen keresztül.
Ez az SSG, meg az SSGSS, ezek mik? Azon kívül, hogy az isten, meg a kék haj mód.) azt megértem.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 7., kedd 10:25
szorri, de legalább te feltámasztanál, mert Pipita nemreeed_ati írta:és aki esetleg nem látta végig az évadot, az hasonló jókat kíván neked, mint akármelyik kedvenc karakternekKerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!trónok harcában meg a kövi évadban a sárkány gömbökkel fogják visszahozni Havas John, de HavaSS John lesz az új neve, true story
apró spoiler
azért neked is szorriPipita írta:Kerlon, a pokolban egy speciális hely van fenntartva csak a hozzád hasonlóknak, de tényleg. Kétszer, kétszer lőtted le az utolsó GoT rész utolsó pillanatát anélkül hogy spoilerbe tetted volna. Könyörgöm gondolkodjál már a következő hsz-ed előtt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 7., kedd 10:02
Battle of Gods moviet nem láttad? Az új még csak spanyolul van (az a poén, hogy még a spanyol is hangulatosabb volt, mint az angolRealRaúl77 írta:Broly a legkirályabb! Az a movie a legsötétebb, legnyomasztóbb 1 óra a DB történetében. Imádtam, csak tényleg nagyon kevés szerepet kapott, megnéztem volna sorozat formájában is, több tíz részen keresztül.
Ez az SSG, meg az SSGSS, ezek mik? Azon kívül, hogy az isten, meg a kék haj mód.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 7., kedd 9:59
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. július 7., kedd 8:40
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. július 7., kedd 6:52
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. július 7., kedd 1:29
Köszi szépen!soadroli írta:igen! + még ajánlom az Orange is the New Black-et is.lordgabi írta: Jelenleg sorozat nélkül vagyok, és nem mindig van idő a darára: "lazázáshoz" ajánlott a Walking Dead?
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem