Kapjátok ti lassan ezért a sok db-érthamesz írta:Kerlon írta:úúú fiúk, még jó, hogy nem nézem, ezek már nagyon kiábrándítóak, már a majom szőrös farkas fekete is az volt![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 6., hétfő 23:56
Kapjátok ti lassan ezért a sok db-érthamesz írta:Kerlon írta:úúú fiúk, még jó, hogy nem nézem, ezek már nagyon kiábrándítóak, már a majom szőrös farkas fekete is az volt![]()
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 6., hétfő 23:54
Kerlon írta:úúú fiúk, még jó, hogy nem nézem, ezek már nagyon kiábrándítóak, már a majom szőrös farkas fekete is az volt
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 6., hétfő 23:53
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 6., hétfő 23:47
Ilyesmire gondoltál?Kerlon írta:ezekhez a szintekhez tudtok linkelni képeket? régen nagyon szerettem, de most nincs erőm/kedvem/nemtudommim DB-t nézni előröl.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 6., hétfő 23:46
Isteni szintKerlon írta:ezekhez a szintekhez tudtok linkelni képeket? régen nagyon szerettem, de most nincs erőm/kedvem/nemtudommim DB-t nézni előröl.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 6., hétfő 23:44
Előtte van. Az első pár részben felvezetik a filmet aztán mehet a buli.wZoLee7 írta:Na megnéztem az első részt...imádom. Jó lesz ez...de valaki világosítson fel, hogy pontosan a sorozat és az Istenek harca hol van időrendileg, mert eléggé zavaros ez még nálam
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 6., hétfő 23:42
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 6., hétfő 23:41
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 6., hétfő 23:40
Magától is átfog tudni alakulni majd.Remy írta:Kaioken.hamesz írta:Meg a piros arra a másikra emlékeztet, amit még a Z-ben Kaito tanított neki.Amúgy igen. Én valahogy máshogy oldottam volna meg ezt az istenes dolgot, mert szerintem egy kicsit erőltetett ez az álljunk körbe, majd 5+1 ember és utána lesz valami... én behoztam volna Brolyt, aztán vele kellett volna valamit kezdeni.
Nagyon hiányolom őt a sorozatból, az egyik legjobb gonosz karakter.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 6., hétfő 23:35
Kaioken.hamesz írta:Meg a piros arra a másikra emlékeztet, amit még a Z-ben Kaito tanított neki.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 6., hétfő 23:31
A kék nekem is bejön. A piros már nem annyira szerintem nagyon gáz. Meg a piros arra a másikra emlékeztet, amit még a Z-ben Kaito tanított neki.Remy írta:RealRaúl77 írta: azt ne kérdezzétek miért![]()
Láttad a jövőt.![]()
Amúgy vicces, de a kék még szerintem jobb is, mint az isteni szint.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 6., hétfő 23:20
RealRaúl77 írta: azt ne kérdezzétek miért![]()
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 6., hétfő 23:13
Nekem valahogy sosem jött át a ssj4, viszont a fúziós az nagyon adja. A godmode meg nem volt még elégszer, hogy megítéljem, viszont a kék hajat bár, még nem láttam, de kis 8 évesként erről álmodtamRemy írta:Mondjuk nekem jobban bejött az SSJ4 mint ez az isteni szint, illetve a kék haj.Az aranymajom + ssj4 kombó nagyon erős volt a GT-ben, illetve Omega Shenron se volt rossz. De ezzel vége is a pozitívumoknak.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. július 6., hétfő 23:00
Nekem a masodik resz nem tetszett. Az elso pedig igeretes volt. De azert maradok meg, hatha kisul belole valami.LiamGallagher írta:Mr. Robotot nézi valaki? 2 rész után nálam már kiérdemelte az év újonca címet, zseniális. Ráadásul van benne egy pár House of Cards szereplő is.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. július 6., hétfő 21:18
nálam is egyértelműen. Igaz van benne némi hiba..szokás szerint mint szokott lenni infós téren. Csak hogy a legviccesebbet említsemLiamGallagher írta:Mr. Robotot nézi valaki? 2 rész után nálam már kiérdemelte az év újonca címet, zseniális. Ráadásul van benne egy pár House of Cards szereplő is.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 6., hétfő 21:07
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tőlem megmurdálhat mind, egyik se szimpatikus.Remy írta: Még mindig Sikoly
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Túl nyilvánvaló lenne ez a kettős. Figyeld meg, a kövi részben újabb gyanús alakok lesznek. Ezt szerintem a végéig elhúzzák, nem hiszem, hogy a 9. rész előtt megtudjuk, hogy ki/kik a gyilkos(ok).
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. július 6., hétfő 21:06
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 6., hétfő 21:02
Még mindig Sikolyziro4vr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na ő biztosan túl fogja élni, vagy csak a legvégén hal meg. Gyilkosra a tippem a nerd gyerek (bár túl egyértelmű) meg az új csávó, a seriff fia.Remy írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azok mindig megmurdálnak. Viszont az Arrowos csajnak eddig nem sok értelme van, még akkor se, ha leszbi.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 6., hétfő 20:59
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na ő biztosan túl fogja élni, vagy csak a legvégén hal meg. Gyilkosra a tippem a nerd gyerek (bár túl egyértelmű) meg az új csávó, a seriff fia.Remy írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azok mindig megmurdálnak. Viszont az Arrowos csajnak eddig nem sok értelme van, még akkor se, ha leszbi.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 6., hétfő 20:54
Zsír.ziro4vr írta: Akkor már lehetünk kollégák.![]()
![]()
Azért az sajnálom, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a legjobb bulának hamar vége lett![]()
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem