Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 6., hétfő 23:44

wZoLee7 írta:Na megnéztem az első részt...imádom. Jó lesz ez...de valaki világosítson fel, hogy pontosan a sorozat és az Istenek harca hol van időrendileg, mert eléggé zavaros ez még nálam
Előtte van. Az első pár részben felvezetik a filmet aztán mehet a buli. :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 6., hétfő 23:42

ezekhez a szintekhez tudtok linkelni képeket? régen nagyon szerettem, de most nincs erőm/kedvem/nemtudommim DB-t nézni előröl.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 6., hétfő 23:41

Na megnéztem az első részt...imádom. Jó lesz ez...de valaki világosítson fel, hogy pontosan a sorozat és az Istenek harca hol van időrendileg, mert eléggé zavaros ez még nálam

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 6., hétfő 23:40

Remy írta:
hamesz írta:Meg a piros arra a másikra emlékeztet, amit még a Z-ben Kaito tanított neki.
Kaioken. :mrgreen: Amúgy igen. Én valahogy máshogy oldottam volna meg ezt az istenes dolgot, mert szerintem egy kicsit erőltetett ez az álljunk körbe, majd 5+1 ember és utána lesz valami... én behoztam volna Brolyt, aztán vele kellett volna valamit kezdeni. :hmmm: Nagyon hiányolom őt a sorozatból, az egyik legjobb gonosz karakter.
Magától is átfog tudni alakulni majd. :) Broly viszont nem rossz. Az egyik kedvenc movie, de szerintem nem kell ő már ide. Készült belőle folytatás is, de az a movie nagyon gyengécske lett úgy rémlik. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Valami laboratóriumban harcoltak vele és valami folyékony izéé volt. :lol: Sorry, idejét se tudom mikor láttam utoljára ezeket a movie-kat.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 6., hétfő 23:35

hamesz írta:Meg a piros arra a másikra emlékeztet, amit még a Z-ben Kaito tanított neki.
Kaioken. :mrgreen: Amúgy igen. Én valahogy máshogy oldottam volna meg ezt az istenes dolgot, mert szerintem egy kicsit erőltetett ez az álljunk körbe, majd 5+1 ember és utána lesz valami... én behoztam volna Brolyt, aztán vele kellett volna valamit kezdeni. :hmmm: Nagyon hiányolom őt a sorozatból, az egyik legjobb gonosz karakter.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 6., hétfő 23:31

Remy írta:
RealRaúl77 írta: azt ne kérdezzétek miért :hmmm: :mrgreen:

Láttad a jövőt. :ozil: :mrgreen: Amúgy vicces, de a kék még szerintem jobb is, mint az isteni szint. :lol:
A kék nekem is bejön. A piros már nem annyira szerintem nagyon gáz. Meg a piros arra a másikra emlékeztet, amit még a Z-ben Kaito tanított neki.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 6., hétfő 23:20

RealRaúl77 írta: azt ne kérdezzétek miért :hmmm: :mrgreen:

Láttad a jövőt. :ozil: :mrgreen: Amúgy vicces, de a kék még szerintem jobb is, mint az isteni szint. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 6., hétfő 23:13

Remy írta:Mondjuk nekem jobban bejött az SSJ4 mint ez az isteni szint, illetve a kék haj. :roll: Az aranymajom + ssj4 kombó nagyon erős volt a GT-ben, illetve Omega Shenron se volt rossz. De ezzel vége is a pozitívumoknak.
Nekem valahogy sosem jött át a ssj4, viszont a fúziós az nagyon adja. A godmode meg nem volt még elégszer, hogy megítéljem, viszont a kék hajat bár, még nem láttam, de kis 8 évesként erről álmodtam :mrgreen: painttel festegettem át a db csoportképeken a hajakat kékre :lol: :lol: azt ne kérdezzétek miért :hmmm: :mrgreen:
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. július 6., hétfő 23:00

LiamGallagher írta:Mr. Robotot nézi valaki? 2 rész után nálam már kiérdemelte az év újonca címet, zseniális. Ráadásul van benne egy pár House of Cards szereplő is. :D
Nekem a masodik resz nem tetszett. Az elso pedig igeretes volt. De azert maradok meg, hatha kisul belole valami.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. július 6., hétfő 21:18

LiamGallagher írta:Mr. Robotot nézi valaki? 2 rész után nálam már kiérdemelte az év újonca címet, zseniális. Ráadásul van benne egy pár House of Cards szereplő is. :D
nálam is egyértelműen. Igaz van benne némi hiba..szokás szerint mint szokott lenni infós téren. Csak hogy a legviccesebbet említsem
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mivel azt hitte figyelik, elkezdte szétszedni a számítógépét és a pcből lazán kihúzta a vga kábelt..mit számit hogy ott vannak a rögzítő csavarok..;d:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 6., hétfő 21:07

Remy írta: Még mindig Sikoly

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Túl nyilvánvaló lenne ez a kettős. Figyeld meg, a kövi részben újabb gyanús alakok lesznek. Ezt szerintem a végéig elhúzzák, nem hiszem, hogy a 9. rész előtt megtudjuk, hogy ki/kik a gyilkos(ok). :hmmm:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tőlem megmurdálhat mind, egyik se szimpatikus. :lol: Ja még a tanár is bűzlik, aki azt a csajt khm próbálgatja. Ja meg most ugrott be az a deformált fejű halott? képe a leszbi csaj szobájában, nem tudom red hering vagy egy jel.
Nem illik.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. július 6., hétfő 21:06

Scream

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem alap, hogy Brandon James a gyilkos :mrgreen:

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 6., hétfő 21:02

ziro4vr írta:
Remy írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azok mindig megmurdálnak. Viszont az Arrowos csajnak eddig nem sok értelme van, még akkor se, ha leszbi. :mrgreen:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na ő biztosan túl fogja élni, vagy csak a legvégén hal meg. Gyilkosra a tippem a nerd gyerek (bár túl egyértelmű) meg az új csávó, a seriff fia. :lol:
Még mindig Sikoly

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Túl nyilvánvaló lenne ez a kettős. Figyeld meg, a kövi részben újabb gyanús alakok lesznek. Ezt szerintem a végéig elhúzzák, nem hiszem, hogy a 9. rész előtt megtudjuk, hogy ki/kik a gyilkos(ok). :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 6., hétfő 20:59

Remy írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azok mindig megmurdálnak. Viszont az Arrowos csajnak eddig nem sok értelme van, még akkor se, ha leszbi. :mrgreen:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na ő biztosan túl fogja élni, vagy csak a legvégén hal meg. Gyilkosra a tippem a nerd gyerek (bár túl egyértelmű) meg az új csávó, a seriff fia. :lol:
Nem illik.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 6., hétfő 20:54

ziro4vr írta: Akkor már lehetünk kollégák. :mrgreen: :mrgreen:

Azért az sajnálom, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a legjobb bulának hamar vége lett :-( :lol:
Zsír. :mrgreen:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azok mindig megmurdálnak. Viszont az Arrowos csajnak eddig nem sok értelme van, még akkor se, ha leszbi. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 6., hétfő 20:51

Remy írta:
ziro4vr írta: Scream 1x1

Semmi eredetiség, full fan service, de nyárra limonádé sorozatnak elmegy.
Valahogy így. Viszont én jól szórakoztam az első 40 percen. Tipikus sablonkarakterek, de legalább majd jól kinyírják őket. Legalábbis remélhetőleg. :mrgreen:
Akkor már lehetünk kollégák. :mrgreen: :mrgreen:

Azért az sajnálom, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a legjobb bulának hamar vége lett :-( :lol:
Nem illik.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. július 6., hétfő 20:50

dzsi91 írta:Na de nyomassák csak lények,hogy a GT megse történjen :mrgreen:
Mike írta:és a GT az igazából meg sem történt
Becksy23 írta:Thx, akkor nem pótolom a "GT"-t, mert még nem láttam, de akkor felesleges is.
wZoLee7 írta:Én láttam, próbáltam eleget inni, hogy elfelejtsem de sajnos van pár részlet ami még mindig megmaradt az emlékeimben :lol:
9RoNaLdO9 írta:Amúgy a GT tényleg nagyon gáz
Miert baszogatja mindenki GT-t? :-@ Ertem en, hogy barcas meg minden, de azert ez mar egy kicsit sok.. :sly:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 6., hétfő 20:38

Mondjuk nekem jobban bejött az SSJ4 mint ez az isteni szint, illetve a kék haj. :roll: Az aranymajom + ssj4 kombó nagyon erős volt a GT-ben, illetve Omega Shenron se volt rossz. De ezzel vége is a pozitívumoknak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

9RoNaLdO9
Kedvenc játékosaid: Raúl, Morientes, Iker, Ramos, Khedira

HozzászólásSzerző: 9RoNaLdO9 » 2015. július 6., hétfő 20:31

Becksy23 írta:
Mike írta:a DBZ után 6 hónappal, és a GT az igazából meg sem történt, nem is Toriyama írta
Thx, akkor nem pótolom a "GT"-t, mert még nem láttam, de akkor felesleges is. A "Z"-t viszont négyszer is :mrgreen:
Az utolsó részét érdemes megnézni, de zsebkendőt vegyél magadhoz :mrgreen: Amúgy a GT tényleg nagyon gáz, de az utolsó érsz nagyot üt rajongóknak.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 6., hétfő 19:45

ziro4vr írta: Scream 1x1

Semmi eredetiség, full fan service, de nyárra limonádé sorozatnak elmegy.
Valahogy így. Viszont én jól szórakoztam az első 40 percen. Tipikus sablonkarakterek, de legalább majd jól kinyírják őket. Legalábbis remélhetőleg. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Vissza: