Emlékszel?!
F_szom, ez megint ott van nagyon!

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. július 6., hétfő 22:48
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. július 6., hétfő 22:03
HozzászólásSzerző: Dragonhall » 2015. július 6., hétfő 16:20
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 6., hétfő 0:18
És kiknél próbálkozol hogy ennyire nem jön be, ha szabad tudni?Néha én is megpróbálkozom a magyar rapzenével, de valahogy visszatérő jelleggel mindig a Jégre Teszleknél kötök ki
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. július 6., hétfő 0:10
Néha én is megpróbálkozom a magyar rapzenével, de valahogy visszatérő jelleggel mindig a Jégre Teszleknél kötök kiSierra írta:No offense, de azért egy szintet tartsunk már meg.
Ilyen Young G-ket, Majkákat komolyan szereti valaki?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. július 6., hétfő 0:00
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. július 5., vasárnap 22:45
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. július 5., vasárnap 22:39
asztrofizikát tanul. hidd el nem egy hülyegyerek, a kütyükhöz meg úgy ért mint nagyon kevesek.Realista24 írta:Ez veszett egy paliVagy Kissy Sell Out
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 5., vasárnap 22:34
Ez veszett egy paliVagy Kissy Sell Out
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. július 5., vasárnap 22:30
Getta egy senki. Csak jók a menedzserei, meg felépített egy brandet. Sok embernek nem számít a minőség, nekik jó a getta. Technikailag sehol nincs. Egy szotyis "senki".... Itt az se tudja hol van'shutterisland írta:nem tudom, van e köztünk dj ( lordgabin kívüliszont ez a Guetta, meg Fatboy Slim nem győzött meg, még így sem..., én nem is tudom egy szinten kezelni, ezeket az előadókat egy olyan csapattal szemben, ahol élőben énekelnek, gitároznak, nem csak a hangerőt tekergetik fel-le, persze csak idézőjelesen, biztos többről szól ez.) aki tud erről bővebben, de azért egy david guetta vagy fatboy slim nem dj berci a sarki kocsmából, aki esténként 5 rugóért kever virtual dj-ről.
![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 5., vasárnap 22:29
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 5., vasárnap 22:19
Azért Majka, ahogy előttem is írták elég jó számokat csinál mostanság. Sok embernek szúrja a szemét, de a nézettségi rekordot nem a szél fújta össze. Valamint Young G-nek is van egy két száma, ami jó. Bustát meg amúgy is szeretem, ha oltják.Sierra írta:No offense, de azért egy szintet tartsunk már meg.
Ilyen Young G-ket, Majkákat komolyan szereti valaki?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. július 5., vasárnap 22:10
Azért valóban nem csak erről van szó. Én tudom, hogy az élő zenélés hangulata atmoszférája az egyedülálló, én is zenéltem, azonban ezeknek az előadóknak, leginkább producereknek is szükségük van elég nagy zenei tudásra és ismeretekre hogy az úgy szóljon ahogyiszont ez a Guetta, meg Fatboy Slim nem győzött meg, még így sem..., én nem is tudom egy szinten kezelni, ezeket az előadókat egy olyan csapattal szemben, ahol élőben énekelnek, gitároznak, nem csak a hangerőt tekergetik fel-le, persze csak idézőjelesen, biztos többről szól ez.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 5., vasárnap 22:03
Marketingben meg brandingben sokkal nagyobb köztük a különbség, mint zeneileg. Btw én voltam már guettán, egy gyökér az ember és még csak nem is tud keverni.'shutterisland írta:nem tudom, van e köztünk dj ( lordgabin kívüliszont ez a Guetta, meg Fatboy Slim nem győzött meg, még így sem..., én nem is tudom egy szinten kezelni, ezeket az előadókat egy olyan csapattal szemben, ahol élőben énekelnek, gitároznak, nem csak a hangerőt tekergetik fel-le, persze csak idézőjelesen, biztos többről szól ez.) aki tud erről bővebben, de azért egy david guetta vagy fatboy slim nem dj berci a sarki kocsmából, aki esténként 5 rugóért kever virtual dj-ről.
![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. július 5., vasárnap 22:01
nem tudom, van e köztünk dj ( lordgabin kívüliszont ez a Guetta, meg Fatboy Slim nem győzött meg, még így sem..., én nem is tudom egy szinten kezelni, ezeket az előadókat egy olyan csapattal szemben, ahol élőben énekelnek, gitároznak, nem csak a hangerőt tekergetik fel-le, persze csak idézőjelesen, biztos többről szól ez.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. július 5., vasárnap 21:44
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. július 5., vasárnap 12:54
HozzászólásSzerző: Dragonhall » 2015. július 3., péntek 15:07
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem