Dél-amerikai foci
Re: Dél-amerikai foci
mondjuk Tata nagyon elkúrta, mert szerintem ebbe az argentin válogatottba jelenleg Tevez illett volna a legjobban bele, aztán nem is játszatta
Higuaínt meg lehet fikázni, de Hegyi Iván(!!!!!!!) is megmondta, hogy egy Messi kalibertől ez nevetséges teljesítmény volt, szerintem le is kellett volna cserélni, mert szart sem ért
Higuaínt meg lehet fikázni, de Hegyi Iván(!!!!!!!) is megmondta, hogy egy Messi kalibertől ez nevetséges teljesítmény volt, szerintem le is kellett volna cserélni, mert szart sem ért
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Most nézem, team of the tournament:
Messi azzal az egyetlen tizenegyes góljával bekerült, viszont Barrios, aki 3 gólt is szerzett nem.
Ez is érdekes.
Egyébként Higuaín nagy troll, igazi madridista, nem véletlenül nem ünnepelhetett tavaly sem, és idén sem Messi a válogatottal.
Messi azzal az egyetlen tizenegyes góljával bekerült, viszont Barrios, aki 3 gólt is szerzett nem.

Egyébként Higuaín nagy troll, igazi madridista, nem véletlenül nem ünnepelhetett tavaly sem, és idén sem Messi a válogatottal.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ez szép kis szösszenet volt, egyet is értek nagyrészt, de majd ha lesz időm, 1-2 dolgot megkérdeznék még.

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Csak azért maradt ki,mert már a faxom tele volt a klimpirozással.....a fenoménről is szerettem volna írni,mert nagyon szerettem,és úgy etette a védőket ahogy öreganyám a tömnivaló,vágnivaló kacsát,torok lefogva nehogy visszabüföggje,majd beletolva a finom tejbepapi kilószámra......annyi különbséggel hogy ronaldo miután elfektette a védőt még hátra tudott a gól előtt fordulni és fel is segítette a szerencsétlen bélcsavarodásban kihalófélben lévő bekket és aztán nyeste rá a gólt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
fasza vagy RMCF, csak 2 dolog:
1. mondhatod, írhatod, csinálhatsz akármit, a torkukon lenyomhatod, a szájukba teheted, mindegy, de nagy részük bassza venni a fáradságot, hogy akár egy szaros jutyub videót megnézzen maradonáról, amikor odahaz suhancként indul a meccs, középkezdéssel, a forma meg azonnal bassza rá 50-ről a kapura mert a kapus még cipzározza a kesztyűt, persze hogy baszomnagy gól, a finom megoldások tömkelege, a lehetetlen gólok raklapnyi számra, de sorolhatnám, leszarják, hidd el, én próbáltam
csak messi meg céronaldo van, senki más
2. az hogy csak felsorolás szinten említed meg ronaldot, az több mint kibaszott vérlázító.
ő a hibás - ezt tartom - hogy manapság ilyen pepe, terry meg hasonló típusú magas szikár gyors erős védők vannak, mert ronaldo reggelire ette meg a maldiniket meg mindenkit, aki szembe jött. tudjuk, mi lett belőle, műtétek sora, mert csak egyféleképp lehetett megállítani.
határozott és megmásíthatatlan meggyőződésem, hogy ronaldo egyetlen éve a barcával (kb az egyetlen egészséges és csúcsformájú) olyan év, ami megismételhetetlen, sosem volt, sosem lesz, senki nem tudja azt a játékot hozni. erre jön rá a halomnyi gól.
ronaldo robbanékonyabb és gyorsabb, mint maradona, a gyengébbik lába is jobb, mint maradonáé, viszont amit diego azzal a balossal tudott, mellé az ész és a koordináció. én egymás mellé teszem a kettőt, bekaphatja az összes faszom, aki ezek elé tesz akármilyen biszembaszom kis focistát, ők egymással pacsizva ülnek fenn a tetején.
alattuk jönnek a zidane-ok, cruyffok, beckenbauerek, pelék, garrinchák, tokodytibik. messi és céronaldo is.
eleget ittam, most megyek aludni. bcsánat a vulgaritásért, de megint eszembe jut milyen faszomöccse senkiházipopszakma emberek futkorásznak manapság ebben a futball megcsúfolása nevezetű sportocskában..
1. mondhatod, írhatod, csinálhatsz akármit, a torkukon lenyomhatod, a szájukba teheted, mindegy, de nagy részük bassza venni a fáradságot, hogy akár egy szaros jutyub videót megnézzen maradonáról, amikor odahaz suhancként indul a meccs, középkezdéssel, a forma meg azonnal bassza rá 50-ről a kapura mert a kapus még cipzározza a kesztyűt, persze hogy baszomnagy gól, a finom megoldások tömkelege, a lehetetlen gólok raklapnyi számra, de sorolhatnám, leszarják, hidd el, én próbáltam

csak messi meg céronaldo van, senki más

2. az hogy csak felsorolás szinten említed meg ronaldot, az több mint kibaszott vérlázító.
ő a hibás - ezt tartom - hogy manapság ilyen pepe, terry meg hasonló típusú magas szikár gyors erős védők vannak, mert ronaldo reggelire ette meg a maldiniket meg mindenkit, aki szembe jött. tudjuk, mi lett belőle, műtétek sora, mert csak egyféleképp lehetett megállítani.
határozott és megmásíthatatlan meggyőződésem, hogy ronaldo egyetlen éve a barcával (kb az egyetlen egészséges és csúcsformájú) olyan év, ami megismételhetetlen, sosem volt, sosem lesz, senki nem tudja azt a játékot hozni. erre jön rá a halomnyi gól.
ronaldo robbanékonyabb és gyorsabb, mint maradona, a gyengébbik lába is jobb, mint maradonáé, viszont amit diego azzal a balossal tudott, mellé az ész és a koordináció. én egymás mellé teszem a kettőt, bekaphatja az összes faszom, aki ezek elé tesz akármilyen biszembaszom kis focistát, ők egymással pacsizva ülnek fenn a tetején.
alattuk jönnek a zidane-ok, cruyffok, beckenbauerek, pelék, garrinchák, tokodytibik. messi és céronaldo is.
eleget ittam, most megyek aludni. bcsánat a vulgaritásért, de megint eszembe jut milyen faszomöccse senkiházipopszakma emberek futkorásznak manapság ebben a futball megcsúfolása nevezetű sportocskában..

-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ha azt mondja nekem valaki,hogy messi a korszaka legjobbja,akkor lelke rajta,elfogadom a véleményét,én is így gondolom,mondjuk beszéljünk egy karriernyi időről,mint 10 év.Ebben a 10 évben bár volt év,vagy évek amikor más jobb volt nála,de összességében messi volt a legjobb.
Ha megnézzük a korszakok legjobbjait,akkor sok név jöhet szóba,ezek mind kiemelkedtek,de nekem az főleg azok vannak ebben a szűk elitben akik nem csak tehetségek,tartós formát adóak,vezéregyéniségek,sikeresek voltak,hanem azok....akik újat hoztak a labdarúgásba.
Mondhatunk pár nevet,
distefano,puskas,pelé,eusebio,charlton,best,rivera,crujff,beckenbauer,müller,platini,gullit,van basten,maradona,ronaldo,zidane,ronaldinho,cronaldo,messi.....ezek az arcok a korszakuk legjobbjai voltak,de köztük nem mind az aki újat hozott a labdarúgásba,azok főként akikről beszélek,akik megelőzték jóval a korukat,akik ellen nem volt pillanatnyi ellenszer,akiket nem tudtak éveken át lereagálni,volt akit közel 10 éven át kőröztek mire valamit kitudtak találni a semlegesítésére........mint puskás,pelé,crujff,beckenbauer,gerd müller,platini,gullit,maradona,ronaldo,zidane,ronaldinho és messi........sajnos ezek majdnem mind támadók,és ez is egy foci igazságtalanság,bár beckenbauer kivétel.....de,azért aki messire veri ki minden áldott reggel,hogy minden idők legjobbja,az tegye én nem bánom,de ennyiből verheti bárkire a névsorból....messi korszakos elit focista,de nem minden idők legjobbja.Maradona meg ebben a közegben a non+ultra.
Pelé megelőzte a korát,bőven,58 ban robbant be,és ha jól emlékszem 74 ben hagyta abba(ebben nem vagyok biztos),de a lényeg,hogy kb 1970 től tudták lefogni,és onnantól származtatik a szoros emberfogás ,az egyéni követés és durvaság. Pelé volt az aki ellen ezt be kellett vezetni,ezt ki kellett fejleszteni,mert különben megvert bárkit bárhol....pelé ellen be kellett hozni azt hogy vágj oda,rúgd agyon,igy van esélyed.....pelé pedig az utolsó 4 évéből 2.5 et a földön töltött(korábbi írásomra visszamutatva=a taktika,az agy,előbb utóbb felülkerekedik bármilyen tehetségen,mert maga az agy,a gondolkodás a legnagyobb adottság).
Johann Crujff szintén,az a dinanika,az az ütem ahogy elindított egy cselt,ami nem oldalra,hanem előre mutatott,az a kirobbanás ahogy állva hagyott embereket az olyan különleges adottság,korszakbontó volt,hogy sima liba az ember a világ top-ba nevezése,az az ütem ahogy elindított egy egy egyvs egyet,az egyedi volt.....úgy vert agyon bárkit egy megfelelő ütemű megindulással hogy álom volt nézni.....gerd müller,aki egy dolgot hozott be,a lesipuskás fogalmat,a kiméletlen hóhért,aki ha egyet hibáztál,ő ott volt és gól volt.....mindig....minden esetben,nem volt egy virtúóz,de ez messze nem számít.....korszaka legfélelmetesebb ragadozója volt......beckenbauer,aki megreformálta a védekezés fogalmát,aki több volt mind védő,mert addig CSAK védekeztek,de ő anynival több volt,hogy hátúlról egy kvázi lehetetlen posztról irányított,megjátszott minden labdát,felhozta,mutatta magát.....brutál volt a faszi....egy isten,egy kurva nagy isten......de hát egy isten van csak...és ő diego armando maradona,ne is menjünk bele hogy ő mit adott a focinak,mindent......olyan ő mint neil armstrong,hitler,einstein vagy csonka bandi....vagyis 300 év múlva is mindenki tudja kik ők. Maradona reformer volt,mégpedig abban hogy kell a labdarúgást JÁTSZANI.....minden mozdulata maga a játék....ez az ember maga volt a játék,a foci minden elemében zseni. Nem is kell elemezni,aki nem látta az nem is fogja ezt megérteni soha......mert nem lehet,őt nem a net vagy farkas norbi üvöltötte zsenivé mint neymart. Maradonát egy dolog jellemzi jól...az amit Valdano nyilatkozott róla,amikor 1986ban megkérdezték tőle,nem izgult a csapat a vb döntőn a tét miatt? Erre valdano ezt válaszolta: Miért izgult volna bárki is.....nálunk játszik maradona.....ha vesztünk,akkor az az ő hibája lesz(messil nem ha veszítnek,akkor minden más az ok) , úgyhogy mindenki nyugodt volt.....majd maradona hozta is a meccset....mind az egész tornát egymaga.Kár is vitatni,mert a vb döntőt is ő hozta, nem csak az összes odavezető meccset.....leírhatatlan az az ember,az egyetemes labdarúgás valaha élt legnagyobb focistája...múltkor együtt italoztam egy taggal aki játszott ellene,egy uefa oda visszavágós meccsen....persze nálam diego volt a téma sokáig,amit ő persze meg is értett.....azt mondta,hogy úgy olvasta a játékot hogy szemmel nem lehetett követni a mozgását,a mozdulatait a megoldásait......
de ennyit róla.....
Platini....az irányító poszt kultikusa.....minden amit az irányító mint poszt magába foglal azt a francia-olasz tudta.....
...és igy tovább.....és igy tovább....egésszen messiig.....őt meg nem kell elemezni mert nálam hozzáértőbbek(farkasnorbi vagy hegyi )már megtették....
Szóval.....ismerjük el messit szakkörre lehet nevezni 350 ft.os havi tagdíj ellenében,én befizetem...de aki azt állítja hogy maradona nem volt nála jobb,meg kb bárkinél....az üljön el a faxán de gyorsan....amíg szépen vagyok.
Azért mindennek van határa.
Ha megnézzük a korszakok legjobbjait,akkor sok név jöhet szóba,ezek mind kiemelkedtek,de nekem az főleg azok vannak ebben a szűk elitben akik nem csak tehetségek,tartós formát adóak,vezéregyéniségek,sikeresek voltak,hanem azok....akik újat hoztak a labdarúgásba.
Mondhatunk pár nevet,
distefano,puskas,pelé,eusebio,charlton,best,rivera,crujff,beckenbauer,müller,platini,gullit,van basten,maradona,ronaldo,zidane,ronaldinho,cronaldo,messi.....ezek az arcok a korszakuk legjobbjai voltak,de köztük nem mind az aki újat hozott a labdarúgásba,azok főként akikről beszélek,akik megelőzték jóval a korukat,akik ellen nem volt pillanatnyi ellenszer,akiket nem tudtak éveken át lereagálni,volt akit közel 10 éven át kőröztek mire valamit kitudtak találni a semlegesítésére........mint puskás,pelé,crujff,beckenbauer,gerd müller,platini,gullit,maradona,ronaldo,zidane,ronaldinho és messi........sajnos ezek majdnem mind támadók,és ez is egy foci igazságtalanság,bár beckenbauer kivétel.....de,azért aki messire veri ki minden áldott reggel,hogy minden idők legjobbja,az tegye én nem bánom,de ennyiből verheti bárkire a névsorból....messi korszakos elit focista,de nem minden idők legjobbja.Maradona meg ebben a közegben a non+ultra.
Pelé megelőzte a korát,bőven,58 ban robbant be,és ha jól emlékszem 74 ben hagyta abba(ebben nem vagyok biztos),de a lényeg,hogy kb 1970 től tudták lefogni,és onnantól származtatik a szoros emberfogás ,az egyéni követés és durvaság. Pelé volt az aki ellen ezt be kellett vezetni,ezt ki kellett fejleszteni,mert különben megvert bárkit bárhol....pelé ellen be kellett hozni azt hogy vágj oda,rúgd agyon,igy van esélyed.....pelé pedig az utolsó 4 évéből 2.5 et a földön töltött(korábbi írásomra visszamutatva=a taktika,az agy,előbb utóbb felülkerekedik bármilyen tehetségen,mert maga az agy,a gondolkodás a legnagyobb adottság).
Johann Crujff szintén,az a dinanika,az az ütem ahogy elindított egy cselt,ami nem oldalra,hanem előre mutatott,az a kirobbanás ahogy állva hagyott embereket az olyan különleges adottság,korszakbontó volt,hogy sima liba az ember a világ top-ba nevezése,az az ütem ahogy elindított egy egy egyvs egyet,az egyedi volt.....úgy vert agyon bárkit egy megfelelő ütemű megindulással hogy álom volt nézni.....gerd müller,aki egy dolgot hozott be,a lesipuskás fogalmat,a kiméletlen hóhért,aki ha egyet hibáztál,ő ott volt és gól volt.....mindig....minden esetben,nem volt egy virtúóz,de ez messze nem számít.....korszaka legfélelmetesebb ragadozója volt......beckenbauer,aki megreformálta a védekezés fogalmát,aki több volt mind védő,mert addig CSAK védekeztek,de ő anynival több volt,hogy hátúlról egy kvázi lehetetlen posztról irányított,megjátszott minden labdát,felhozta,mutatta magát.....brutál volt a faszi....egy isten,egy kurva nagy isten......de hát egy isten van csak...és ő diego armando maradona,ne is menjünk bele hogy ő mit adott a focinak,mindent......olyan ő mint neil armstrong,hitler,einstein vagy csonka bandi....vagyis 300 év múlva is mindenki tudja kik ők. Maradona reformer volt,mégpedig abban hogy kell a labdarúgást JÁTSZANI.....minden mozdulata maga a játék....ez az ember maga volt a játék,a foci minden elemében zseni. Nem is kell elemezni,aki nem látta az nem is fogja ezt megérteni soha......mert nem lehet,őt nem a net vagy farkas norbi üvöltötte zsenivé mint neymart. Maradonát egy dolog jellemzi jól...az amit Valdano nyilatkozott róla,amikor 1986ban megkérdezték tőle,nem izgult a csapat a vb döntőn a tét miatt? Erre valdano ezt válaszolta: Miért izgult volna bárki is.....nálunk játszik maradona.....ha vesztünk,akkor az az ő hibája lesz(messil nem ha veszítnek,akkor minden más az ok) , úgyhogy mindenki nyugodt volt.....majd maradona hozta is a meccset....mind az egész tornát egymaga.Kár is vitatni,mert a vb döntőt is ő hozta, nem csak az összes odavezető meccset.....leírhatatlan az az ember,az egyetemes labdarúgás valaha élt legnagyobb focistája...múltkor együtt italoztam egy taggal aki játszott ellene,egy uefa oda visszavágós meccsen....persze nálam diego volt a téma sokáig,amit ő persze meg is értett.....azt mondta,hogy úgy olvasta a játékot hogy szemmel nem lehetett követni a mozgását,a mozdulatait a megoldásait......
de ennyit róla.....
Platini....az irányító poszt kultikusa.....minden amit az irányító mint poszt magába foglal azt a francia-olasz tudta.....
...és igy tovább.....és igy tovább....egésszen messiig.....őt meg nem kell elemezni mert nálam hozzáértőbbek(farkasnorbi vagy hegyi )már megtették....
Szóval.....ismerjük el messit szakkörre lehet nevezni 350 ft.os havi tagdíj ellenében,én befizetem...de aki azt állítja hogy maradona nem volt nála jobb,meg kb bárkinél....az üljön el a faxán de gyorsan....amíg szépen vagyok.
Azért mindennek van határa.
Nyilván ez is benne van, de nekem túl nagy a különbség a klubbeli és a válogatottbeli teljesítménye között, ezért szerintem többtényezős a dolog. De ez csak találgatás, egy vélemény volt.tucsoki írta:Szóval azért gyenge a válogatottban, mert nem motivált..... és nem azért, mert a Barca játékfilozófiájában tudja nyújtani a legjobbját, közben máshol kevésbé tud érvényesülni...
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Annyira feleslegesek ezek az összehasonlítások szerintem. Maradona a korabeli labdarúgás követelményeinek megfelelően készült fel, és Messi is most aszerint készül fel. Mindketten fantasztikus labdarúgók, más korokban. Ha Maradona most játszana, akkor is ugyanúgy kiemelkedne, mint az összes többi legenda... mert a mai felkészítést kapnák...
Egyébként meg, hogy Messi meg se állt volna 5 gól alatt meccsenként, ha akkor játszott volna... lehet ha Messi abba a korba születik, akkor a 150 centit se éri el, nem hogy az 5 gólt...
Egyébként meg, hogy Messi meg se állt volna 5 gól alatt meccsenként, ha akkor játszott volna... lehet ha Messi abba a korba születik, akkor a 150 centit se éri el, nem hogy az 5 gólt...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
R.M.C.F írta:Lehet hogy imádta a régi focit, lehet hogy nézte maradona pályafutását, de hogy nem szemben ült a tv-nek hanem háttal az is 100%.Hogy egy olyan embertől idézzek aki a régi focit imádta, Maradona-val együtt, és ő még látta is Diego teljes pályafutását,

Ma eddig ez a legnagyobb

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

-
Lehet hogy imádta a régi focit, lehet hogy nézte maradona pályafutását, de hogy nem szemben ült a tv-nek hanem háttal az is 100%.Hogy egy olyan embertől idézzek aki a régi focit imádta, Maradona-val együtt, és ő még látta is Diego teljes pályafutását,
Szóval azért gyenge a válogatottban, mert nem motivált..... és nem azért, mert a Barca játékfilozófiájában tudja nyújtani a legjobbját, közben máshol kevésbé tud érvényesülni...Enrique írta:Én azt látom Messin évek óta, hogy rosszul érzi magát a válogatottban és egyáltalán nem motivált.
Mert lehet gyengébben játszani, kimaradhatnak a helyzetek, de azt ne mondja nekem senki, hogy egy tavasszal végig top formát mutató játékos elmegy a válogatottba, és egy cselt nem tud megcsinálni.
Mintha két különböző embert látnánk.
Én azt látom Messin évek óta, hogy rosszul érzi magát a válogatottban és egyáltalán nem motivált.
Mert lehet gyengébben játszani, kimaradhatnak a helyzetek, de azt ne mondja nekem senki, hogy egy tavasszal végig top formát mutató játékos elmegy a válogatottba, és egy cselt nem tud megcsinálni.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- András93
De hát régen nem voltak védők. 

Mondjuk ez így jól hangzik, hogy 2007 óta, de ez 2 vb-t és 2 copa-t jelent. 10 meccs, ha minden igaz. Ami mondjuk nem kevés.Realista24 írta:Akkor Messinek évek óta nincs kedve gondolom, ezért nem lő gólt az egyenes kieséses szakaszokban (válogatottban, sehol, 2007 óta).

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Változott a foci, változtak a körülmények, más az izomzat. De ha Maradonának, Pelének, Puskásnak stb., ilyen körülmények lettek volna adottak, mint a mai focistáknak, akkor is ugyanilyen teljesítményt hoztak volna le. Ez a vérükben volt, fölösleges elvenni tőlük bármi érdemet.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Maradona a közelében nincs Messi-nek. Ha megnézel egy régi mérkőzést, láthatod, megkapja a labdát, elszív két spanglit, megiszik egy csésze kávét, és akkor talán szembejön valaki, egy rumbát is eljárhat addig

Szerintem,mondom szerintem,aki nem látta,nem élte meg,akár TV-n keresztül is,az inkább maradjon csendben...nem rosszból,de komolyan.Ez akkor sarkítás,blődség,hogy félelmetes.Nem tudom kitől hallottad,de valamit akkor ő nagyon nem jól látott...
Kerlon:100 éves lesz jövőre a copa,ezért a dél amerikai csapatokon kívül ott lesz szinte minden másik,akik a gold cup-ban szoktak szerepelni.(USA,Kanada,stb.)De talán még japánt is meghívják ha igaz.
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
Törött lábbal még talán messi sem lenne annyira tuti....bár ebben nem vagyok biztos.DinhoL írta:Khm..2 éve volt a Barcában, ott nem váltotta meg a világot. Több szempontból is hülyeség és "igazságtalan" az összehasonlítás de nem csak Maradona felől. Amúgy meg Messiből se lesz egynél több erre nagy téttel mernék fogadni..R.M.C.F írta:Klubszinten kizárólag azért nem ért el annyit mert osztályokkal gyengén csapatokban játszott. Vagy azt gondolja bárki is hogy igazságos összehasonlitás? Diego csak egy volt.

Maradona és messi külön világ....hagyjuk is.
Még Hegyi Blanco Iván is látványosan fikázta Messit, hogy lehet ennyire nulla egy döntőben. Igazából már a VB-n is inkább Di Maria volt a legjobbjuk a mindenidőklegjobbja meg szépen elvan. Gondolom nem motiválja évi 20 millió a válogatottnál.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akkor Messinek évek óta nincs kedve gondolom, ezért nem lő gólt az egyenes kieséses szakaszokban (válogatottban, sehol, 2007 óta).A VB trófeától meg nem csinálom össze magam, VB-t 2-3 jó meccsel lehet nyerni

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- András93
Azt ugye tudod, hogy a BL sem mindig így nézett ki. Konkréten 86-ban 4 ellenfél után a döntőben voltál.Becksy23 írta:És nem is nagyon lehet vele vitatkozni. Annyival pedig kiegészíteném (bár már volt itt), hogy Maradona gyakorlatilag semmit sem nyert klubszinten. A VB trófeától meg nem csinálom össze magam, nálam a BL a szakma igazi csúcsa, VB-t 2-3 jó meccsel lehet nyerni, klubfociban ez semmire sem elég.
A Steaua Bukarest (mert, hogy ők nyertek 1986-ban) játszott 9 mérkőzést, 4 győzelem, 3 döntetlen és 2 vereség. Mindezt szeptembertől májusig, ellenfelei: Vejle (dán bajnok), Honvéd (magyar bajnok), Kuusysi (finn bajnok), Anderlecht (belga bajnok) és Barcelona (spanyol bajnok).
Argentína 7 meccset játszott 1 hónap alatt. 6 győzelem, 1 döntetlen. Ellenfelei: Dél-Korea, Olaszország, Bulgária, Uruguay, Anglia, Belgium, NSZK...
Tényleg ki mered jelenteni, hogy a VB kevesebbet ér?
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Lassan mar ott tartunk, hogy aki regen jatszott az egy darab szar, Messi meg az isten... Az meg, hogy neked a vb nuku az a te dolgod. Latszik, hogy a vb-t nehezebb megnyerni... Lasd Messit. Nincs mogotte csapat mar nem annyira hatekony...