HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. július 6., hétfő 11:14
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 6., hétfő 11:07
Hát 1 év múlva Verrattiért plussz 30-40 milláért simán. Legalább is szerintem jó üzlet lenne.Realista24 írta:Pérez Dohában tárgyal Cristiano eladása ügyében a PSGvel. Nem idei biznisz lenne, majd csak jövőre elvileg.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. július 6., hétfő 10:21
danilo, casemiro, asensio, lucas vazquezMorataMartin írta:Nem hiszem el hogy még mindig nem igazoltunk senkit:@
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. július 6., hétfő 9:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 5., vasárnap 21:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 5., vasárnap 20:17
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 5., vasárnap 11:51
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 5., vasárnap 11:24
Ezzel az a gond, hogy senki nem fog elbeszélgetni vele. Perez tökéletes lenne, ha a csapat érdekeit is figyelembe venné. Simán tudná csinálni a pénzügyi sikereit úgy is, hogy a csapat kupákat nyer. A barcát is a sikerkorszak dobta meg igazán, mi lenne, ha még mi is sikeresek lennénk, amikor alapból hatalmas a rajongótábor.sentry írta: de valaki igazán elbeszélgethetne vele!
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. július 5., vasárnap 11:20
Perez sem tökéletes, és én sem vagyok vele megelégedve tökéletesen...tubatibi írta:Botrány eddig ez az átigazolási időszak, ha közbe még Pogbát is megszerzi a Barca....inkább bele se gondolok.![]()
![]()
Egyébként elküldeném Perez-t, de nem tudnék helyette ideális jelöltet mondani, sőt még csak neveket sem tudnék, akik átvehetnék.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. július 5., vasárnap 11:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 5., vasárnap 10:05
HozzászólásSzerző: cart » 2015. július 5., vasárnap 10:01
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 5., vasárnap 9:49
Én akkor se örülök...nálam a kp elejére Isco a megoldás, ha jön Vidal akkor Isco levesmorientes írta:Tavaly mindenki odáig volt érte,még jobban mint Pogbaért,Verratti viszont nem volt ennyire felkapvaRealRaúl77 írta:B megoldásnak jó, szerintem képvisel egy olyan szintet, ami erősítés lehet nekünk. És az a 2-3 év, amit itt lehúz majd, arra pont jó lesz, hogy kinője valaki magát, esetleg esély legyen a jelenlegi, illetve majd az akkori 'A' megoldásoknak (zbs. Verratti), mert jelenleg úgy néz ki, jobb kategóriából nem igazán tudunk hozni.
Tehát tessék örülni(Na jó,nem tavaly hanem tavaly előtt)
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. július 5., vasárnap 9:15
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 5., vasárnap 9:11
Tavaly mindenki odáig volt érte,még jobban mint Pogbaért,Verratti viszont nem volt ennyire felkapvaRealRaúl77 írta:B megoldásnak jó, szerintem képvisel egy olyan szintet, ami erősítés lehet nekünk. És az a 2-3 év, amit itt lehúz majd, arra pont jó lesz, hogy kinője valaki magát, esetleg esély legyen a jelenlegi, illetve majd az akkori 'A' megoldásoknak (zbs. Verratti), mert jelenleg úgy néz ki, jobb kategóriából nem igazán tudunk hozni.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 5., vasárnap 2:39
Norbii írta:Viszont Marotta tegnap azt nyilatkozta hogy nem érkezett ajánlat a realtól vidalért. Igaz az tegnap volt, ma meg ma van..
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. július 4., szombat 21:55
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. július 4., szombat 21:23
Lehetne több is. Szívesen látnám a csapatban. Vagy jöjjön vissza lass diarra. ő úgy is új csapatot keres.Realista24 írta: A hír is csak annyiról szól, hogy Vidallal van egyezség.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 4., szombat 21:17
A kezdőben nem sok spanyol lesz, pláne ha a kapust kivesszük..Realista24 írta: Na meg nem árt, ha van spanyol is a keretben
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 4., szombat 21:15
A hír is csak annyiról szól, hogy Vidallal van egyezség.Norbii írta:Viszont Marotta tegnap azt nyilatkozta hogy nem érkezett ajánlat a realtól vidalért. Igaz az tegnap volt, ma meg ma van..
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem