Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 6., hétfő 20:51

Remy írta:
ziro4vr írta: Scream 1x1

Semmi eredetiség, full fan service, de nyárra limonádé sorozatnak elmegy.
Valahogy így. Viszont én jól szórakoztam az első 40 percen. Tipikus sablonkarakterek, de legalább majd jól kinyírják őket. Legalábbis remélhetőleg. :mrgreen:
Akkor már lehetünk kollégák. :mrgreen: :mrgreen:

Azért az sajnálom, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a legjobb bulának hamar vége lett :-( :lol:
Nem illik.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. július 6., hétfő 20:50

dzsi91 írta:Na de nyomassák csak lények,hogy a GT megse történjen :mrgreen:
Mike írta:és a GT az igazából meg sem történt
Becksy23 írta:Thx, akkor nem pótolom a "GT"-t, mert még nem láttam, de akkor felesleges is.
wZoLee7 írta:Én láttam, próbáltam eleget inni, hogy elfelejtsem de sajnos van pár részlet ami még mindig megmaradt az emlékeimben :lol:
9RoNaLdO9 írta:Amúgy a GT tényleg nagyon gáz
Miert baszogatja mindenki GT-t? :-@ Ertem en, hogy barcas meg minden, de azert ez mar egy kicsit sok.. :sly:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 6., hétfő 20:38

Mondjuk nekem jobban bejött az SSJ4 mint ez az isteni szint, illetve a kék haj. :roll: Az aranymajom + ssj4 kombó nagyon erős volt a GT-ben, illetve Omega Shenron se volt rossz. De ezzel vége is a pozitívumoknak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

9RoNaLdO9
Kedvenc játékosaid: Raúl, Morientes, Iker, Ramos, Khedira

HozzászólásSzerző: 9RoNaLdO9 » 2015. július 6., hétfő 20:31

Becksy23 írta:
Mike írta:a DBZ után 6 hónappal, és a GT az igazából meg sem történt, nem is Toriyama írta
Thx, akkor nem pótolom a "GT"-t, mert még nem láttam, de akkor felesleges is. A "Z"-t viszont négyszer is :mrgreen:
Az utolsó részét érdemes megnézni, de zsebkendőt vegyél magadhoz :mrgreen: Amúgy a GT tényleg nagyon gáz, de az utolsó érsz nagyot üt rajongóknak.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 6., hétfő 19:45

ziro4vr írta: Scream 1x1

Valahogy így. Viszont én jól szórakoztam az első 40 percen. Tipikus sablonkarakterek, de legalább majd jól kinyírják őket. Legalábbis remélhetőleg. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 6., hétfő 19:28

Wayward pines 1x7

Nem jön be ez az irány, inkább a központi témával foglalkoznának. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A gyerek megmurdált remélem de úgyse.

Scream 1x1

Nem illik.

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. július 6., hétfő 10:24

Mr. Robotot nézi valaki? 2 rész után nálam már kiérdemelte az év újonca címet, zseniális. Ráadásul van benne egy pár House of Cards szereplő is. :D

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. július 6., hétfő 1:28

Black Sails S2
Az elso evad eleg kozepesen kezdett, egy nagyon jo otletbol messze nem hoztak ki azt, amit lehetett volna. Az evad kozepen majdnem kaszaltam is a sorozatot, foleg az unalmasabb pillanatok miatt, de tobben is irtak, hogy kesobb jo lesz, szoval csak maradtam. Szerencsere evad vegere egy kicsit felporogtek az esemenyek, na meg Billy.. :mrgreen: akarom mondani Boky es BBarni 9/10-es kommentjei a masodik evadrol kivancsiva tettek.

Nem is csalodtam, a masodik resz kozepere felvettem a sorozat hangulatat, majd jottek a jobbnal jobb reszek. Minden resz izgalmas volt, tele csavarokkal, a lassabb percek is elvezetesek voltak, a karaktereket is sikerult elmelyiteni. Remelem a kovetkezo evadban is ezen a szinten folytatjak.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 6., hétfő 0:32

Bááá. Alig várom már ezt a szuper sorozatot! Nagyjából 2 hónapja kezdtük el barátnőmmel, most fog nemsokára Dermesztő Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!majdnem meghalni (hátha valakinek spoiler :mrgreen: ) Szóval még egy laza 200 rész + 10-15 movie és kezdhetjük is :lol: Aztán nehogy titokban elkezdjem nézni :shifty: :shifty:
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 5., vasárnap 22:59

Sikoly első 10 perc után: :lol: :lol: :lol: hát, ha ez ennyire vicces lesz, akkor érdemes lesz nekiülni. :lol: :lol: :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 5., vasárnap 22:51

Mike írta:
hamesz írta:
Viszont ott van még, amit Remy írt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hogy itt már ébren van Bills. A filmben meg 30 valahány év után ébredt föl.
én ezt nem látom problémának

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Annyit láttunk most h felrobbantott egy bolygót. Ez nem azt jelenti h már régóta ébren van. Most ébredt fel, kaioshin is csak most kezdett el parázni, Goku már elment edzeni, és majd ott szerez róla tudomást, pont mint a movie-ban. Aztán ellátogat a Földre, belakomázik, Goku Isteni szintre lép, és onnan folytatódik a sztori. Szerintem a dermesztős filmet nem illesztik bele, abból már nemigen lehet mit kihozni. Az csak egy melléktörténet, a mostani után pár évvel talán, mivel ott már Goku ÉS Vegita is nemhogy isteni szinten van, hanem SSGSS. Szóval az előtte lévő időszak jön majd most szerintem, és talán az a kövér Bills lesz a főellenség.
A dermesztős is része különben az openingbe nem lennének ott Dermesztő katonái. :)

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 5., vasárnap 22:33

Mike írta:
hamesz írta:
Viszont ott van még, amit Remy írt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hogy itt már ébren van Bills. A filmben meg 30 valahány év után ébredt föl.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Annyit láttunk most h felrobbantott egy bolygót. Ez nem azt jelenti h már régóta ébren van. Most ébredt fel, kaioshin is csak most kezdett el parázni, Goku már elment edzeni, és majd ott szerez róla tudomást, pont mint a movie-ban. Aztán ellátogat a Földre, belakomázik, Goku Isteni szintre lép, és onnan folytatódik a sztori. Szerintem a dermesztős filmet nem illesztik bele, abból már nemigen lehet mit kihozni. Az csak egy melléktörténet, a mostani után pár évvel talán, mivel ott már Goku ÉS Vegita is nemhogy isteni szinten van, hanem SSGSS. Szóval az előtte lévő időszak jön majd most szerintem, és talán az a kövér Bills lesz a főellenség.
Ergo, a BoG és az új is csak egy alternatív univerzum, mert amúgy nagy káosz lenne. Billsék ugyan itt vannak a Superben is, de a story meg fog valamilyen szinten változni. Azért az, hogy alszik vagy nem alszik, amikor 39 ÉVRŐL van szó, szerintem nem elhanyagolható tényező. Amúgy meg, ha a BoG a része, de a Dermesztős meg nem, akkor annak megint nem sok értelme van.

No, de majd néhány rész múlva úgyis megkapjuk a válaszokat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 5., vasárnap 21:42

Becksy23 írta:
Mike írta:a DBZ után 6 hónappal, és a GT az igazából meg sem történt, nem is Toriyama írta
Thx, akkor nem pótolom a "GT"-t, mert még nem láttam, de akkor felesleges is. A "Z"-t viszont négyszer is :mrgreen:
Én láttam, próbáltam eleget inni, hogy elfelejtsem de sajnos van pár részlet ami még mindig megmaradt az emlékeimben :lol:

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. július 5., vasárnap 21:38

Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. július 5., vasárnap 21:36

a DBZ után 6 hónappal, és a GT az igazából meg sem történt, nem is Toriyama írta
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. július 5., vasárnap 21:34

Ez a Dragon Ball akkor most a "Z" után jön, átugorva a "GT"-t, vagy a "GT" után?
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 5., vasárnap 21:29

Féltem hogy láttad és tetszett, jobb így. :lol: Holnap nézem meg, meg pótlom a wayward pinest is. Sőt jön az új true detective is. Fuck my life. :lol:
Nem illik.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 5., vasárnap 21:27

Screamet megnézted? Milyen?
Még nem mertem elkezdeni. :mrgreen: A filmnek nagy rajongója vagyok szóval nem szeretnék csalódni. Azért is kérdeztem tőled, hogy milyen hát ha meghozod a kedvem hozzá, hogy nem rontották el a sorozatot. :D

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 5., vasárnap 21:25

hamesz írta:
ziro4vr írta:Őőő nem csináltok egy külön dragon ball topikot? Kicsit kellemetlenül érzem magam. :| :lol:
Kezd el nézni. :mrgreen:
Nem.

Screamet megnézted? Milyen?
Nem illik.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. július 5., vasárnap 21:24

hamesz írta:

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Vissza: