Top 10 Joaquin Phoenix Performances
Ez a Slow West egész jó kis western Fassbenderrel, akinek nincs mit nézzen, tehet vele egy próbát.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. július 7., kedd 22:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 6., hétfő 15:36
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. július 6., hétfő 15:30
Melyik Oldboyt kaszáltad? Az eredetit vagy a remake-et?Realista24 írta:Mivel én kaszáltam 10 perc után, ezért neked bátran ajánlom az Oldboy-t vagy a Chugyeogja-t.messideco írta:Sziasztok! Ajánljatok jó filmet nekem.Annyi rosszat láttam mostanában, hogy valami jóra igazán szomjazom
Előre is köszönöm!
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. július 6., hétfő 14:46
Előbbi megvolt már, eléggé tetszett. A másodikat viszont hanyagolom, ha nem gond, egy ideje megutáltam a távol-keleti filmeketRealista24 írta: Mivel én kaszáltam 10 perc után, ezért neked bátran ajánlom az Oldboy-t vagy a Chugyeogja-t.
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. július 6., hétfő 14:41
Oldboyból nem láttam az amcsi remake-et(gondolom nem vesztettem vele sokat), de az eredetit én is ajánlom. Mondjuk én azért ajánlom, mert rohadtul tetszettRealista24 írta:Mivel én kaszáltam 10 perc után, ezért neked bátran ajánlom az Oldboy-t vagy a Chugyeogja-t.messideco írta:Sziasztok! Ajánljatok jó filmet nekem.Annyi rosszat láttam mostanában, hogy valami jóra igazán szomjazom
Előre is köszönöm!
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. július 6., hétfő 13:06
Spring, Chainedmessideco írta:Sziasztok! Ajánljatok jó filmet nekem.Annyi rosszat láttam mostanában, hogy valami jóra igazán szomjazom
Előre is köszönöm!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 6., hétfő 13:02
Mivel én kaszáltam 10 perc után, ezért neked bátran ajánlom az Oldboy-t vagy a Chugyeogja-t.messideco írta:Sziasztok! Ajánljatok jó filmet nekem.Annyi rosszat láttam mostanában, hogy valami jóra igazán szomjazom
Előre is köszönöm!
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. július 6., hétfő 13:00
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 6., hétfő 12:53
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. július 6., hétfő 12:51
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 6., hétfő 0:30
Brutál emlékezetes, fülbemászó, hangulatos, és élvezetes kis zenék vannak a simában is, meg a Z-ben is. Legjobb soundtrack a világon kb.Remy írta:Azért az csalódás, hogy a Battle of Gods után a Dragon Ball Z Resurrection of F-ben sincsenek a jól ismert dallamok. Így viszont valószínűleg a Super-ben is új zenék lesznek, ami már csak azért is szomorú, mert botrányosan gyengék az új zenék.
Ezek mennyire ütősek voltak?![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 5., vasárnap 20:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 5., vasárnap 19:51
Petőfi mozi?Bözsike765 írta:Aztán rájöttem Remy biztos arra értette hogy gagyi a film.Persze nem egy megváltó mű de ha erre jönnek az emberek a moziba akkor nem vetítünk 10/10-es filmeket. Egyik mozi bevállalta a Harcosok klubbját (új felújított hang+kép) aztán elmentek 40-en míg a terminátorra sokszorosan többen.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 5., vasárnap 19:41
nem... az egy másik dolog. A Transformersek is gagyik, aztán mégis bankot robbantanak. Amúgy meg ne a hazai nézőkből indulj ki, mert elenyésző az, amit mi beleteszünk egy bevételi összegbe, még akkor is, ha óriási sikere van itthon.Bözsike765 írta:Aztán rájöttem Remy biztos arra értette hogy gagyi a film.Persze nem egy megváltó mű de ha erre jönnek az emberek a moziba akkor nem vetítünk 10/10-es filmeket. Egyik mozi bevállalta a Harcosok klubbját (új felújított hang+kép) aztán elmentek 40-en míg a terminátorra sokszorosan többen.
HozzászólásSzerző: Bözsike765 » 2015. július 5., vasárnap 19:37
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. július 5., vasárnap 19:28
HozzászólásSzerző: Bözsike765 » 2015. július 5., vasárnap 19:26
???Remy írta:Megbukott a Terminator.Remélem ezek után nem lesz trilógia.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 5., vasárnap 19:11
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. július 5., vasárnap 13:40
Remy írta:Azért volt csalódás anno, mert az alapötlet szerintem fasza, de a kivitelezés nagyon hollywoodi. Több komolysággal és egy faszább forgatókönyvvel egy ütős film lehetett volna... sok a ha és a volna...![]()
Közben a Deadpool promói nagyon jók, remélem a Comic Con-on adnak valami teasert is.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 5., vasárnap 13:05
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem