Nem.hamesz írta:Kezd el nézni.ziro4vr írta:Őőő nem csináltok egy külön dragon ball topikot? Kicsit kellemetlenül érzem magam.![]()
Screamet megnézted? Milyen?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 5., vasárnap 21:25
Nem.hamesz írta:Kezd el nézni.ziro4vr írta:Őőő nem csináltok egy külön dragon ball topikot? Kicsit kellemetlenül érzem magam.![]()
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. július 5., vasárnap 21:24
én ezt nem látom problémánakhamesz írta:
Viszont ott van még, amit Remy írt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hogy itt már ébren van Bills. A filmben meg 30 valahány év után ébredt föl.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 5., vasárnap 21:17
Kezd el nézni.ziro4vr írta:Őőő nem csináltok egy külön dragon ball topikot? Kicsit kellemetlenül érzem magam.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 5., vasárnap 21:16
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 5., vasárnap 21:14
Viszont ott van még, amit Remy írt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hogy itt már ébren van Bills. A filmben meg 30 valahány év után ébredt föl.Mike írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Itt még tuti nincs Pan, hiszen a DBZ végén, ami 10 évvel van Buu után, ott még nagyon kicsi volt. A super meg 6 hónappal van Buu után. Megaztán a BOG-ban Goku Kaio mesternél eddz, nem? Itt meg az első részben az volt a baja hogy nem tud ott lenni, csak a végén teleportált oda.
Tehát a super a Buu saga folytatása, és csak azé, a 2 új movie története még nem játszódott le
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. július 5., vasárnap 21:11
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 5., vasárnap 21:05
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 5., vasárnap 20:48
Szerintem itt még Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Goku nincs isten szinten. Mert ugye még mondta is, hogy Buu-t nem tudta egyedül legyőzni és edz, mert felkészültebb akar lenni. Szerintem egyelőre ez vezeti fel a filmeket, aztán majd folytatják onnan.Remy írta:Hát, most kérdés az, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!megszületett-e Gohanék gyermeke, mert ha igen, akkor a moviek után játszódik a sorozat, és semmiképpen sem előtte. Szerintem igen, szóval a moviek után van a Super. Mondjuk ezt támasztja alá a bemutatás is, hiszen Japánban az új movie már tavasszal kint volt. Szóval logikusan nézve az új sorozat a Dermesztős moviet követi.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 5., vasárnap 20:41
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 5., vasárnap 20:26
http://cinestar.hu/dragon-ball-super-it ... -elozetes/Remy írta:Mondjuk eddig egyik moviet se lehetett konkrétan beilleszteni a Z sorozatba, ergo a kettő új is csak egy alternatív univerzum szerintem. Aztán javítsatok ki, ha tévedek.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 5., vasárnap 20:23
Jogos, amit mondasz. Hát akkor nem tudom. Zavaros még egyelőre, de majd a részek előrehaladtával kiderül. De az is biztos, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy itt még Goku nem isten szint.Remy írta:Mármint melyik movie, mert az első előtt semmiképpen nem játszódhat, hiszen Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bills 39 év után ébredt fel. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Itt meg nem úgy tűnt, mint aki alszik
Mondjuk eddig egyik moviet se lehetett konkrétan beilleszteni a Z sorozatba, ergo a kettő új is csak egy alternatív univerzum szerintem. Aztán javítsatok ki, ha tévedek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 5., vasárnap 20:12
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 5., vasárnap 19:56
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. július 5., vasárnap 19:24
Most én ezt nem egészen értem, újraírják a Battle of Gods-t? Én azt hittem ,hogy a mostani 2 Movie után fog folytatódni.Annak mi értelme,hogy megint bemutatják ugyanazt... Na mind1 egyébként nekem is bejött nagyon, hangulat megvan, csak ezt nem értem,hogy minek nyomják le megint a 2 moviet hosszabban.Na de nyomassák csak lények,hogy a GT megse történjenpheco írta:Dragon Ball Super
itt az első rész angol felirattal
Nekem rohadtul bejött. Visszaadja a Z hangulatát és úgy tűnik nem is húzzák sokáig a dolgokat. Jó kis bevezető rész volt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Viszont attól tartok, hogy nem tudnak olyan főellenségeket alkotni, mint a Z-ben. Első rész alapján ezt érzem.
Lehet tudni, hogy milyen időközönként jönnek a részek? Hetente egy?
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 5., vasárnap 14:12
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. július 5., vasárnap 14:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 5., vasárnap 10:02
nmate írta:Bepótoltam a Középsuli c. remekművet.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kill me. Just fuckin kill me.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 5., vasárnap 9:32
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 4., szombat 23:07
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én is ezt mondom. Csak ez az interjú zavart be, én alapból úgy gondoltam, hogy elkapják hannibált, will vagy gyilkos lesz vagy kiírják és az utolsó 15 másodpercben beszólnak hannibálnak hogy új csajszi látogatja valami starling...Zsombor írta:Ja, egy fullos évad még simán kihozható belőle.
Szerintem meg
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!elkapják a mesterszakácsot az évad végére.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. július 4., szombat 23:05
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem