Ennek mi az értelme?...Realista24 írta:most csak szivatsz ugye?GT37 írta:Az új elnökségnek lehetősége lesz arra, hogy július 20-ig 30,6 millió euróért eladja Ardát az Atéticónak.![]()

Real Madrid vs. Barcelona
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
most csak szivatsz ugye?GT37 írta:Az új elnökségnek lehetősége lesz arra, hogy július 20-ig 30,6 millió euróért eladja Ardát az Atéticónak.![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Vagy a Milánnak 1+1+3+3+4+5+6+7+8 millióért.GT37 írta:Az új elnökségnek lehetősége lesz arra, hogy július 20-ig 30,6 millió euróért eladja Ardát az Atéticónak.![]()

Szerintem amúgy jól jártok vele. Okosabb igazolás, mint egy Pogba, nektek.
Nem illik.
- ___Samy___
na neeeeGT37 írta:Az új elnökségnek lehetősége lesz arra, hogy július 20-ig 30,6 millió euróért eladja Ardát az Atéticónak.![]()

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Az új elnökségnek lehetősége lesz arra, hogy július 20-ig 30,6 millió euróért eladja Ardát az Atéticónak.

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Official: Arda Turan joins Barcelona on a 5-year deal for a transfer fee of 34M plus 7M incentives.

- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"

Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Várjuk ki a végét,messze még a szezon kezdet,történhetnek úgymond "csodák..."Dupla D írta:Edzhet csak nem léphet pályára.El Sie7e írta:Kérdés: ha most leigazolják pl. Arda-t akkor a csapattal edzhet vagy az is tilos?
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Edzhet csak nem léphet pályára.El Sie7e írta:Kérdés: ha most leigazolják pl. Arda-t akkor a csapattal edzhet vagy az is tilos?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Kérdés: ha most leigazolják pl. Arda-t akkor a csapattal edzhet vagy az is tilos?

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az egyik elnökjelölt vette fel vele elvileg a kapcsolatot, aki indul a választásokon.wZoLee7 írta:Hát az agyam eldobnám ha most Verrattit, jövőre meg Pogbát vinnék elNincs is ennél rosszabb rémálom
Egyébként jobban beleásva magamat a hírekbe, Ardával kb. végleges lesz a Barca kerete (nagyobb igazolást nem nagyon jeleznek), választásokat megnyeri Barto, és nyugodtan készülhetnek a szezonra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hát az agyam eldobnám ha most Verrattit, jövőre meg Pogbát vinnék el
Nincs is ennél rosszabb rémálom

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Elvileg Pogba nyilatkozta, hogy a következő szezonban marad a Juvénál. Ebből arra következtetek, hogy megvan az egyezség a Barcával 2016/17-re.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ők vannak büntiben,és mi nem igazolunkRealista24 írta:A Barca újra tárgyal Verrattival és megpróbálják nyélbe ütni az üzletet.

LEGIO PATRIA NOSTRA

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Barca újra tárgyal Verrattival és megpróbálják nyélbe ütni az üzletet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Ha adózási oldalról közelítjük meg a dolgot, akkor igen, a be nem fizetett adó másfélszerese lenne a megfelelő büntetés (ugye 13 milliót már be is fizettek utólagos kiegészítésként, erre fog még rájönni max 6-7, így a büntetés csak ez a 6-7 milliós tétel lesz), viszont az én szememben van egy másik oldala az ügynek, ami inkább a FIFA hatásköre lenne, vagy nem tudom. Ha már hivatalosan megmondja egy klub, hogy x millió euroért igazoltuk xy játékost, akkor az legyen is annyi. Ugye itt már felmerül a versenytársak megtévesztése, stb.Realista24 írta:Az nem az adó hiányra vonatkozik? Legalabbis nekem anno a be nem vallott adó másfélszeresét kellett befizetnem. Tehát a ket vételár kozott osszeg utan befizetendő dolgokat kellene büntetéssel egyutt befizetni.kiserik írta: Szerintem ez még mindig nem "súlyos" pénzbüntetés. Több helyen a kifogásolt összeg másfélszerese szokott lenni a büntetés, ami X-57 millió (X ugye az a szám, amit a vizsgálat kimond valós vásárlási összegnek, ami 86-112 a korábbi hírek szerint, 57 meg amit a Barcelona hivatalosan kommunikált a világ felé). Persze a 20-30 millió sem kicsi, de messze nem akkora, hogy súlyos legyen egy ilyen klub számára.
Hát de a Barca B a világ legeslegjobb utánpótlás csapata. Mindig is az volt és az is lesz. Erről híres a Barcelona. Mióta világ a világ ők az utánpótlásukban nevelik ki a világsztárjaikat. Te ezt nem tudtad?wxyz írta:kiesik a b csapat, thiago óta nem került fel nagyobb tehetség a nagyokhozés már valaki elrontotta az akadémiát
az még véletlenül sem lehet, hogy 2010 környéke egy kifutott időszak volt, most pedig egy rosszabb van/jön?

kiesik a b csapat, thiago óta nem került fel nagyobb tehetség a nagyokhozés már valaki elrontotta az akadémiát
az még véletlenül sem lehet, hogy 2010 környéke egy kifutott időszak volt, most pedig egy rosszabb van/jön?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az nem az adó hiányra vonatkozik? Legalabbis nekem anno a be nem vallott adó másfélszeresét kellett befizetnem. Tehát a ket vételár kozott osszeg utan befizetendő dolgokat kellene büntetéssel egyutt befizetni.kiserik írta:Szerintem ez még mindig nem "súlyos" pénzbüntetés. Több helyen a kifogásolt összeg másfélszerese szokott lenni a büntetés, ami X-57 millió (X ugye az a szám, amit a vizsgálat kimond valós vásárlási összegnek, ami 86-112 a korábbi hírek szerint, 57 meg amit a Barcelona hivatalosan kommunikált a világ felé). Persze a 20-30 millió sem kicsi, de messze nem akkora, hogy súlyos legyen egy ilyen klub számára.Realista24 írta:Arra, bar kicsit nagyobb mértékűre. 20-30 millio, legalabbis a hírek alapján.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Csak két dolog:Anthony írta:http://index.hu/sport/futball/2015/07/0 ... potlassal/
Megint ferdít a mocskos média. Most ebből mit tanul a sok gyerek?
1. Halilovic 19 éves.Hogy mennyire komoly a helyzet, azt jól jelelmzi, hogy a csodagyerekként beharangozott 18 éves Alen Halilovicról is hallani lehetett, a harmadosztály neki nem járja, és majd a nyáron átgondolja, hogyan tovább. Akár többen is követhetik.

2. Ha jól tudom, neki benne van a szerződésében, hogy egy évet tölt csak a Barça B-ben, utána pedig felkerül a nagycsapatba, akár végleg, akár úgy, hogy előbb még kölcsönadjuk egy-két szezonra.
Egyébként meglepően jól összefoglalja a cikk a dolgokat (azt mondjuk én sem értem, Grimaldo miért maradt ki a legnagyobb tehetségek sorából), én is kiemelném Rosell és Bartomeu felelősségét, illetve Alexanko és Benaiges elküldését, mint olyan kulcsmomentumot, amely igen erősen befolyásolta a Masía további sorsát. Laporta visszahozná Alexankót, és Benaiges is elejtett korábban egy olyan célzást, hogy van esély a visszatérésére, amennyiben nem Bartomeut választják meg... Nálam ez az egyik legnagyobb érv Laporta mellett.
De sajnos úgy néz ki, hogy Bartomeu be fogja húzni, a triplázás és Arda esetleges (és a többi elnökjelölttel szemben nem kifejezetten korrekt) leigazolása könnyedén elvonja a socik figyelmét a klub belső problémáiról, legyen szó akár az utánpótlásról, akár a különféle bírósági ügyekről és a Rosell, Bartomeu, illetve a klub ellen folyó eljárásokról.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Szerintem ez még mindig nem "súlyos" pénzbüntetés. Több helyen a kifogásolt összeg másfélszerese szokott lenni a büntetés, ami X-57 millió (X ugye az a szám, amit a vizsgálat kimond valós vásárlási összegnek, ami 86-112 a korábbi hírek szerint, 57 meg amit a Barcelona hivatalosan kommunikált a világ felé). Persze a 20-30 millió sem kicsi, de messze nem akkora, hogy súlyos legyen egy ilyen klub számára.Realista24 írta:Arra, bar kicsit nagyobb mértékűre. 20-30 millio, legalabbis a hírek alapján.