Így aztán tényleg magasan a világ legdrágább játékosa leszRealista24 írta:Arra, bar kicsit nagyobb mértékűre. 20-30 millio, legalabbis a hírek alapján.

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 5., vasárnap 16:59
Így aztán tényleg magasan a világ legdrágább játékosa leszRealista24 írta:Arra, bar kicsit nagyobb mértékűre. 20-30 millio, legalabbis a hírek alapján.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 5., vasárnap 16:48
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. július 5., vasárnap 10:47
Na akkor előzzük meg a megdöbbenést: mire számítasz, mi lesz a végeredmény?Realista24 írta:Neymar ugy meg mindig folyamatban van. Súlyos pénzbüntetés van kilátásban, meg lehet valakit odaloknek a sittre hogy vigye el a sikkasztás, vesztegetés, adócsalás vádját valami kompenzációert cserébe.tucsoki írta:Amikor hivatalossá vált az ítélet is 15 módon lehetett értelmezni a "büntetést", nincs abban semmi pláne hogy ennyivel el lett intézve. Az is meglepett hogy egyáltalán lett következménye a csalásnak. A Neymar ügynek sem lett retorziója, holott kiderültek a részletek. Nem értelek titeket...
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 5., vasárnap 10:21
Nem ígért senki mást, a Masiát akarja újra felvirágoztatni, Qatartól megválni stbstb. Most a ban miatt nincsenek nagy nevek ígérve, csak Barto meg Lapora dobálóznak játékosokkal - Arda és Pogba. Ardával nem tudom hogy áll, elvileg az edző kéri, szóval ha megválasztják is hozni kéne - bár szerintem ez a gondja megoldódik anélkül, hogy csinálnia is kéne valamit, mert ha most nem hozza el az ideiglenes elnökség, akkor mire lesz az elnökválasztás, már rég Chelsea vagy MU mezben fog feszülni a török.Realista24 írta:Köszi. Laporta Pogbán kívül ígért még valakit egyébként? Ő hogy áll Ardához?
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 5., vasárnap 9:23
Hát ez azért barokkos túlzásDe remélem nem is jön Pogba, teljesen idegen lenne a játéka a csapatban, nem kell a Barca-ba is egy Balekettő.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 5., vasárnap 1:35
ziro4vr írta:Na megjött a kaukázusi kefir király.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. július 5., vasárnap 0:40
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 5., vasárnap 0:37
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. július 4., szombat 23:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 4., szombat 23:02
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. július 4., szombat 22:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 4., szombat 22:42
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. július 4., szombat 22:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 4., szombat 22:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 4., szombat 20:03
Neymar ugy meg mindig folyamatban van. Súlyos pénzbüntetés van kilátásban, meg lehet valakit odaloknek a sittre hogy vigye el a sikkasztás, vesztegetés, adócsalás vádját valami kompenzációert cserébe.tucsoki írta:Amikor hivatalossá vált az ítélet is 15 módon lehetett értelmezni a "büntetést", nincs abban semmi pláne hogy ennyivel el lett intézve. Az is meglepett hogy egyáltalán lett következménye a csalásnak. A Neymar ügynek sem lett retorziója, holott kiderültek a részletek. Nem értelek titeket...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 4., szombat 18:29
Én meg erre írtam, hogy tisztatucsoki írta:Minden tisztelettel, kérdezem egyszerűbben: tényleg arra számítottál hogy nem lesz majd kis kapu, nem fogják majd mérsékelni a büntit, stb. ?
Erre írtam, én már az ítélet hirdetéskor is ezen nevettem, annyira adta magát...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. július 4., szombat 18:06
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 4., szombat 18:03
Ez tiszta. Értelmezzék 50 féleképp, meg oldják meg a Neymar ügyet is. Csak biztos, hogy normális ez így?tucsoki írta:Amikor hivatalossá vált az ítélet is 15 módon lehetett értelmezni a "büntetést", nincs abban semmi pláne hogy ennyivel el lett intézve. Az is meglepett hogy egyáltalán lett következménye a csalásnak. A Neymar ügynek sem lett retorziója, holott kiderültek a részletek. Nem értelek titeket...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. július 4., szombat 17:53
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 4., szombat 17:45
De érted.. Ez a nagy átigazolási tilalom? Hát akár megvehetnék a fél világot is, ha akarnák. Pedig pont az lenne ennek az egésznek a lényege, hogy ne azt csinálják amit akarnak. Erre... Na mindegy, el tudom ezt fogadni egyébként. Csak akkor ne nevezzék bűntetésnek. Mert ez nem az. Vagyis az, csak nem pontosan az, ami az egésznek a lényege kéne legyen.Kerlon írta:Nem, mert félévig így sem használhatja azt, amire pénzt adott.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem