Lehetne több is. Szívesen látnám a csapatban. Vagy jöjjön vissza lass diarra. ő úgy is új csapatot keres.Realista24 írta: A hír is csak annyiról szól, hogy Vidallal van egyezség.

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. július 4., szombat 21:23
Lehetne több is. Szívesen látnám a csapatban. Vagy jöjjön vissza lass diarra. ő úgy is új csapatot keres.Realista24 írta: A hír is csak annyiról szól, hogy Vidallal van egyezség.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 4., szombat 21:17
A kezdőben nem sok spanyol lesz, pláne ha a kapust kivesszük..Realista24 írta: Na meg nem árt, ha van spanyol is a keretben
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 4., szombat 21:15
A hír is csak annyiról szól, hogy Vidallal van egyezség.Norbii írta:Viszont Marotta tegnap azt nyilatkozta hogy nem érkezett ajánlat a realtól vidalért. Igaz az tegnap volt, ma meg ma van..
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. július 4., szombat 21:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 4., szombat 21:12
Na meg nem árt, ha van spanyol is a keretbenziro4vr írta:Hát ha jön Vidal akkor biztosan kell Illarra, mert Lucas meg Casemiro out.Sierra írta:Szerintem Vidal még mindig hatalmas erősítés lenne a középpályára.
Én Illarra-t semiképp nem adnám el, kellene fog ő jövőre is, hátha Benítez több szerepet szán neki.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 4., szombat 21:12
Hát ha jön Vidal akkor biztosan kell Illarra, mert Lucas meg Casemiro out.Sierra írta:Szerintem Vidal még mindig hatalmas erősítés lenne a középpályára.
Én Illarra-t semiképp nem adnám el, kellene fog ő jövőre is, hátha Benítez több szerepet szán neki.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 4., szombat 21:00
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. július 4., szombat 20:53
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 4., szombat 19:12
Szerintem Obamával keveri.OutSider írta:Nem csak a barcánál van ilyen kitétel?ericco írta:Nem két év múlva jár le a második mandátuma, utána pedig már nem jelöltetheti magát?
Nem emlékszem, hogy nálunk is lenne, hogy csak 2 mandátuma lehetne egy elnöknek
HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. július 4., szombat 19:04
Nem csak a barcánál van ilyen kitétel?ericco írta:Nem két év múlva jár le a második mandátuma, utána pedig már nem jelöltetheti magát?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 4., szombat 19:03
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. július 4., szombat 18:31
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. július 4., szombat 18:01
Ha Ramos és Casillas megy, nincs sok éve hátra...tucsoki írta:A szavazáshoz annyit, hogy valószínűleg még jó ideig nem fog megtörténni Perez leváltása, óriási hatalma van, szinte nincs is kihívója. Kellene még vagy 2 kupa nélküli szezon és egy erős jelölt, akit nem csinálnak ki a háttérből...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. július 4., szombat 17:42
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 4., szombat 17:24
HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. július 4., szombat 17:17
Figo és Zidane ha jól rémlik 28-29 évesen jöttek.. szerintem egyiküket sem bántuk meg.Mike írta:Mi ez az új divat h 30-31 éves játékos öreg, és cserélni kell?
Az egyik legfiatalabb a mi keretünk, én nem bánnám ha jönne egy kis tapasztalat is
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 4., szombat 15:57
Ezt én is támogatnám. Heten egyszerre nem játszhatnak de megfelelő rotálással szépen el lehetne osztani a játékperceket.mehetne a Vidal-Kroos-Modric CR-Benz-James/Isco hatos.
HozzászólásSzerző: chronic » 2015. július 4., szombat 15:12
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 4., szombat 15:05
Én nem igazán kedvelem Őt, de egyet értek veled meg azokkal akik támogatják a leigazolását. Ilyen típusú, stílusú játékos nincs még a keretben. Fontos láncszem lehet majd. Igaz, hogy ezzel elvileg Isco szív, aki Modric után a 2. kedvencem a jelenlegi keretből, de hát a csapatérdek az első.R.M.C.F írta:Azért nagy buger a chílei de tényleg klasszis. 3 ilyen kp.ással nekilehet menni a szezonnak. Ezt már tavaly lépni kellett volna és rambot elpucolni.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 4., szombat 14:51
Ezt nem igazán tudom értelmezni de sebaj.wZoLee7 írta:Nagyon jók a hírek, jön Vidal....ja nem! Először megírják hogy Isco a csatár mögött fog játszani aztán elhozzák Vidalt ugyan arra a posztra amin Isco, James, Modric, Kroos de akár Bale és Benzema is tudna játszani....és Perez most enged az edzőnek? Ha ez igaz akkor a mi csapatunk vezetése a legfékeltebb
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem