Nem csak a barcánál van ilyen kitétel?ericco írta:Nem két év múlva jár le a második mandátuma, utána pedig már nem jelöltetheti magát?
Nem emlékszem, hogy nálunk is lenne, hogy csak 2 mandátuma lehetne egy elnöknek
HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. július 4., szombat 19:04
Nem csak a barcánál van ilyen kitétel?ericco írta:Nem két év múlva jár le a második mandátuma, utána pedig már nem jelöltetheti magát?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 4., szombat 19:03
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. július 4., szombat 18:31
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. július 4., szombat 18:01
Ha Ramos és Casillas megy, nincs sok éve hátra...tucsoki írta:A szavazáshoz annyit, hogy valószínűleg még jó ideig nem fog megtörténni Perez leváltása, óriási hatalma van, szinte nincs is kihívója. Kellene még vagy 2 kupa nélküli szezon és egy erős jelölt, akit nem csinálnak ki a háttérből...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. július 4., szombat 17:42
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 4., szombat 17:24
HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. július 4., szombat 17:17
Figo és Zidane ha jól rémlik 28-29 évesen jöttek.. szerintem egyiküket sem bántuk meg.Mike írta:Mi ez az új divat h 30-31 éves játékos öreg, és cserélni kell?
Az egyik legfiatalabb a mi keretünk, én nem bánnám ha jönne egy kis tapasztalat is
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 4., szombat 15:57
Ezt én is támogatnám. Heten egyszerre nem játszhatnak de megfelelő rotálással szépen el lehetne osztani a játékperceket.mehetne a Vidal-Kroos-Modric CR-Benz-James/Isco hatos.
HozzászólásSzerző: chronic » 2015. július 4., szombat 15:12
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 4., szombat 15:05
Én nem igazán kedvelem Őt, de egyet értek veled meg azokkal akik támogatják a leigazolását. Ilyen típusú, stílusú játékos nincs még a keretben. Fontos láncszem lehet majd. Igaz, hogy ezzel elvileg Isco szív, aki Modric után a 2. kedvencem a jelenlegi keretből, de hát a csapatérdek az első.R.M.C.F írta:Azért nagy buger a chílei de tényleg klasszis. 3 ilyen kp.ással nekilehet menni a szezonnak. Ezt már tavaly lépni kellett volna és rambot elpucolni.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 4., szombat 14:51
Ezt nem igazán tudom értelmezni de sebaj.wZoLee7 írta:Nagyon jók a hírek, jön Vidal....ja nem! Először megírják hogy Isco a csatár mögött fog játszani aztán elhozzák Vidalt ugyan arra a posztra amin Isco, James, Modric, Kroos de akár Bale és Benzema is tudna játszani....és Perez most enged az edzőnek? Ha ez igaz akkor a mi csapatunk vezetése a legfékeltebb
HozzászólásSzerző: chronic » 2015. július 4., szombat 14:43
HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. július 4., szombat 14:35
Természetesen nem, de az sem, hogy elmenjünk egy Matracos féle MMA irányba.Akkor a legjobb megoldás, hogy adjuk el az említett négyest is, nem?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 4., szombat 14:28
Én attól félek, nem akarjuk csatárral pótolni. Jamesnek játszania kell, Bale-nek is Pérez miatt, és persze Cének is, mert Cé, Iscónak Benítez miatt kell játszania.tucsoki írta:Na mindegy, megszokhattuk már a koncepció hiányát az elmúlt időszakban, ergo nincs min meglepődni. Benzema szvsz marad, túl nagy a csend az esetleges pótlásáról. Amúgy se látok olyan csatárt a jelenlegi futball térképen akire azon nyomban elcserélném...
HozzászólásSzerző: Bentinho » 2015. július 4., szombat 14:26
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. július 4., szombat 14:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 4., szombat 14:20
Szinte biztos, hogy Pérez nem számolt Vidallal, nem az ő kalibere, de gondolom Bigliából meg Benítez nem kértucsoki írta:Ehh, csak tudnám minek hoztuk vissza ez esetben?
Ebből nekem az jön le hogy Vidal nagyjából a G-terv volt, ha Verratti, Pogba, stb. nem jön...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. július 4., szombat 14:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 4., szombat 14:14
Lucas tudja, hogy megy. Ma volt egy nyilatkozat vele. Négy-öt csapat van kilátásban.tucsoki írta:Vidal jó játékos, de az tény hogy túlságosan temperamentumos, fognak rá utazni a bírók spanyolhonban. Ha igazak a hírek és 30 millió környékén megszerezhető, - ráadásul a fizetése sem duplázódna meg - akkor remek vétel lenne egy 5 éves szerződés keretében (erről írnak).
Viszont a Casemiro-Lucas-Illarra trióból az utóbbi kettőt elengedném; Modric, Kroos, Vidal, Isco, James és Casemiro - 6 ember 3 posztra, teljesen ideális.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. július 4., szombat 14:13
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem