ziro4vr írta:Na megjött a kaukázusi kefir király.
Aki bele**ri majd itatja másokkal? Teljesen normális. Az vesse rá a követ aki még nem csinálta.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 5., vasárnap 1:35
ziro4vr írta:Na megjött a kaukázusi kefir király.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. július 5., vasárnap 0:40
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 5., vasárnap 0:37
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. július 4., szombat 23:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 4., szombat 23:02
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. július 4., szombat 22:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 4., szombat 22:42
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. július 4., szombat 22:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 4., szombat 22:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 4., szombat 20:03
Neymar ugy meg mindig folyamatban van. Súlyos pénzbüntetés van kilátásban, meg lehet valakit odaloknek a sittre hogy vigye el a sikkasztás, vesztegetés, adócsalás vádját valami kompenzációert cserébe.tucsoki írta:Amikor hivatalossá vált az ítélet is 15 módon lehetett értelmezni a "büntetést", nincs abban semmi pláne hogy ennyivel el lett intézve. Az is meglepett hogy egyáltalán lett következménye a csalásnak. A Neymar ügynek sem lett retorziója, holott kiderültek a részletek. Nem értelek titeket...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 4., szombat 18:29
Én meg erre írtam, hogy tisztatucsoki írta:Minden tisztelettel, kérdezem egyszerűbben: tényleg arra számítottál hogy nem lesz majd kis kapu, nem fogják majd mérsékelni a büntit, stb. ?
Erre írtam, én már az ítélet hirdetéskor is ezen nevettem, annyira adta magát...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. július 4., szombat 18:06
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 4., szombat 18:03
Ez tiszta. Értelmezzék 50 féleképp, meg oldják meg a Neymar ügyet is. Csak biztos, hogy normális ez így?tucsoki írta:Amikor hivatalossá vált az ítélet is 15 módon lehetett értelmezni a "büntetést", nincs abban semmi pláne hogy ennyivel el lett intézve. Az is meglepett hogy egyáltalán lett következménye a csalásnak. A Neymar ügynek sem lett retorziója, holott kiderültek a részletek. Nem értelek titeket...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. július 4., szombat 17:53
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 4., szombat 17:45
De érted.. Ez a nagy átigazolási tilalom? Hát akár megvehetnék a fél világot is, ha akarnák. Pedig pont az lenne ennek az egésznek a lényege, hogy ne azt csinálják amit akarnak. Erre... Na mindegy, el tudom ezt fogadni egyébként. Csak akkor ne nevezzék bűntetésnek. Mert ez nem az. Vagyis az, csak nem pontosan az, ami az egésznek a lényege kéne legyen.Kerlon írta:Nem, mert félévig így sem használhatja azt, amire pénzt adott.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 4., szombat 17:38
Majd aztán hoznak egy határozatot,hogy még is játszhatnak...nem lennék meglepve.De nem érzed nevetségesnek ezt az egészet? Mert kb úgy van előadva, hogy szegény Barca, meg lettek bűntetve, mennyire rossz nekik. Aztán meg már a 2. játékost fogják leigazolni. ELVILEG. Csakhogy normális esetben alapból szóba sem kéne jöjjön ez a téma, mert bűntetésben vannak.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 4., szombat 17:27
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 4., szombat 17:25
Igen-igen, a kis kapuk ugyebár...morientes írta:Megmondták a jónépek pár hete hogy jogilag rendben van.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 4., szombat 17:18
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 4., szombat 17:14
Megmondták a jónépek pár hete hogy jogilag rendben van.Na.De ha mi csinálnánk,már lázadozna a ovoda.M1Ö írta:De neeem, "értékelhető" játékos nem vállalja be ezt...Drake írta:vagyis már a nyáron csatlakozik a csapathoz.![]()
Nem tudom, hogy igaz-e, de elvileg a MU-nak is kellett volna, de nem... jött az igazolásoktól eltiltott Barca és leigazolja...Érdekes ezt leírni is, az igazolásoktól eltiltott igazol...
![]()
Valakit esetleg még nem vesznek?
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem