Ha Mirrallast onnan szedték akkor gratNorbii írta:én csak az evertonról tudok, aki használná.

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 3., péntek 19:32
Ha Mirrallast onnan szedték akkor gratNorbii írta:én csak az evertonról tudok, aki használná.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. július 3., péntek 18:56
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 3., péntek 16:31
Ne légy már naiv Matt...virágnyelven is lehet közölni az óhajokat,Perrz meg igen jó politikus ehhez...Bale meg James mindig a kezdőben kacsáztak, az már Carlo döntése volt
Így már értem,miért ilyen szinvonalas a PLEnrique írta:Valamikor tavaly asszem olvastam egy cikket, hogy PL csapatok is használják egyébként a játékot, mármint az adatbázisát.
Szóval viccesen hangzik leírva, hogy FM-ben is jó, vegyük meg, pedig tényleg jó kiindulópont lehet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 3., péntek 16:18
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. július 3., péntek 16:16
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. július 3., péntek 16:12
De ez nem jelent jót, ha már ennyiszer megemlítik, biztos van valóságalapja.sentry írta:Nem feltétlen neked szól Sierra!
De gyerekek, kérlek, sőt könyörgöm! Ne legyetek buták! A sajtónak pont ez a lényege, hogy pörögjön, csámcsogjanak rajta az olvasók, ilyen és ehhez hasonló f_szságokkal generálják - szándékosan - az olvasottságot... Persze hogy sokat írnak róla, mert ez mindenkinél kib_ssza a biztosítékot!
Sajnos - mivel nincs egy f_szszo*** újságíró sem felelősségre vonva, ha hazugságot ír le és rémséget/ijedtséget kelt az emberekben - azt írnak le amit csak akarnak. És naná hogy le fogják 56x mindenfélre kamu dumával írni, hogy Ramos megy, ha így reagál rá a madridizmus....
Hihetetlen, hogy ez másoknak nem esik le...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 3., péntek 16:10
Egész évről beszéltem, nem két meccsről. Szövegkörnyezetből talán leszűrhetted volna...PEEtör írta:
Bazd ki, értelmezzétek már legalább azt, amit saját magatok írtok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 3., péntek 16:04
Sokan használják biztos, ezt olvastam én is korábban. Ezzel nincs is gond. De beírni olyat, hogy 4,5 milla, aprópénz, belefér, hülyeség.Enrique írta:Valamikor tavaly asszem olvastam egy cikket, hogy PL csapatok is használják egyébként a játékot, mármint az adatbázisát.
Szóval viccesen hangzik leírva, hogy FM-ben is jó, vegyük meg, pedig tényleg jó kiindulópont lehet.
HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. július 3., péntek 16:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 3., péntek 15:57
Ezt vezeted egy excelben vagy volt róla cikk? Ha utóbbi, azt meglesném szívesen.BBeno írta:több gyerek vált be a segánál mint amennyi nem. több váltotta be a hozzá fűzött reményeket mint amennyi teljesen becsődölt, süllyesztőbe került. de mivel ez a veszély nem érint minket hogy minden zsenit megvegyünk így mindegy is a dolog.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. július 3., péntek 15:55
PEEtör írta:Azért a Nápoly kerete meg a miénk köszönőviszonyban sincs egymással.Ami nagyon bántó, hogy a Nápoly keretével esélye sem volt megszorongatni a Juventust. Sőt... Mi meg partyban voltunk minden téren, elég sok sérüléssel kellett megküzdenünk és a Bale faktor, amit Benítez sem kerülhet ki.
Bazd ki, értelmezzétek már legalább azt, amit saját magatok írtok.Kerlon írta:Ki beszélt erről? Nézd meg a Napoli, hogy szerepelt az elmúlt bajnokságban és nézd meg, hogy a keretük mire lett volna hivatott. 5. hely... Juventustól meg lemaradva 24 ponttal lemaradva.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. július 3., péntek 15:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 3., péntek 15:51
HA minden fm zseni le lenne igazolva, már rég csődbe ment volna a klub.ja lehet nevetni de ha majd befut a gyerek akkor meg jusson eszedbe hogy hozhattuk volna 4,5 ért.
ennyiért akár be is csődölhet a biznisz nem érdekel. nem pénz ez a 4,5 millió.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. július 3., péntek 15:47
ja lehet nevetni de ha majd befut a gyerek akkor meg jusson eszedbe hogy hozhattuk volna 4,5 ért.realistahuni írta:Ez asszem megy aláírásba.nagy talent FM-ben. ennyi pénzért nem kockázat a gyerek
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 3., péntek 15:39
Minden igaz volt, csak Pérez azt hitte okosabb.Kerlon írta:Gallardo24 már rég ülne a tavalyi Pogba-s kamuhírek miatt.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. július 3., péntek 15:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 3., péntek 15:34
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. július 3., péntek 15:30
Nem feltétlen neked szól Sierra!Sierra írta:Nagyon nem jó ez a sok Ramosos hír, nem jelent jót. Lehet tényleg le fog lépni.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 3., péntek 15:26
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 3., péntek 15:17
Ez asszem megy aláírásba.nagy talent FM-ben. ennyi pénzért nem kockázat a gyerek
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem