Ne röhögj, erről te tehetszdannen írta:A Marca szerint Sergio Ramos dühös, amiért kétségbe vonták madridizmusát és profizmusát. A spanyol védő ezért úgy döntött, hogy elhagyja Madridot. Forrás: Madridom.hu

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 3., péntek 8:20
Ne röhögj, erről te tehetszdannen írta:A Marca szerint Sergio Ramos dühös, amiért kétségbe vonták madridizmusát és profizmusát. A spanyol védő ezért úgy döntött, hogy elhagyja Madridot. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 3., péntek 7:30
Ja,akkor oke,abból dolgoznak a spanyolok isRealista24 írta:Persze, a madridomon
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 3., péntek 7:28
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 3., péntek 7:28
Aha,csak minőségibb erősítés lenne azért.Ez már fix?Fenn van a hivatalos oldalon?Realista24 írta:Vidal nem megy Londonba, Casemiro el, Vidal be.Vidal valószinű arsenal,Biglianak sajnos viszont van olasz útlevele vagy mi...![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 3., péntek 7:24
Vidal nem megy Londonba, Casemiro el, Vidal be.Vidal valószinű arsenal,Biglianak sajnos viszont van olasz útlevele vagy mi...![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 3., péntek 7:23
Vidal valószinű arsenal,Biglianak sajnos viszont van olasz útlevele vagy mi...El Unico írta:Egy középpályás még becsúszik szerintem. Vidal? Biglia? Egyéb...?Kerettel számolhatunk. Esetleg Medránt még hozzácsapják, Arbeloa távozik, de nem igazán tudok komolyabb dolgot elképzelni. Esetleg még valami csatár féle becsúszik, de bomba igazolásra én már nem számítok. Komoly hírek sem jönnek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 2., csütörtök 22:50
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. július 2., csütörtök 22:46
Egy középpályás még becsúszik szerintem. Vidal? Biglia? Egyéb...?Kerettel számolhatunk. Esetleg Medránt még hozzácsapják, Arbeloa távozik, de nem igazán tudok komolyabb dolgot elképzelni. Esetleg még valami csatár féle becsúszik, de bomba igazolásra én már nem számítok. Komoly hírek sem jönnek.
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. július 2., csütörtök 22:29
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. július 2., csütörtök 22:09
Ezt most csak a poloja miatt mondod? :Đ
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. július 2., csütörtök 22:05
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. július 2., csütörtök 20:08
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 2., csütörtök 14:11
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. július 2., csütörtök 14:00
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 2., csütörtök 13:56
Az ilyen igazolásokkal nem erősítjük a spanyol vonalat. Mint Pedro León kb..gólvonal írta:Kár lenne az oroszt elpazarolni... Nála mind1, hogy bejön-é, vagy nem, mert ha nem mehet a levesbe, ha jó akkor marad és akár Jese előtt találhatja magát a rangsorban. Amúgy már bizonyított, az Espanyol egyik, ha nem a legjobbja volt. Cheryshev pedig egy jó játékos, kicsit érik, aztán akár nálunk is lehet az új Callejon, vagy kapunk érte 20-at.MorataMartin írta:Na Lucas Vazquez érkezésével elkezdődött a középszerű játékosok liverpooli precizitással való igazolási hullámaOké értem én, hogy kell kiegészítőember meg tök jó, hogy spanyol és saját nevelés, de könyörgöm! Az espanyolban ugyan alapember volt, de a srác már a Castillában sem volt szerintem a legtehetségesebb. Szerintem Cheryshev jobban megérdemelné a lehetőséget. És ami a legjobban bosszant, hogy eddig a saját játékosainkért adtunk ki pénzt és gyakorlatilag Danilón kívül senki nem jött még. De marad Arbeloa, Illarra és Bale is...
Másrészt jó, mert spanyol saját nevelés. Engem pl. kimondottan zavar, hogy rohadt kevés spanyol játékosunk van.
Hajrá, kívánom, hogy Legyél jobb, mint Ronaldo!![]()
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. július 2., csütörtök 13:53
Kár lenne az oroszt elpazarolni... Nála mind1, hogy bejön-é, vagy nem, mert ha nem mehet a levesbe, ha jó akkor marad és akár Jese előtt találhatja magát a rangsorban. Amúgy már bizonyított, az Espanyol egyik, ha nem a legjobbja volt. Cheryshev pedig egy jó játékos, kicsit érik, aztán akár nálunk is lehet az új Callejon, vagy kapunk érte 20-at.MorataMartin írta:Na Lucas Vazquez érkezésével elkezdődött a középszerű játékosok liverpooli precizitással való igazolási hullámaOké értem én, hogy kell kiegészítőember meg tök jó, hogy spanyol és saját nevelés, de könyörgöm! Az espanyolban ugyan alapember volt, de a srác már a Castillában sem volt szerintem a legtehetségesebb. Szerintem Cheryshev jobban megérdemelné a lehetőséget. És ami a legjobban bosszant, hogy eddig a saját játékosainkért adtunk ki pénzt és gyakorlatilag Danilón kívül senki nem jött még. De marad Arbeloa, Illarra és Bale is...
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 2., csütörtök 13:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 2., csütörtök 13:05
Spanyolországban akar maradni....ha megkapja, amit kér. Valahogy így kellett volna befejezni a mondatot.Sergio Ramos édesanyja: “Természetesen (Ramos) maradni szeretne a klubnál. A Real Madrid mindenekelőtt van nála” – mondta Paqui Garcia, aki elvetette annak a lehetőségét, hogy a hátvéd a Manchester Unitedhez igazoljon: “Nem, nem hiszem. Spanyolországban akar maradni, elvégre ő spanyol…” Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. július 2., csütörtök 12:48
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. július 2., csütörtök 11:15
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem