Spanyol bajnokság
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Spanyol bajnokság
Atleti>>Bilbao
Atma>>Atletico
Én így tudom.
Amúgy nem téged kérdeztelek...
Atma>>Atletico
Én így tudom.
Amúgy nem téged kérdeztelek...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

Atleti=Atleticomorientes írta:Hogy hogy,már nem csak baszk származású játékost igazolnak ?Realista24 írta:Atleti 12 millióért megvenné Callejónt, a Napoli 16ért oda is adja.
Athletik Bilbao

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
Hogy hogy,már nem csak baszk származású játékost igazolnak ?Realista24 írta:Atleti 12 millióért megvenné Callejónt, a Napoli 16ért oda is adja.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Atleti 12 millióért megvenné Callejónt, a Napoli 16ért oda is adja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
Na jó,de azt hosszabban törlesztik mint Mézga Géza,mikor Máris szomszédtól kért kölcsön

LEGIO PATRIA NOSTRA

Baccaért kaptak 30 milliót(!!!!!!!!!!!!!!!!!) a Milantól(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) közeleg a világvége. :Đ
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Jó ez az ukrán gyerek, sokra viheti a Sevillában ha megszokja a közeget.
- morientes
Hát tényleg nem monitoroztam a dniprot,de szerintem rajtam kívül még sokan nem tudják hová tenni a fazont...ettől még csak képben vagyok úgy-ahogy az európai focivalAmikor ennyire nincs tisztában az ember egy kis európai focival, akkor csak azt tudom mondani, hogy keress rá. Yarmolenkoval a legtehetségesebb ukrán focisták egyike.

Az a 10-12 meccs amit megnézek hetente,a szezonban,csak jelent valamit

Bár az ukrán bajnokságot nem követem,de ez itt off

LEGIO PATRIA NOSTRA

Amikor ennyire nincs tisztában az ember egy kis európai focival, akkor csak azt tudom mondani, hogy keress rá. Yarmolenkoval a legtehetségesebb ukrán focisták egyike.morientes írta:Most komolyan,ki az a Komolyanka,mert még a neve is komolytalan...Kerlon írta:A Sevilla ingyen megszerezte Konolyankát. Kíváncsi vagyok rá, mert elég tehetséges játékos és elvileg komoly fogás lehet ez nekik.
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Pedig Konoplyanka tényleg ügyes,a Dnipro játékosa, nagy szerepe volt idén, hogy EL-döntőt játszottak jó lövője van, labdabiztos, jól lát, egy az egy ellen is hatékony, jól járt vele a Sevilla.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- morientes
Most komolyan,ki az a Komolyanka,mert még a neve is komolytalan...Kerlon írta:A Sevilla ingyen megszerezte Konolyankát. Kíváncsi vagyok rá, mert elég tehetséges játékos és elvileg komoly fogás lehet ez nekik.
LEGIO PATRIA NOSTRA

az komoly. pedig nagyon sokáig a spurs akarta és az votl a levegőebn hogy odamegy.
A Sevilla ingyen megszerezte Konolyankát. Kíváncsi vagyok rá, mert elég tehetséges játékos és elvileg komoly fogás lehet ez nekik.
K
K
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Szpari, Cavs
Amikor már úgy tűnt, hogy a Valencia felnő a két nagyhoz és az Atleticohoz, valami törik és áll a bál a csapat körül!
Hivatalos: Salvo bejelentette a távozását. (azt hiszem ő volt a klubelnök)
Salvo elmondta, hogy nem a Caio-ügy miatt távozik, a döntést már egy hónapja közölte Lay Hoon elnök asszonnyal. Az édesapja rákos, szeretne többet foglalkozni vele és a családi vállalkozásukkal. Salvót a várakozásoknak megfelelően Rufete és Ayala is követte, mindketten lemondtak a pozíciójukról (egyikük valami játékosmegfigyelő volt).
Mendes a Valenciába is eléggé beette magát, hiszen jóformán akik a Benficától a Valenciába mentek, azoknak is mind Mendes volt az ügynöke. és egyes hírek szerint ez a nagyon Mendes-függőség nem tetszett Salvonak.
Rufete helyére a legnagyobb eséllyel Baraja, Deco (ügynöke Mendes), Carlos Carneiro (Mendes) és García Pitarch pályázik.
Phil Neville még a héten megérkezik Valenciába, magával hozza a fiát is, aki tagja lesz az egyik utánpótláscsapatnak.
Portugál hírek szerint William Carvalho leigazolása is esélyes. A középpályás kivásárlási ára 45 millió euró, de talán már 35-ért is mozdítható. Az Arsenal is élénken érdeklődik iránta, nem mellesleg pedig Mendes-ügyfél.
Hivatalos: Salvo bejelentette a távozását. (azt hiszem ő volt a klubelnök)
Salvo elmondta, hogy nem a Caio-ügy miatt távozik, a döntést már egy hónapja közölte Lay Hoon elnök asszonnyal. Az édesapja rákos, szeretne többet foglalkozni vele és a családi vállalkozásukkal. Salvót a várakozásoknak megfelelően Rufete és Ayala is követte, mindketten lemondtak a pozíciójukról (egyikük valami játékosmegfigyelő volt).
Mendes a Valenciába is eléggé beette magát, hiszen jóformán akik a Benficától a Valenciába mentek, azoknak is mind Mendes volt az ügynöke. és egyes hírek szerint ez a nagyon Mendes-függőség nem tetszett Salvonak.
Rufete helyére a legnagyobb eséllyel Baraja, Deco (ügynöke Mendes), Carlos Carneiro (Mendes) és García Pitarch pályázik.
Phil Neville még a héten megérkezik Valenciába, magával hozza a fiát is, aki tagja lesz az egyik utánpótláscsapatnak.
Portugál hírek szerint William Carvalho leigazolása is esélyes. A középpályás kivásárlási ára 45 millió euró, de talán már 35-ért is mozdítható. Az Arsenal is élénken érdeklődik iránta, nem mellesleg pedig Mendes-ügyfél.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Most olvasom épp, hogy az Atleticoval megállapodtak és odaigazol.A harmadik orvos sem tanácsolta, hogy a klub leigazolja Caiót, így nem lesz semmi a megszerzéséből. A klub hivatalosan is megerősítette, hogy Rodrigo Caio a sérült térde miatt nem lesz Valencia-játékos.
#happyshitting
- morientes
Nem.Majd az első felkészülési meccsen ha nem nyerünk hattal...R.M.C.F írta:Majd szeptember végén az első
Xnél jönni fog.....eddig is ez volt.
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Majd szeptember végén az első
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- OutSider
- Kedvenc játékosaid: Raul, Luis Figo, Cristiano Ronaldo
Akkor ha jól értelmezem ha Antonhy megemliti, hogy egész pofás támadósort hozott össze az atma akkor az pillangohatasok bonyolult láncolata közepette hozzájárul ahhoz, hogy a Real elveszti a bajnoki címet....
minden nap tanul az ember....

minden nap tanul az ember....

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Innen a következő lépés a beszarás....majd a szokásos szeptemberi elbuktuk a ligát.Anthony írta:Nem értem miért kell egyből ugrani, ha valaki megemlítette, hogy jól igazolt az Atletico. Ez nem azt jelenti, hogy egyből csokizunk, hogy majd megvernek minket, de gondolom azért meg lehet említeni ha az egyik rivális jó kis támadósort dobott össze, vagy nem?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Én például nem támadásnak szántam, csak nem értettem, hogy mi volt ez a "basszus az Atlético nagyon jó támadósort hozott össze" szöveg. Nem értek vele egyet, mert semmivel nem jobb Vietto meg J. Martinez, mint egy Mandzukic, D. Costa. Forlánról, Agüero-ról, meg a régi Torres-ről már nem is beszélve. Ezért írtam, hogy én sem érzem olyan keménynek, meg, hogy nem tartok tőlük.Anthony írta:Nem értem miért kell egyből ugrani, ha valaki megemlítette, hogy jól igazolt az Atletico. Ez nem azt jelenti, hogy egyből csokizunk, hogy majd megvernek minket, de gondolom azért meg lehet említeni ha az egyik rivális jó kis támadósort dobott össze, vagy nem?
Mondjuk én pont a Te táborod erősítettem!Anthony írta:Dehát ezek az emberek kiröhögték tavaly ősszel a Barcát, meg engem, hogy becsokiztam tőlük

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero