Végülis ja, ők voltak a legrosszabbak Keleten. Akkor lehet még túl optimista voltam?nmate írta:Nem vagyok nagy szakértő, de egy év alatt D-Ligás csapatból nem igen lehet jobbat szerintem.

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. július 3., péntek 21:27
Végülis ja, ők voltak a legrosszabbak Keleten. Akkor lehet még túl optimista voltam?nmate írta:Nem vagyok nagy szakértő, de egy év alatt D-Ligás csapatból nem igen lehet jobbat szerintem.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 3., péntek 21:22
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. július 3., péntek 21:20
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 3., péntek 21:10
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. július 3., péntek 20:57
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 3., péntek 20:37
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. július 3., péntek 12:01
HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. július 3., péntek 10:13
Lopez jó fazon, elsőre a külseje és a mozgáskoordinációja alapján nehéz komolyan venni, de aztán ha megnézed a pályán, csak kapkodod a fejed, hogy mennyi mindent tud. Jó lesz.nmate írta:Ja, meg ténylegugy néz ki Rubin López jön a Knicksbe.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. július 3., péntek 8:28
Dallasnál még nem vágom mit főznek. Honnan lesz pénz Jordanra, LMA-ra, és Wesley Matthewsre is? Ja és ki lesz az irányító? Pad? Mondjuk Cubant azért nem féltemnmate írta:Dallas is összeszedi a jonepet.
Ja, meg ténylegugy néz ki Rubin López jön a Knicksbe.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 3., péntek 7:38
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 2., csütörtök 20:41
Elég fiatalok még, nem lesz könnyű dolguk. Cavs Bulls elég erős lesz, Hawks szerintem akkorát nem zuhan, Wizards is elég jó...meg szerintem a Detroit is okozhat fejtörést, Ilyasova elég jó fogás nekik.Anthony írta:top4.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. július 2., csütörtök 20:35
HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. július 2., csütörtök 19:23
Én örülök neki, bőven a jobbfajta kettesek között van a ligában, ennyi pénzért simán megérte.nmate írta:Ő jó fit? Milyen spíler?
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. július 2., csütörtök 19:17
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 2., csütörtök 19:13
Enrique írta:Végre van valami a Knicksnél is, Afflalo 2 év/16m.
Kíváncsi vagyok merre mozgolódunk még, a vezetőség láthatóan nem kapkod, nem akarja mindenképpen elszórni a pénzt, ez tetszik. Ha rajtam múlna Jordanért még megmozgatnék minden követ, és hát esetleg Gasol, ha végül váltana, a többieket nem erőltetném.
HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. július 2., csütörtök 19:08
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. július 2., csütörtök 12:21
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. július 2., csütörtök 12:03
Sosem volt első nap ennyi deal, brutális.Zsombor írta:Mindenkit túl fizetnek, elmebeteg módon. Most okosan kell igazolnunk azért így is hogy jövőre Duranten kívül másnak is tegyünk ajánlatot. Viszont idén orrba-szájba nyomni kell a Russell-Randle duot. Mondjuk én még titkon reménykedem Jordanben, ha ő nem jön akkor még Robin Lopezt megprobalnam de amúgy mindegy hozzánk ki jön.
A Kings meg vetekszik a Sixers-szel hogy jelenleg melyik a szanalmasabb franchise.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. július 2., csütörtök 11:30
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. július 2., csütörtök 9:20
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem