Megint ferdít a mocskos média. Most ebből mit tanul a sok gyerek?

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. július 3., péntek 8:35
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 3., péntek 7:35
Jah,az öreg cipőmáguskiserik írta:Meg színészkedni, bírót fenyegetni, majmozni, köpködni, odaszúrni mindezt sárga-piros csíkos őskatalán cukormázban a fair play szabályai szerintmorientes írta: (És megtanul fetrengeni)
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. július 3., péntek 7:30
Meg színészkedni, bírót fenyegetni, majmozni, köpködni, odaszúrni mindezt sárga-piros csíkos őskatalán cukormázban a fair play szabályai szerintmorientes írta: (És megtanul fetrengeni)
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 3., péntek 7:19
Má megintlesliejr írta:Ha mégis hozzánk igazol a török, amit továbbra is kétlek, akkor szerintem Pedro mehet télen máshová. 40 milliókért csak akkor igazolunk nem közvetlen a kezdőbe, ha elveszítjük az egyik legjobb cserénk.
Arda tud bal és jobboldalt játszani, de a középpályán is megállja a helyét. Más kérdés, hogy 4-3-3-ban mit tud a pali.
Az egy dolog, hogy az Atlético-ban milyen stílusú volt. Simeone meg is követeli, hogy őrült legyél. Mourinho 2.0 az ember. Más csapatban lehet, hogy visszavesz, lehiggad.
HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. július 3., péntek 6:40
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. július 2., csütörtök 18:09
Most kajak? Ettől kell elájulnom? Értem én, hogy jó formában van, de azért nah... Úgy látszik, már most kezdődik a felszopás az Aranylabdára.R.M.C.F írta:http://index.hu/sport/futball/2015/07/0 ... uay_ellen/
De akkor is....de akkor is....akkor is az.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. július 2., csütörtök 15:23
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 2., csütörtök 14:15
HozzászólásSzerző: TheKingSlayer » 2015. július 2., csütörtök 14:12
Ahogy Enrique rotál, legalább annyit lenne kezdő, mint pl Rakitic.gólvonal írta:
Igazából egy jó játékos, fizikailag is, máshogy már nem annyira, de ezt hagyjuk...Kicsit alibi játékos, de cserembernek jó lehet nekik.
Gondolom, senki nem gondolta, hogy Barca kezdő a tag.
HozzászólásSzerző: TheKingSlayer » 2015. július 2., csütörtök 14:11
Nem azt mondtam, hogy ügyetlen, hanem hogy balhés. Alves is ügyes a labdával, meg az összjátékban, de sokszor elég gáz, amit leművel. Arda ráadásul még prosztóbb sztem.sebydani írta: Ha már finesz, csak nekem rémlik, ahogy Arda egyszerre 2-3 Barca védőt cselez ki?A labdával nagyon ügyes a török, csak a stílusa a vészes. Egyébként jó vétel lenne, sokat dolgozik. Csak tudnám honnan van rá is 41 milliótok
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. július 2., csütörtök 13:57
Igazából egy jó játékos, fizikailag is, máshogy már nem annyira, de ezt hagyjuk...Kicsit alibi játékos, de cserembernek jó lehet nekik.sebydani írta:Ha már finesz, csak nekem rémlik, ahogy Arda egyszerre 2-3 Barca védőt cselez ki?TheKingSlayer írta:Arda Turan...hááát
Ilyen mentalitású játékosból van már egy Alvesünk, jobban járnánk egy Rakitic típusú, kicsit fineszesebb valakivel, de eddig nem nagyon mozgolódtak ilyen nevek a kalapban. Pogba tipikus divatigazolás lenne, de tartok tőle, hogy tényleg valóra válik....A labdával nagyon ügyes a török, csak a stílusa a vészes. Egyébként jó vétel lenne, sokat dolgozik, szerintem jó vétel lenne nektek. Csak tudnám honnan van rá is 41 milliótok
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. július 2., csütörtök 13:53
Ha már finesz, csak nekem rémlik, ahogy Arda egyszerre 2-3 Barca védőt cselez ki?TheKingSlayer írta:Arda Turan...hááát
Ilyen mentalitású játékosból van már egy Alvesünk, jobban járnánk egy Rakitic típusú, kicsit fineszesebb valakivel, de eddig nem nagyon mozgolódtak ilyen nevek a kalapban. Pogba tipikus divatigazolás lenne, de tartok tőle, hogy tényleg valóra válik....
HozzászólásSzerző: TheKingSlayer » 2015. július 2., csütörtök 13:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 2., csütörtök 13:01
Ma még megmagyarázhatod, hogy miért regisztáltál más néven újra Beo. Vagy a tartalmas kommentjeidet kénytelenek leszünk mellőzni.TheKingSlayer írta:Porké?R.M.C.F írta:http://index.hu/sport/futball/2015/07/0 ... uay_ellen/
HozzászólásSzerző: TheKingSlayer » 2015. július 2., csütörtök 12:31
Akkor az esélytelenk nyugalmával vághatunk neki a bajnokságnak :-) Mondjuk ha ugyanúgy alakul a forgatókönyv, mint legutóbb, akkor felőlem elég, ha februárra-márciusra "vesszük fel a ritmust" :-)realistahuni írta:Arda mindig szélső volt, most kp-ást akarnak csinálni belőle?
Mondjuk igazából szerintem tökmindegy. Mire felveszik a ritmust az új arcok kb. március lesz, addig meg el kell dönteni a bajnokságot, leszarom. Xavi annak ellenére, hogy csere volt fontos láncszem volt a maga 30 perceivel, ő már nem lesz. Montoya az Interhez ment, az Alves-Douglas duó meg minden csak nem stabil. Támadócserének meg lesz egy darab leeresztett Pedro, az se nagy szám.
Ha idén is elbasszuk a bajnokságot tényleg sózzák be a Bernabeut...
HozzászólásSzerző: TheKingSlayer » 2015. július 2., csütörtök 12:29
Porké?R.M.C.F írta:http://index.hu/sport/futball/2015/07/0 ... uay_ellen/
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 2., csütörtök 11:53
Mondjuk bél helyét kereshetik, mert garantáltan nulla lesz, ez látszik a mentalitásáról és a nyilatkozataiból. De én még reménykedem, hogy megfelelő kp-val elbírjuk a hintalovat.Szerintem nálunk az lesz, hogy 2 hónapig nyomatjuk CR-t középcsatárban meg Bale helyét keressük, hogy legyen haszna, addig összeszedjük a szokásos 8 pont hátrány, aztán kezdhetünk el megint variálni a kezdőn. #kellazújimpulzus
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. július 2., csütörtök 11:49
Ezzel most így mit szerettél volna mondani?R.M.C.F írta:
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 2., csütörtök 11:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 2., csütörtök 11:27
Nincs is rá szükség. Tavasszal dől el minden.de szerintem nem fognak olyan kegyetlenül bekezdeni.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem