Am én jó játékosnak tartom, technikás is, nem fizettünk érte sokat, hátrébb nem vagyunk vele, helyet se foglal.
Viszont így szinte biztos, hogy Odegaard köcsön.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. július 2., csütörtök 14:00
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 2., csütörtök 13:56
Az ilyen igazolásokkal nem erősítjük a spanyol vonalat. Mint Pedro León kb..gólvonal írta:Kár lenne az oroszt elpazarolni... Nála mind1, hogy bejön-é, vagy nem, mert ha nem mehet a levesbe, ha jó akkor marad és akár Jese előtt találhatja magát a rangsorban. Amúgy már bizonyított, az Espanyol egyik, ha nem a legjobbja volt. Cheryshev pedig egy jó játékos, kicsit érik, aztán akár nálunk is lehet az új Callejon, vagy kapunk érte 20-at.MorataMartin írta:Na Lucas Vazquez érkezésével elkezdődött a középszerű játékosok liverpooli precizitással való igazolási hullámaOké értem én, hogy kell kiegészítőember meg tök jó, hogy spanyol és saját nevelés, de könyörgöm! Az espanyolban ugyan alapember volt, de a srác már a Castillában sem volt szerintem a legtehetségesebb. Szerintem Cheryshev jobban megérdemelné a lehetőséget. És ami a legjobban bosszant, hogy eddig a saját játékosainkért adtunk ki pénzt és gyakorlatilag Danilón kívül senki nem jött még. De marad Arbeloa, Illarra és Bale is...
Másrészt jó, mert spanyol saját nevelés. Engem pl. kimondottan zavar, hogy rohadt kevés spanyol játékosunk van.
Hajrá, kívánom, hogy Legyél jobb, mint Ronaldo!![]()
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. július 2., csütörtök 13:53
Kár lenne az oroszt elpazarolni... Nála mind1, hogy bejön-é, vagy nem, mert ha nem mehet a levesbe, ha jó akkor marad és akár Jese előtt találhatja magát a rangsorban. Amúgy már bizonyított, az Espanyol egyik, ha nem a legjobbja volt. Cheryshev pedig egy jó játékos, kicsit érik, aztán akár nálunk is lehet az új Callejon, vagy kapunk érte 20-at.MorataMartin írta:Na Lucas Vazquez érkezésével elkezdődött a középszerű játékosok liverpooli precizitással való igazolási hullámaOké értem én, hogy kell kiegészítőember meg tök jó, hogy spanyol és saját nevelés, de könyörgöm! Az espanyolban ugyan alapember volt, de a srác már a Castillában sem volt szerintem a legtehetségesebb. Szerintem Cheryshev jobban megérdemelné a lehetőséget. És ami a legjobban bosszant, hogy eddig a saját játékosainkért adtunk ki pénzt és gyakorlatilag Danilón kívül senki nem jött még. De marad Arbeloa, Illarra és Bale is...
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 2., csütörtök 13:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 2., csütörtök 13:05
Spanyolországban akar maradni....ha megkapja, amit kér. Valahogy így kellett volna befejezni a mondatot.Sergio Ramos édesanyja: “Természetesen (Ramos) maradni szeretne a klubnál. A Real Madrid mindenekelőtt van nála” – mondta Paqui Garcia, aki elvetette annak a lehetőségét, hogy a hátvéd a Manchester Unitedhez igazoljon: “Nem, nem hiszem. Spanyolországban akar maradni, elvégre ő spanyol…” Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. július 2., csütörtök 12:48
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. július 2., csütörtök 11:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 2., csütörtök 11:13
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. július 2., csütörtök 11:03
sonic írta:Vagy most "szarert" (lejaro szerzodesu kapusert allitolag 30 millio eurot ajanlunk, az aztan szar tenyleg), vagy jovore ingyen, vagy hosszabit es akkor maradhat angliaban ameddig akar felolem. Nekem mindharom opcio megfelel.ferike írta:Jók ezek a vagy most szarert vagy jövőre ingyen kommentek. Ki és hol mondta hogy nem akar/fog hosszabbítani? Egyébként is ha van esze akkor hosszabit ha nem eligazol azt két baki után rá gyujtjak a házát meg verik a kocsija tetejét közben az anyját szidják.
Én sem rajongok érte különösebben, de ha őt el tudjuk hozni a Juvéból, akkor meg kell tenni. Pogba úgy tűnik, hogy a Barcában köt ki, kell nekünk a másik pitbull. Vele meg amúgy is 4-3-3 lenne, mert nem hiszem, hogy a Kroos-Modric-Vidal 3-asból bárkit ki lehetne hagyni. Ha az egyikük lesérül, még akkor is van 2 klasszis kkp-s, akit akár Isco, akár James képes pótolni.Bár legalább a Vidal biznisz nem hangzik rosszul 30-ért. Az már más dolog, hogy ez a Vidal gyerek taplósága is lassan exponenciálisan növekedik a pályán és a pályán kívül egyaránt.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. július 2., csütörtök 10:01
Vagy most "szarert" (lejaro szerzodesu kapusert allitolag 30 millio eurot ajanlunk, az aztan szar tenyleg), vagy jovore ingyen, vagy hosszabit es akkor maradhat angliaban ameddig akar felolem. Nekem mindharom opcio megfelel.ferike írta:Jók ezek a vagy most szarert vagy jövőre ingyen kommentek. Ki és hol mondta hogy nem akar/fog hosszabbítani? Egyébként is ha van esze akkor hosszabit ha nem eligazol azt két baki után rá gyujtjak a házát meg verik a kocsija tetejét közben az anyját szidják.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. július 2., csütörtök 9:31
Mondjuk nekem is ez az érzésem. Egyelőre az AS egy betűt sem ír a dologról, nem tudom honnan az info, de már DDG is volt 3 nap múlva bemutatva, meg jövő héten bemutatva, szóvalSastre írta:Valahogy nem tudom elképzelni, hogy Perez megvegyen egy olyan balhés játékost, mint Vidal. Szerintem nem fogjuk leigazolni.
HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. július 2., csütörtök 9:24
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. július 2., csütörtök 9:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 2., csütörtök 7:29
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 30., kedd 15:40
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 30., kedd 15:05
Szerintem csak kell a saját nevelés a keretben, aztán volt egy hülye aki rábólintott a peremember szerepre.Vagy Bale-t akarják ösztönözni...ziro4vr írta:Nem kapja meg a mountain bike-ot, azt mondod?Realista24 írta: De nehéz eset vagy te Ferike.![]()
Btw ez a Vasquez gyerek ez most mi? Vele mi a terv?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 30., kedd 14:55
Nem kapja meg a mountain bike-ot, azt mondod?Realista24 írta: De nehéz eset vagy te Ferike.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 30., kedd 14:40
De nehéz eset vagy te Ferike.ferike írta:én erről se nagyon tudok. LvG év végén nyilatkozott arról ,hogy reméli megtudják majd győzni az új szerződéssel. de ha te tudod, hogy idény közben 2-3at elutasított akkor jó.Szezon kozben ele toltak 2 vagy 3 szerzodest is, rekord fizetessel(!), de egyiket se fogadta el. Ez nem eleg?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 30., kedd 14:38
Ha akart volna, akkor már aláírta volna a szerződését. Kétlem, hogy ne tudna a Manchester olyan pénzügyi feltételeket adni neki, amire rá ne bólintana.ferike írta:én erről se nagyon tudok. LvG év végén nyilatkozott arról ,hogy reméli megtudják majd győzni az új szerződéssel. de ha te tudod, hogy idény közben 2-3at elutasított akkor jó.Szezon kozben ele toltak 2 vagy 3 szerzodest is, rekord fizetessel(!), de egyiket se fogadta el. Ez nem eleg?
HozzászólásSzerző: ferike » 2015. június 30., kedd 14:35
én erről se nagyon tudok. LvG év végén nyilatkozott arról ,hogy reméli megtudják majd győzni az új szerződéssel. de ha te tudod, hogy idény közben 2-3at elutasított akkor jó.Szezon kozben ele toltak 2 vagy 3 szerzodest is, rekord fizetessel(!), de egyiket se fogadta el. Ez nem eleg?
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem