Ezt is megéltük

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. július 3., péntek 16:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 3., péntek 15:08
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 3., péntek 15:06
HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. július 2., csütörtök 0:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 1., szerda 23:02
HozzászólásSzerző: ferike » 2015. július 1., szerda 22:44
Igen ám de mivel Liverpoolba igazolt ebből leszurheto hogy bajnoki címekre és bl helyezesre esélyes csapatok nem akarták megvennirealistahuni írta:Clyne a Liverpoolt választotta.
Erősebb csapatba is befért volna szvsz.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. július 1., szerda 22:23
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 1., szerda 22:05
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 1., szerda 22:02
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 1., szerda 21:55
Persze, hozzáállásban mentalitásban Ivanovic egyértelműen jobb. Talán mindenkinél. De ettől egy egyben maradt Arsenal-ban jóval jobb lenne Sagna. Ott maradt volna például Henry, van Persie meg Fabregas. Kiegészülve a mostani "sztárokkal". hát...ziro4vr írta:Kifejtem. Nem csak képességekről beszélek. De ha megnézed, pl ez az Ivanovic-Sagna összehasonlítás mutatja, miért lesz a Chelsea előrébb, mint az Arsenal. Előbbi egy állat, mindent megtesz a csapatáért, harcol, küzd, fontos gólokat szerez, Sagna meg egy tehetséges pali, aki úgy elvan, de semmi komoly, nem oszt nem szoroz a jelenléte. Mikor ég a ház, a szerb előlép és segíti a csapatát, a francia meg várja a sült galambot. Szerintem ez jól jellemzi a két csapat közti különbséget is. És most nem futball esztétikáról beszélek, hanem sikerességről, eredményekről.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 1., szerda 21:42
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 1., szerda 21:38
Ezek szerint full vak vagyok hozzá, de az én szemben nem jobbak náluk. Nem a mostani, kiégett Sagna-ról és Clichyről beszélek. Főleg Sagna... Talán csak Maicon meg Alves volt nála jobb 4-5-6 éve. Clichy sem volt rossz, sőt. Azért egy Evra-t jó időre kiszorított a francia kezdőből, pedig azért Patrice sem az alja kategória.ziro4vr írta:Kiszálltam.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 1., szerda 20:47
Kiszálltam.M1Ö írta: Hát de akkor ki? Ha már a Chelsea a bajnok, akkor egy akkori Clichy-Sagna duónál mivel jobb egy Azpiliqueta-Ivanovic kettős?
Semmivel..
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 1., szerda 20:33
Hát de akkor ki? Ha már a Chelsea a bajnok, akkor egy akkori Clichy-Sagna duónál mivel jobb egy Azpiliqueta-Ivanovic kettős?ziro4vr írta:Ez a baj, hogy ilyen játékosok fontosak egy pl győzelemre vágyó csapatnál.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 1., szerda 20:19
Ez a baj, hogy ilyen játékosok fontosak egy pl győzelemre vágyó csapatnál.M1Ö írta: Csak egy Clichy, Sagna, Nasri pakkot vitt el a City. Akik azért ha nem is top3-as játékosok, de fontosak voltak egy Arsenal-nál.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 1., szerda 20:16
Csak egy Clichy, Sagna, Nasri pakkot vitt el a City. Akik azért ha nem is top3-as játékosok, de fontosak voltak egy Arsenal-nál. Van Persie hiányát is elég keményen megérezték. Meg azért Vermalen is nagy veszteség (tudom, hogy már lassan 1 éve sérült) mert akkor nem Merte forgolódna a védelemben.Anthony írta:- egyrészt Fabregas óta semmilyen nagy név nem ment el az Arsenaltól, szóval egy olyan 4 éve nem rabolják le őket
Én nem azt írtam, hogy klasszisok. De nagyon jó játékosok. Sczesny egy jó kapus, csak fegyelmezési gondok vannak vele, szereti a cigit Ő is.Anthony írta:- másrészt: ha Sczesny annyira jó miért hoznak rá egy 33 éves Chech-et? Akiket meg felsoroltál, azokat sem mostanában fedezték fel, van Persien kívül nem is azok a kerítésszaggató nagy tehetségek, őt meg azért annyira nem volt nehéz "megtalálni".
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. július 1., szerda 20:09
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. július 1., szerda 20:01
alex posztjára reagáltamM1Ö írta:Pedig sikeresek. Én nem Coquilen-ről beszéltem. A jelenben csak a Bellerin van, de belőle top lesz.
De ott van Sczesny, Wilshere, Ramsey, talán Gibbs, van Persie, Fabregas. Volt ott bőven tehetség, aki sokat köszönhet magának a klubnak meg Wengernek.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 1., szerda 19:52
Egy idő után a FOCINAK kell nyerjen...ziro4vr írta:A chelseat biztosan nem fogják megelőzni a legvégén.
Pedig sikeresek. Én nem Coquilen-ről beszéltem. A jelenben csak a Bellerin van, de belőle top lesz.Anthony írta:Ez a Coquelin ez egy ember a több tucat fiatalból, akit leigazolt az Arsenal, akkor most ők sikeresek lettek a tehetségek felkutatásában?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. július 1., szerda 19:47
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem