de az ezüstpart szépére még mindig nem látom az oddsokat.a balatoni parti nagyon ott lesz

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 1., szerda 22:44
de az ezüstpart szépére még mindig nem látom az oddsokat.a balatoni parti nagyon ott lesz
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 1., szerda 22:42
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. július 1., szerda 22:37
a balatoni parti nagyon ott leszrealistahuni írta:Remélem nem megy vakációra a sorozat rengeteg a megoldatlan rejtély ebben a sorozatban.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. július 1., szerda 22:09
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 1., szerda 21:57
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 1., szerda 21:55
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. július 1., szerda 21:52
Realista24 írta:Nem találkoztam vele.P. Krisz írta:Láttam a Fókuszban hogy volt Szulejmán közönségtalálkozó , lehet hogy ziro is ott kolbászolt valamerre .![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 1., szerda 21:50
Nem találkoztam vele.P. Krisz írta:Láttam a Fókuszban hogy volt Szulejmán közönségtalálkozó , lehet hogy ziro is ott kolbászolt valamerre .![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. július 1., szerda 21:50
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. július 1., szerda 21:44
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. július 1., szerda 17:49
Elso evadot masfel eve lattam, nagyon bejott, par jelenetet haverokkal meg most is emlegetunk. Viszont a masodik evadot addig halogattam, hogy azota kijott a harmadik is. :Đsoadroli írta:jaja, most értem be az Orange is the new black-et, és várom a feliratát, bruzsy 2amúgy kurvajó sorozat, ki nézi itt?
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 1., szerda 16:04
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 1., szerda 11:06
HozzászólásSzerző: peadani » 2015. július 1., szerda 9:03
Össze se lehet hasonlítani a kettőt.Én olvastam és nézem is a sorozatot.Ketté kell választani, mert a neveken meg 1-2 dolgon kívül teljesen más.Am a könyvet ajánlom nagyon jó, a sorozatot én például szeretem, de egy 7-nél nem jobb.hamesz írta:Én egy betűt nem olvastam a könyvből és így nincs mihez viszonyítanom. De lehet aki olvassa a könyvet annak pl a könyvhöz képest gagyi a sorozat.Valaki írta, hogy gagyi és nem érdemes vele foglalkozni, ezért szólaltam fel a könyv mellett. Tényleg nem akarom leminősíteni a sorozatot látatlanban.
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. július 1., szerda 6:55
Áldom ilyenkor az HBO GO hozzáférésemetziro4vr írta:Nem tudom, én TD 2. rész feliratra várok, pontosabban nem én, de nekem kell várnom... de ebből ma már más esti program lesz.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 1., szerda 1:13
Én egy betűt nem olvastam a könyvből és így nincs mihez viszonyítanom. De lehet aki olvassa a könyvet annak pl a könyvhöz képest gagyi a sorozat.Valaki írta, hogy gagyi és nem érdemes vele foglalkozni, ezért szólaltam fel a könyv mellett. Tényleg nem akarom leminősíteni a sorozatot látatlanban.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 1., szerda 1:01
Valaki írta, hogy gagyi és nem érdemes vele foglalkozni, ezért szólaltam fel a könyv mellett. Tényleg nem akarom leminősíteni a sorozatot látatlanban.hamesz írta:A könyvet nem olvastam. A sorozatban pedig az 1. évad végén járok. Szerintem nem szar viszont annyira nem is kiemelkedő. Egy 7,5/10 A későbbiekben nem tudom, hogy milyen lesz, de egyelőre tökéletes kikapcsolódás.RealRaúl77 írta:Volt itt szó a Búra alatt-ról. Nem láttam a sorozatot, nem is tervezem. Annyit fűznék hozzá, hogy ne nézzétek (főleg, ha valóban szar), hanem olvassátok a könyvet. Baromi jó, páratlan! Mindenkinek ajánlom, nem csak az SK fanoknak. Egy gagyi sori ne sározza be ezt a remek alkotást.
Mr. Robot és a The Wire pedig felírva. Dragon Ball után majd előveszem, mert érdekesnek tűnik
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 1., szerda 0:50
A könyvet nem olvastam. A sorozatban pedig az 1. évad végén járok. Szerintem nem szar viszont annyira nem is kiemelkedő. Egy 7,5/10 A későbbiekben nem tudom, hogy milyen lesz, de egyelőre tökéletes kikapcsolódás.RealRaúl77 írta:Volt itt szó a Búra alatt-ról. Nem láttam a sorozatot, nem is tervezem. Annyit fűznék hozzá, hogy ne nézzétek (főleg, ha valóban szar), hanem olvassátok a könyvet. Baromi jó, páratlan! Mindenkinek ajánlom, nem csak az SK fanoknak. Egy gagyi sori ne sározza be ezt a remek alkotást.
Mr. Robot és a The Wire pedig felírva. Dragon Ball után majd előveszem, mert érdekesnek tűnik
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 1., szerda 0:44
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. július 1., szerda 0:18
Hááát azért vannak ott is durva részek, jelenetek, amik szerintem tizedszerre is ugyanúgy adnák.ziro4vr írta:ez amolyan event jelleget ad neki, elsőre nagyon hatásos, többedszerre már nem annyira.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem