ziro4vr írta:Akkor csak a kolléga megszólítás tévesztett meg. :Đ :ĐRemy írta: Nem. Aki ír róla, épp döntős a magyar.film.hu kritikaversenyében.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 1., szerda 17:43
ziro4vr írta:Akkor csak a kolléga megszólítás tévesztett meg. :Đ :ĐRemy írta: Nem. Aki ír róla, épp döntős a magyar.film.hu kritikaversenyében.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 1., szerda 17:24
Akkor csak a kolléga megszólítás tévesztett meg. :Đ :ĐRemy írta: Nem. Aki ír róla, épp döntős a magyar.film.hu kritikaversenyében.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 1., szerda 17:18
Nem. Aki ír róla, épp döntős a magyar.film.hu kritikaversenyében.ziro4vr írta:
Remy: melyik kolléga, aki azt a sok hibát tartalmazó cikket írta, amit R24 belinkelt anno?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 1., szerda 17:16
Rájöttem, hogy te egy számítógépes program vagy, ami az én véleményemnek ellentmondó kommenteket alkot. Nem tudom ki a teremtőd, de asszem Frankenstein is így érezhette magát...hamesz írta: Sima popcorn mozi. Ugyanolyan, mint a többi... Történet nuku és még sorolhatnám. Csak aki elvakult Mad Max fan úgy sem ismerné el. Én is így vagyok a Halálos iramban filmmel.Tiszta Galaxis őrzői feelingem volt. Azt is az egekbe emelték aztán kétszer is neki kezdtem és el is aludtam rajta.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 1., szerda 17:14
Kolléga épp most írja a kritikát róla. A pontszám 4,5/10ziro4vr írta:
Btw az új terminátort ha valaki megnézi, majd írjon róla pár sort. Remynek és hamesznek nem hiszek.
|
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 1., szerda 17:08
Sima popcorn mozi. Ugyanolyan, mint a többi... Történet nuku és még sorolhatnám. Csak aki elvakult Mad Max fan úgy sem ismerné el. Én is így vagyok a Halálos iramban filmmel.Realista24 írta:Mad Max
Tudtam, hogy megint az lesz nálam, mint általában. Agyon van magasztalva a film, 20/10-ek repkednek rá. Leültem, hogy na ez most odaszab...be is aludtam rajta, a cgi is gyenge, maga a film sem erős, a karakterek sem (Joe pl. kifejezetten nevetséges). Pontot inkább nem írok, akkor kevesebb kulát kapok az arcomba.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 1., szerda 16:57
Te kis...te.ziro4vr írta:Máté: a kefírt?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 1., szerda 16:57
Na jó...inkább használj egy kis arckrémet.Realista24 írta:Te meg kefirtziro4vr írta:Nem tudjátok mi a jó, egyetek batyut.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 1., szerda 16:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 1., szerda 16:53
Te meg kefirtziro4vr írta:Nem tudjátok mi a jó, egyetek batyut.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 1., szerda 16:51
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 1., szerda 16:47
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 1., szerda 16:39
Na akkor a következő fogadásunknál ha vesztesz, meg kell nézned még egyszer.Realista24 írta:Mad Max
Tudtam, hogy megint az lesz nálam, mint általában. Agyon van magasztalva a film, 20/10-ek repkednek rá. Leültem, hogy na ez most odaszab...be is aludtam rajta, a cgi is gyenge, maga a film sem erős, a karakterek sem (Joe pl. kifejezetten nevetséges). Pontot inkább nem írok, akkor kevesebb kulát kapok az arcomba.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 1., szerda 16:35
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. július 1., szerda 14:35
Ezt is régóta meg akarom nézni. Sokan dicsérték (mármint, akik értenek a filmekhez ismessideco írta:Nyomás alatt
Végre ismét egy jó vígjátékKorrekt mellékszereplők, és a görög, nehéz nevű csávó is bizonyította valamelyest, hogy ért a színészkedéshez. Egyedi megvalósítás, egy nehéz téma viszonylag könnyed ábrázolása, jól árnyalt főszereplővel, a mellékszereplőkről csak annyit tudunk, amennyit föltétlenül szükséges, nem nyújtsa el a forgatókönyv a cselekmény kárára (bár Noelle karakterének illett volna jobb bemutatás). A jellemkomikum határozza a filmet meglátásom szerint, és nem csinál viccet a fogyatékosságból sem, a még elfogadható szinten van.
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. július 1., szerda 14:33
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. július 1., szerda 11:51
Big Joke .Realista24 írta:THIS FALL
![]()
emlékszünk még?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 1., szerda 11:11
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 1., szerda 11:10
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. július 1., szerda 9:38
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem