Rafa Benítez telefonon kereste fel Iscót, akit biztosított arról, hogy fontos játékos lesz a következő szezonban. A spanyol edző a 4-2-3-1-es rendszerben a csatár mögötti (Ronaldo) poszton számol a malagaival, míg Bale Ronaldo posztjára, Benzema pedig a padra kerülne.
Ha ez igaz akkor rossz időszak vár a madridistákra. Nem értek a focihoz épp ezért csak azt írom, amit látok, mint szurkoló. Ha valaki eltudja mondani ez a felállás miért lehet jó vagy épp miért nem azt megköszönném.

Ronaldoval már többször is próbálkoztak csatárba, de nem igazán tud ott játszani. Ez így csak hátrány lesz nekünk. Ami bántja a szemem, hogy Bale kerül Ronaldo helyére. Ahol eddig ment a Marcelo, James, CR összjáték kicsibe most nézhetjük, hogy Bale megtolja és ha szerencsénk van még az alapvonal előtt beadja. És ezért Benzema, akinek jók az elmozgásai, jól passzol, jól tartja meg a labdákat elől padra kerül.

Csak a kicsi Bale miatt... A jobb oldalon pedig akkor lenne James, aki szélsőnek viszont lassú, de tény hogy amikor nem volt Bale és ő játszott ott még így is többet ért, mint a vadló. Ráadásul a Kroos Modric duóval nem tudom mennyire lesz stabil a kp. Szerintem nem véletlenül játszott Ancelotti 3 középpályással. Legalábbis én, mint szurkoló így látom. De mint mondtam nem igazán értek hozzá, szóval lehet, hogy ez valami überszuper felállás lesz, de egyelőre az én meglátásom szerint ez nem lesz jó a csapatnak.