Kaka leigazolását megértem, elfogadom. Szükséges rossz volt ő egy marketing gépezetben.
Jó, de kevés. Nekem.A Pepe-Varane kettős is jó.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 4., szombat 14:13
Jó, de kevés. Nekem.A Pepe-Varane kettős is jó.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 4., szombat 14:12
+ Sérült Kakát 65ért, korosztályos tornán felkapott Illarrat stb.hogy lejáró szerződésű játékosokat vesz 30-40 milliókért.
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. július 4., szombat 14:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 4., szombat 14:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 4., szombat 13:51
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 4., szombat 13:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 4., szombat 13:46
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 4., szombat 13:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 4., szombat 13:41
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 2., csütörtök 7:23
nmate írta:Tudod, a söprögető előtt.
Az meg a legöregebb ember a csapatban, aki nem tud futni folyton baszogatja a kicsiket és "térdgép" van a lábán.
Nem baszogatom Pepet,mit riadozol.De akkor se jó ha ő "kitör",mert akkor lehet hogy kitör a balhé...R.M.C.F írta:nmate írta:Tudod, a söprögető előtt.
Az meg a legöregebb ember a csapatban, aki nem tud futni folyton baszogatja a kicsiket és "térdgép" van a lábán.
Jaj de fa@za volt.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 1., szerda 21:18
nmate írta:Tudod, a söprögető előtt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 1., szerda 21:07
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 1., szerda 21:04
Az milyen poszt
Azért íeram hogy "amolyan" beállósként![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 1., szerda 16:32
Azért íeram hogy "amolyan" beállóskéntNem beállósként gondoltam rá. Ugyanúgy egy vonalban lennének, mintha csak 2 védő lenne. Csak ugye alapból szokása Pepe-nek, hogy "kiront" félpályáig, nyomatja a megelőző szereléseket. Ez nagyon jól megy neki akkor is ha csak egy társa van, így, hogy 2 lenne még jobban működne. :)
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 1., szerda 16:23
Jó, hát de ez csak fikció.morientes írta:Egyrészt ugye Bale sajnos addig nem lesz a padon amígy Perez regnál...vagy míg a walesi vissza nem vonul
Nem beállósként gondoltam rá. Ugyanúgy egy vonalban lennének, mintha csak 2 védő lenne. Csak ugye alapból szokása Pepe-nek, hogy "kiront" félpályáig, nyomatja a megelőző szereléseket. Ez nagyon jól megy neki akkor is ha csak egy társa van, így, hogy 2 lenne még jobban működne.morientes írta:Másfelől Pepe amolyan beállósként való játszatása rejt magában némi veszélyt...Ramos detto
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 1., szerda 16:13
Egyrészt ugye Bale sajnos addig nem lesz a padon amígy Perez regnál...vagy míg a walesi vissza nem vonulAz én elképzelésemben nem. :) Már csak azért sem, mert Bale helyett plusz egy védő, aki kironthat a k.pályára. Ugye ebbe Pepe egész jó. :) Szerintem nem lenne feltétlen halott ötlet, csak hát nem erre van felépítve a keret.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 1., szerda 15:58
Benitezzel megoldható lenne, ha már akkora taktikus és fegyelmező.ziro4vr írta:de hatalmas taktikai fegyelem kell hozzá
Az én elképzelésemben nem.morientes írta:Hát ez így...elég átjáróház szagú
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 1., szerda 15:40
Hát ez így...elég átjáróház szagúM1Ö írta:Igen, de így már 3 lenne. Szerintem sem lesz egyébként, de pár meccs erejéig megnéznék egy:morientes írta: miatt mus a 2 belsővédő
----------kapus--------
----Varane-Pepe-Ramos--
Carvajal--------------Marcelo
------------Kroos-----------
-----Modric--------Isco-----
-----Benzema----CR--------
féle felállást.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 1., szerda 15:39
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 1., szerda 15:33
Igen, de így már 3 lenne. Szerintem sem lesz egyébként, de pár meccs erejéig megnéznék egy:morientes írta: miatt mus a 2 belsővédő
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem