Sorozatok, TV műsorok
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Re: Sorozatok, TV műsorok
True Detective
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a vége kemény volt, Farrellnek 2 ilyen lövés után lazán meg kéne halnia, de nyilván nem fog. amúgy jó lesz ez.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a vége kemény volt, Farrellnek 2 ilyen lövés után lazán meg kéne halnia, de nyilván nem fog. amúgy jó lesz ez.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Óriási királyság a Suits

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
de az ezüstpart szépére még mindig nem látom az oddsokat.a balatoni parti nagyon ott lesz

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Végre egy jó sorozat, már majdnem olyan jó, mint a szulejmán. De csak majdnem.

Nem illik.
- h3x0r
Középsuli
a balatoni parti nagyon ott leszrealistahuni írta:Remélem nem megy vakációra a sorozat rengeteg a megoldatlan rejtély ebben a sorozatban.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na menjetek a...
Amúgy engem átvertek, én sátorral mentem a Margit-szigetre, de nem jött be senki szulejmán fan, csak egy ballonkabátos fazon, egy kis tubus arckrémmel, meg igen, egy kaukázusi kefírrel.

Amúgy engem átvertek, én sátorral mentem a Margit-szigetre, de nem jött be senki szulejmán fan, csak egy ballonkabátos fazon, egy kis tubus arckrémmel, meg igen, egy kaukázusi kefírrel.

Nem illik.
- realistahuni
Középsuli
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az se volt gyenge mikor földrajz órán biosz könyv volt a tanci előtt.
Lábjegyzetbe:
- bende anyjának a hangja
- szerelmi szálak
- olivér és barbi hatalmas gengszterélet
- azért a rich bitch nélkül esett a színvonal
Remélem nem megy vakációra a sorozat rengeteg a megoldatlan rejtély ebben a sorozatban.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az se volt gyenge mikor földrajz órán biosz könyv volt a tanci előtt.

Lábjegyzetbe:
- bende anyjának a hangja
- szerelmi szálak
- olivér és barbi hatalmas gengszterélet

- azért a rich bitch nélkül esett a színvonal
Remélem nem megy vakációra a sorozat rengeteg a megoldatlan rejtély ebben a sorozatban.

Realista24 írta:Nem találkoztam vele.P. Krisz írta:Láttam a Fókuszban hogy volt Szulejmán közönségtalálkozó , lehet hogy ziro is ott kolbászolt valamerre .![]()
![]()
Kémeim jelentették:
Nőnek volt beöltözve.
És kaukázusi kefirt árult!
Olcsón.
Mert bontott volt

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem találkoztam vele.P. Krisz írta:Láttam a Fókuszban hogy volt Szulejmán közönségtalálkozó , lehet hogy ziro is ott kolbászolt valamerre .![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
Láttam a Fókuszban hogy volt Szulejmán közönségtalálkozó , lehet hogy ziro is ott kolbászolt valamerre .

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Középsuli S01E03
Egyre jobb a sorozat, végre kezd beindulni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ablakon kilökés és a bögre összetörés nagyon epic volt
:Đ :Đ
Egyre jobb a sorozat, végre kezd beindulni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ablakon kilökés és a bögre összetörés nagyon epic volt

:Đ :Đ
- h3x0r
Elso evadot masfel eve lattam, nagyon bejott, par jelenetet haverokkal meg most is emlegetunk. Viszont a masodik evadot addig halogattam, hogy azota kijott a harmadik is. :Đsoadroli írta:jaja, most értem be az Orange is the new black-et, és várom a feliratát, bruzsy 2amúgy kurvajó sorozat, ki nézi itt?
Illene mar folytatnom, de mindig kozbejon valami. Most potolom az Anger Management uj reszeit (magyarul nezem) meg a Stargate Atlantis 4. evadjanak a masodik felet. Elotte volt Wire, Silicon Valley es Undateable dara (mindegyikbol 2. evad)
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Scream első része is fent van már. Jöhetne már az angol felirat is...

- realistahuni
Ma jön Középsuli 3, bicsiz.
Percenként frissítem a frutyubot, nem bírok már magammal.
Percenként frissítem a frutyubot, nem bírok már magammal.

- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Össze se lehet hasonlítani a kettőt.Én olvastam és nézem is a sorozatot.Ketté kell választani, mert a neveken meg 1-2 dolgon kívül teljesen más.Am a könyvet ajánlom nagyon jó, a sorozatot én például szeretem, de egy 7-nél nem jobb.hamesz írta:Én egy betűt nem olvastam a könyvből és így nincs mihez viszonyítanom. De lehet aki olvassa a könyvet annak pl a könyvhöz képest gagyi a sorozat.Valaki írta, hogy gagyi és nem érdemes vele foglalkozni, ezért szólaltam fel a könyv mellett. Tényleg nem akarom leminősíteni a sorozatot látatlanban.
Áldom ilyenkor az HBO GO hozzáférésemetziro4vr írta:Nem tudom, én TD 2. rész feliratra várok, pontosabban nem én, de nekem kell várnom... de ebből ma már más esti program lesz.

- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Én egy betűt nem olvastam a könyvből és így nincs mihez viszonyítanom. De lehet aki olvassa a könyvet annak pl a könyvhöz képest gagyi a sorozat.Valaki írta, hogy gagyi és nem érdemes vele foglalkozni, ezért szólaltam fel a könyv mellett. Tényleg nem akarom leminősíteni a sorozatot látatlanban.

- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Valaki írta, hogy gagyi és nem érdemes vele foglalkozni, ezért szólaltam fel a könyv mellett. Tényleg nem akarom leminősíteni a sorozatot látatlanban.hamesz írta:A könyvet nem olvastam. A sorozatban pedig az 1. évad végén járok. Szerintem nem szar viszont annyira nem is kiemelkedő. Egy 7,5/10 A későbbiekben nem tudom, hogy milyen lesz, de egyelőre tökéletes kikapcsolódás.RealRaúl77 írta:Volt itt szó a Búra alatt-ról. Nem láttam a sorozatot, nem is tervezem. Annyit fűznék hozzá, hogy ne nézzétek (főleg, ha valóban szar), hanem olvassátok a könyvet. Baromi jó, páratlan! Mindenkinek ajánlom, nem csak az SK fanoknak. Egy gagyi sori ne sározza be ezt a remek alkotást.
Mr. Robot és a The Wire pedig felírva. Dragon Ball után majd előveszem, mert érdekesnek tűnik
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- hamesz
A könyvet nem olvastam. A sorozatban pedig az 1. évad végén járok. Szerintem nem szar viszont annyira nem is kiemelkedő. Egy 7,5/10 A későbbiekben nem tudom, hogy milyen lesz, de egyelőre tökéletes kikapcsolódás.RealRaúl77 írta:Volt itt szó a Búra alatt-ról. Nem láttam a sorozatot, nem is tervezem. Annyit fűznék hozzá, hogy ne nézzétek (főleg, ha valóban szar), hanem olvassátok a könyvet. Baromi jó, páratlan! Mindenkinek ajánlom, nem csak az SK fanoknak. Egy gagyi sori ne sározza be ezt a remek alkotást.
Mr. Robot és a The Wire pedig felírva. Dragon Ball után majd előveszem, mert érdekesnek tűnik