Konföderációs kupa 2013

Archívum
pátkán

Re: Konföderációs-kupa 2013

HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. június 28., péntek 9:34

Triumvirate98 írta: Chiellini pedig bebizonyította, a világ három legjobb védőjében ott van.
én annyit láttam h 70. perc után már a seggén vette a levegőt... nem hiába kellett Giaccherinit a hosszabításban visszanyomni balbunkóba. Navas ott futotta szét a szerencsétlent ahogy akarta. Egyszer sikeresen közelkerült hozzá a karvaly az alapvonalnál, akkor egyből felcsapta :lol: Jó védő de TOP3-hoz nincs sok köze :))
joabulicsak

Jester
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

HozzászólásSzerző: Jester » 2013. június 28., péntek 9:31

Aminek nagyon tudok örülni, hogy a 3-5-2-es, igaz kicsit átalakított felállással, amit mi is használunk, a spanyoloknak sansza nem volt. A Juventus játékosok jól játszottak, Pirlo lefőzte Xavit, olyan labdái voltak ma is. Chiellini pedig bebizonyította, a világ három legjobb védőjében ott van. Szóval a Conte-féle rendszer jól működött, majd egy Vidallal, Pogbával és Tevezzel a bl-ben jobb eredmény is kisülhet. Sajnáltam az olaszokat, jobban megérdemelték volna, de grat Spanyolországnak, majd a vb-n.
Igen ezt én is észrevettem, hogy a spanyoloknak nem nagyon fekszik ez a 3-5-2, bár ez inkább most 3-6-1 volt, ahogy láttam a meccs elején. Még a tavalyi EB-n amikor még a csoportban játszottak egymás ellen, ott egy nagyon kiegyensúlyozott meccset nyomtak le, méltó ellenfelek voltak. Aztán a döntőben azt a csicska 4-4-2-t kellett nyomatni, ami már a dinoszauruszoknál is ciki taktika volt....

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. június 28., péntek 9:29

No offense.
Triumvirate98 írta:, amit mi is használunk, a spanyoloknak sansza nem volt.
Ez így nem igaz
Triumvirate98 írta:Szóval a Conte-féle rendszer jól működött,
Itt valami tévedés lehet,ez nem Conte féle rendszer :) Nem ő találta ki a 3-5-2-t,
Triumvirate98 írta:. Chiellini pedig bebizonyította, a világ három legjobb védőjében ott van.
Ez sem teljesen helytálló :D
Amúgy a többi részben nagyjából igazad van :shifty:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Triumvirate98
Kedvenc játékosaid: Zidane, Del Piero
Kedvenc csapatod: Juventus

HozzászólásSzerző: Triumvirate98 » 2013. június 28., péntek 9:05

Aminek nagyon tudok örülni, hogy a 3-5-2-es, igaz kicsit átalakított felállással, amit mi is használunk, a spanyoloknak sansza nem volt. A Juventus játékosok jól játszottak, Pirlo lefőzte Xavit, olyan labdái voltak ma is. Chiellini pedig bebizonyította, a világ három legjobb védőjében ott van. Szóval a Conte-féle rendszer jól működött, majd egy Vidallal, Pogbával és Tevezzel a bl-ben jobb eredmény is kisülhet. Sajnáltam az olaszokat, jobban megérdemelték volna, de grat Spanyolországnak, majd a vb-n.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. június 28., péntek 8:53

hehe írta:hogy 1-2 arcon kívül a spanyolok nem is örültek a tizigóloknak, arrogánsan, nagyképűen. na mindegy.
A fő arrogáns makker Xavi,de ahogy örült,mikor kihagyta Bonucci az epic volt :lol:
Érdekes,hogy az olaszok hogy bírják a spanyolok ellen,ha az első 15 percben nem kerülnek hátrányba,szervezettek,olaszok,védekezni mindig is tudtak. 5 ember elég is a középpályára :)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 28., péntek 8:45

látszik, hogy nem vébén voltak a srácok, 1 kivételével minden tizit belőttek, nem volt nyomás.

azonkívül kissé irritált, hogy 1-2 arcon kívül a spanyolok nem is örültek a tizigóloknak, arrogánsan, nagyképűen. na mindegy.

várom a döntőt, a spanyolok a végére már lépni se bírtak, ettől függetlenül őket várom győztesnek.
Kép
Kép
Kép

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 28., péntek 0:59

Kicsit felszívják magukat a spanyolok meg valahogy kipihenik magukat aztán szétcsapják a brazilokat. Ramosék középen felfalják Frédit. Remélem Neymar és Ramos találkoznak párszor, megmutatja Sergio, hogy mire számítson a kis tarajos. A brazil védelem meg tud elég szépeket hibázni, szóval szerintem 2 gólt legalább benyelnek, annál többet meg nem hiszem, hogy rúgnak.

Mai meccshez: azt hittem, hogy csak Ramos tizijénél fogok izgulni, de végig a spanyoloknak drukkoltam, kiugrottam volna az ablakon, ha brazil-olasz meccset kell nézni a döntőben.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 28., péntek 0:50

most nem tudom mi értelme lett volna egy 5-0-ás gálának, ha így is tovább lehet menni.
az is finálét ér, ez is, pont annyit adtak ki magukból a spanyolok, amennyi elég volt a győzelemhez. :mrgreen:

viccet félretéve a spanyolok toronymagasan a leggyengébb teljesítményüket hozták a kupán (sőt, az utóbbi években nagyítóval kellene keresni, ahol ilyen szarok voltak) míg az olaszok feltűnően stabil, szervezett játékot mutattak, náluk meg szerintem ez volt a legjobb teljesítmény a tornán.

a meccs kiegyenlített volt, megnyerhette volna bármelyik csapat, de mivel bonucci tipszmikszűt, és stadionbúúúú ki, ezért csak megvan az a döntő.
amúgy a barcás tiziknél enyhén izgultam, fel se mertem volna jönni, ha kihagyja valamelyik, főleg ha busquets. :mrgreen:
de fejben rendben voltak a rúgók, főleg giaccherini. :)

lehet, hogy ez után a meccs után nem kellene bizakodnom, mivel a spanyolok nagyon halványak voltak, és a döntőben vért fognak inni a brazilok...de mégis úgy érzem, az esélyesek továbbra is ők.
az olaszoknál ez a középpálya nagyon erős, stabil volt, pirlo, de rossi, candreva, marchisio, giaccherini és maggio, majd ugye még montolivo létszámban és játékminőségben is ott voltak, így kioltották a spanyolok legerősebb csapatrészét.
a brazilokat erre nem tartom képesnek, ott sokkal jobban dominálhatják a spanyolok a meccset.
szerintem egy fokkal könnyebb meccs lesz, a brazil válogatott nem ennyire stabil, szervezett, mint az olasz.

ettől függetlenül persze benne van, hogy szétkontrázzák őket a brazilok, vagy a maracana belehajtja őket a győzelembe, de 65-35-el nálam a spanyolok az esélyesek.

a tizikirályok már pózoltak is. :Đ

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. június 28., péntek 0:19

cart írta:Nem tudom... Szerintem nagyon nem volt védhető kategória egyik büntető sem. Jól volt megrúgva szinte mindegyik.
Oké,de Casillas-on érződött a kihagyás....úgy dőlt el,mint egy zsák. Az oldalt is csak egyszer találta el,volt hogy csak megállt középen.
Mindegy,a lényeg,hogy tovább mentek.Olaszoknak semmi keresni valójuk nincs egy döntőbe.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. június 28., péntek 0:17

Egy meccset sem néztem ebből a konf. kupából, de a döntő se nagyon érdekel.
pedig meglepően jó, legalábbis én szarabbra számítottam.
habár tény, nem a spanyolok meccseit kell nézni. :mrgreen:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. június 28., péntek 0:13

Bujkálás:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Bár igaz, aki már 1998 óta a spanyoloknak szurkol...

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 28., péntek 0:11

Gondolom ismét egy kurva izgalmas spanyol meccs volt ez az elődöntő. :mrgreen:

Egy meccset sem néztem ebből a konf. kupából, de a döntő se nagyon érdekel.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 28., péntek 0:05

Nem tudom... Szerintem nagyon nem volt védhető kategória egyik büntető sem. Jól volt megrúgva szinte mindegyik.

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. június 28., péntek 0:02

Buffon s Casillas mintha két hot-dog árús lenne és most behívták volna a konföderációs kupa elődöntőjére őket, mert nem volt kapus xd
Nagyon érezték ma :D
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 28., péntek 0:00

sucre írta:Fúj. Hihetetlen, megint bemákolták a spanyolok. Remélem a brazilok megcumiztatják őket, bár amekkora malacok a spanyolok, tuti nyernek. hányinger kerülget
majd a németek mint tavaly. :mrgreen: :mrgreen:

döntő. de nincs valami nagy öröm. ez a spanyol-brazil se lesz az igazi, a spanyolok szempontjából szerintem ez az időpont ehhez már túl késő, az előző kopán kellett volna velük találkozni, a brazilok szempontjából meg ez még túl korai. szerintem.
már látom előre ha kikapnak a spanyolok akkor "végre kikaptak a makkere, hááháá" ha meg nyernek akkor bujkálás. mint tavaly..mint 10ben... :)

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. június 28., péntek 0:00

Ez zúzós volt, Viva Espana! :salute:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2013. június 27., csütörtök 23:57

Fúj. Hihetetlen, megint bemákolták a spanyolok. Remélem a brazilok megcumiztatják őket, bár amekkora malacok a spanyolok, tuti nyernek. hányinger kerülget

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2013. június 27., csütörtök 23:57

egyedül Ramos tizijénél szurkoltam a spanyoloknak, hogy legalább Ramos ne legyen megint facebookon a trollfootball reflektorfényében :roll:

Bonuccit sajnálom, de ez ilyen.
viszont azért arra kíváncsi lettem volna, hogy Balotelli itt is rezzenéstelen arccal bevágja-e a tizit :mrgreen:

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 27., csütörtök 23:57

candreva..na mennyunk a p*csaba... :mrgreen: :mrgreen:
óriási a csávó.

egyébként buffon és casillas képbe voltak nagyon.... :lol: :lol:
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. június 27., csütörtök 23:55

B+ Bonucci... Annyi érzés van benne, mint a kőtörőben...

De Casillas nézett, mint lufiárus a nyílzáporban :lol:
"And my heart will leave you never."

Vissza: