minden nap tanul az ember....

HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. július 2., csütörtök 6:34
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 1., szerda 21:00
Innen a következő lépés a beszarás....majd a szokásos szeptemberi elbuktuk a ligát.Anthony írta:Nem értem miért kell egyből ugrani, ha valaki megemlítette, hogy jól igazolt az Atletico. Ez nem azt jelenti, hogy egyből csokizunk, hogy majd megvernek minket, de gondolom azért meg lehet említeni ha az egyik rivális jó kis támadósort dobott össze, vagy nem?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 1., szerda 20:10
Én például nem támadásnak szántam, csak nem értettem, hogy mi volt ez a "basszus az Atlético nagyon jó támadósort hozott össze" szöveg. Nem értek vele egyet, mert semmivel nem jobb Vietto meg J. Martinez, mint egy Mandzukic, D. Costa. Forlánról, Agüero-ról, meg a régi Torres-ről már nem is beszélve. Ezért írtam, hogy én sem érzem olyan keménynek, meg, hogy nem tartok tőlük.Anthony írta:Nem értem miért kell egyből ugrani, ha valaki megemlítette, hogy jól igazolt az Atletico. Ez nem azt jelenti, hogy egyből csokizunk, hogy majd megvernek minket, de gondolom azért meg lehet említeni ha az egyik rivális jó kis támadósort dobott össze, vagy nem?
Mondjuk én pont a Te táborod erősítettem!Anthony írta:Dehát ezek az emberek kiröhögték tavaly ősszel a Barcát, meg engem, hogy becsokiztam tőlük
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. július 1., szerda 19:41
Mondjuk a 2007-08-as szezonban, amikor 33 gólt lőtt a PL-ben, majd az EB döntőn győztes gólt lőtt, akkor szerintem eléggé az volt (meg előtte és utána pár évig az Atletinél és a Poolnál)tucsoki írta:Mert Torres aztán nagy gyilkoló világsztár név volt...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 1., szerda 16:29
Valamikor még az volt...tucsoki írta:Mert Torres aztán nagy gyilkoló világsztár név volt...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. július 1., szerda 16:26
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 1., szerda 16:17
Lesz ott majd egy Cholo féle átnevelő tábor az újaknak,(vendég professzor JMziro4vr írta:Alapból, ha az atma gyilkoló, fojtogató focija változik, és játékosabbá válik, szerintem akkor kevesebb esélyük lesz ellenünk pl. Minőségben sehol nem lesznek így sem.
Globálisan viszont jót tenne a focinak, ha -1 csapat hírdetné a mocskos focival való sikerességet.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 1., szerda 15:52
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 1., szerda 15:46
Még a franszia úgy-ahogy,de másik kettőnek még sokat kell letenni az asztalra.M1Ö írta:Nekem sem az volt az első gondolatom róluk, hogy "hú de jó lesz az Atma". Persze ettől még szívhatunk ellenük, de nem egy veretes névsor, akitől annyira tartani kéne.morientes írta:Hát én így hirtelen nem dobtam a mosógépbe a gatyát ezektől a világsztároktól...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 1., szerda 15:29
Nekem sem az volt az első gondolatom róluk, hogy "hú de jó lesz az Atma". Persze ettől még szívhatunk ellenük, de nem egy veretes névsor, akitől annyira tartani kéne.morientes írta:Hát én így hirtelen nem dobtam a mosógépbe a gatyát ezektől a világsztároktól...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 1., szerda 14:20
Hát én így hirtelen nem dobtam a mosógépbe a gatyát ezektől a világsztároktól...MorataMartin írta:Basszus nagyon jó lesz az Atm. támadósora Viettóval, Martinezzel és Griezmannal. A porto megint nem semmi hogy milyen pénzt kaszált Danilóból és Martinezből. Nagyon tudnak valamit a portugálok.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. július 1., szerda 13:07
Most leigazolták Imbulát, 22 milla volt, pár év múlva majd 50-ért megy el, lehet követni a sorsátMorataMartin írta:Basszus nagyon jó lesz az Atm. támadósora Viettóval, Martinezzel és Griezmannal. A porto megint nem semmi hogy milyen pénzt kaszált Danilóból és Martinezből. Nagyon tudnak valamit a portugálok.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 1., szerda 12:53
Anélkül totál esélytelenek lesznek, mondjuk én nem bánom.Jól hangzik... idén talán már nem csak a favágásból akarnak élni
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 1., szerda 12:21
MorataMartin írta:Basszus nagyon jó lesz az Atm. támadósora Viettóval, Martinezzel és Griezmannal. A porto megint nem semmi hogy milyen pénzt kaszált Danilóból és Martinezből. Nagyon tudnak valamit a portugálok.
HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. július 1., szerda 10:34
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. július 1., szerda 10:24
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. június 30., kedd 21:11
ami a lényeges, hogy ezzel az atletico is így vanGéci írta:nem bánom, hogy megbomlik a Godin-Miranda páros...kupak17 írta:Miranda -> Inter
HozzászólásSzerző: Dragonhall » 2015. június 30., kedd 20:30
A valencia tulajának része lett egy kis angol klubban is, amit a két Neville tesó és Scholes tulajdonol.tucsoki írta:Hogy került oda? Nem igazán illik a latin vonalba...Norbii írta:Phil Neville a valencia segédedzője lesz.
Rodrigo anno nagyon jól indult, de mintha megállt volna a fejlődésben.Norbii írta:Rodrigo SL Benfica 26,40 Mill. £
João Cancelo SL Benfica 13,20 Mill. £
André Gomes SL Benfica 13,20 Mill. £
Yoel Rodríguez Celta de Vigo 1,76 Mill. £
A harmadik orvos sem tanácsolta, hogy a klub leigazolja Caiót, így nem lesz semmi a megszerzéséből. A klub hivatalosan is megerősítette, hogy Rodrigo Caio a sérült térde miatt nem lesz Valencia-játékos.Rodrigo Caio São Paulo 11,00 Mill. £
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 30., kedd 20:23
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. június 30., kedd 20:13
nem bánom, hogy megbomlik a Godin-Miranda páros...kupak17 írta:Miranda -> Inter
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem