Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
Azert óvatosan...elcseszhessük még simán mint a kp-t...

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Annyira egyértelmű, hogy az hihetetlen. De Gea vissza utasította (elvileg) a jóval magasabb fizetést is, tehát hosszabbítani nem akar. Akkor miről megy a téma? Ha ennyire menőzik a MU, akkor maradjon nyugodtan még egy évet. Casillas és Navas sem vak le lehet hozni velük még egy évet. Ahogy RMCF is írta, De Gea-val kell mindenben megegyezni... Magasabb fizetés, kezdő kapus pozicíó, azt jó napot.sonic írta:En 20-nal tobbet nem adnek erte. Ha nem kell a 20 akkor nekunk meg nem kell DeGea. Tartsak meg. Ramos tovabbra is 180 ha targyalni akarnak vele. Ebben az ugyben csak igy lenne szabad targyalni, de tudjuk hogy nalunk nem et a szokas... Mi inkabb elengedjuk Diego Lopezt ingyen, akkora uriemberek vagyunk.
Ha van esze, akkor nem hosszabbít. A legnagyobb hülyesége lenne. Spanyol ként a legnagyobb spanyol csapat kezdő kapusa lenne. Úgy vagy 10 évre. Pláne ha nem hosszabbít és tegyük fel csak jövőre jön ingyen. Azt valahogy nem tudom elképzelni, hogy a 16/17es szezonban is inkább Iker lenne az első számú kapus és nem Ő. Minden mellettünk szól, innen már csak elcseszni lehet.ferike írta:Egyébként is ha van esze akkor hosszabit ha nem eligazol azt két baki után rá gyujtjak a házát meg verik a kocsija tetejét közben az anyját szidják.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- wZoLee7
Inkább nézz utána, nem akar és nem is fog hosszabbitani, ide akar igazolni.ferike írta:Jók ezek a vagy most szarert vagy jövőre ingyen kommentek. Ki és hol mondta hogy nem akar/fog hosszabbítani? Egyébként is ha van esze akkor hosszabit ha nem eligazol azt két baki után rá gyujtjak a házát meg verik a kocsija tetejét közben az anyját szidják.
Jók ezek a vagy most szarert vagy jövőre ingyen kommentek. Ki és hol mondta hogy nem akar/fog hosszabbítani? Egyébként is ha van esze akkor hosszabit ha nem eligazol azt két baki után rá gyujtjak a házát meg verik a kocsija tetejét közben az anyját szidják.
Ez ami most megy No Comment kategória.
Szánalom eddig ez a nyár.
Szánalom eddig ez a nyár.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- wZoLee7
Teljesen mind1. Vagy jön most, vagy majd jövőre ingyen. Ez az egy év lyukad kp-vap úgy se hoz sok sikert. Ramos maradni fog, az mu ugyan olyan erőtlen szerencsétlenkedést produkál mint CR ügyben.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En 20-nal tobbet nem adnek erte. Ha nem kell a 20 akkor nekunk meg nem kell DeGea. Tartsak meg. Ramos tovabbra is 180 ha targyalni akarnak vele.R.M.C.F írta:Caraway írta:Most írhatnám ugyanezt, hogy a Real a világ egyik legjobb kapusáért még ennyit sem képes megadni. Még szép, hogy nem fog a United elsőre egy hatalmas összeggel előrukkolni.
De nem olyan bonyolult dolog ez.....ha nem adja oda a MU 30 ért vagy alatta(ami egyébként túlzó a visszalévő szerződési ideje miatt,hiszen senki sem ér egy évre 30 millát),akkor én a real helyében megegyznék DDG val,és jövőre ingyen elhoznám,egy magasabb béréért.
A real még igy is túl korrekt....hogy el fog menni szerintem 35,vagy akár 40 ig is...SAJNOS!!!!!!!!
Osztjónapot.

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Caraway írta:Most írhatnám ugyanezt, hogy a Real a világ egyik legjobb kapusáért még ennyit sem képes megadni. Még szép, hogy nem fog a United elsőre egy hatalmas összeggel előrukkolni.
De nem olyan bonyolult dolog ez.....ha nem adja oda a MU 30 ért vagy alatta(ami egyébként túlzó a visszalévő szerződési ideje miatt,hiszen senki sem ér egy évre 30 millát),akkor én a real helyében megegyznék DDG val,és jövőre ingyen elhoznám,egy magasabb béréért.
A real még igy is túl korrekt....hogy el fog menni szerintem 35,vagy akár 40 ig is...SAJNOS!!!!!!!!
Osztjónapot.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csak azt felejted el, hogy DDG szerződése lejár jövőre és eszébe nincs hosszabbítani.Caraway írta:Most írhatnám ugyanezt, hogy a Real a világ egyik legjobb kapusáért még ennyit sem képes megadni. Még szép, hogy nem fog a United elsőre egy hatalmas összeggel előrukkolni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Most írhatnám ugyanezt, hogy a Real a világ egyik legjobb kapusáért még ennyit sem képes megadni. Még szép, hogy nem fog a United elsőre egy hatalmas összeggel előrukkolni.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
R.M.C.F írta:Valószínű,hogy a világ egyik legjobb védőjét annyi pénzért eladják,mint amennyiért lehet kapni torghellét.

Ha Khedira nem lenne ekkora császár ez lenne az aláírásomban

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Valószínű,hogy a világ egyik legjobb védőjét annyi pénzért eladják,mint amennyiért lehet kapni torghellét.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
BREAKING: Sky Sources: Manchester United bid £28.6m for Real Madrid defender Sergio Ramos. #SSNHQ
BREAKING: Sky Sources: Sergio Ramos tells Real Madrid he wants to leave & join Manchester United. #SSNHQ
Srácok, vélemények? Én most konkrétan nem tudom mit mondjak, már vártam mikor hosszabbít Ramos, erre hivatalos ajánlat, és még úgy néz ki Ramos kéri, hogy távozhasson..
BREAKING: Sky Sources: Sergio Ramos tells Real Madrid he wants to leave & join Manchester United. #SSNHQ
Srácok, vélemények? Én most konkrétan nem tudom mit mondjak, már vártam mikor hosszabbít Ramos, erre hivatalos ajánlat, és még úgy néz ki Ramos kéri, hogy távozhasson..

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mindenki erősít, Pérez meg rámegy a gazdaságos vonalra, marad nekünk a Tesco Madrid...
Hát én nagyon optimistán vártam az átigazolási szezont.
Bale fél lábbal már Angliában volt, erre lehet Ramos költözik. Pogba y Verratti "félig zsebben" volt, erre már hivatalosan tagadjuk a pletykákat is. DDG még mindig nincs itt, ellenben Bigliát nem tagadjuk
Ja igen és hoztuk Benítezt
Alig várom, hogy új pénzügyi év legyen és végre valami hivatalosan is mozduljon... mert már idegben vagyok.
Hát én nagyon optimistán vártam az átigazolási szezont.
Bale fél lábbal már Angliában volt, erre lehet Ramos költözik. Pogba y Verratti "félig zsebben" volt, erre már hivatalosan tagadjuk a pletykákat is. DDG még mindig nincs itt, ellenben Bigliát nem tagadjuk

Ja igen és hoztuk Benítezt

Alig várom, hogy új pénzügyi év legyen és végre valami hivatalosan is mozduljon... mert már idegben vagyok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
nem, csak fáradt voltam meg béna (még most is). na de a lényeget értitek. közben meg realista szerkesztette a bejegyzést. köszi, ez a hír kimaradt.gólvonal írta:Egyszer angolul másik magyarul, vagy hogy? Két hímenmű szülője van?Norbii írta: mustafi faterja meg az apja
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Erről a Mustafi névről vmiért mindig az oroszlánkirály ugrik be, 1 betű csak az eltérés.
Am egyre érdekesebb nevekkel hoznak titeket összefüggésbe, Ramos kezdheti félteni a helyét..

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Így van! Off topikban komoly vita folyik a témáról jelenleg, de úgy látszik ő megold mindent. Van egy faterja meg egy apja.gólvonal írta:Egyszer angolul másik magyarul, vagy hogy? Két hímenmű szülője van?Norbii írta: mustafi faterja meg az apja

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Egyszer angolul másik magyarul, vagy hogy? Két hímenmű szülője van?Norbii írta: mustafi faterja meg az apja
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
http://madridom.hu/blog/2015/06/29/must ... lodesenek/
Ez mi? Hogy sport sport 1 / mundo deportivo megosztott egy videót, aztán mustafi faterja meg az apja odakommentelte hogy megerősíti hogy a real érdeklődik iránta?
elég vicces cikk így.
Ez mi? Hogy sport sport 1 / mundo deportivo megosztott egy videót, aztán mustafi faterja meg az apja odakommentelte hogy megerősíti hogy a real érdeklődik iránta?

- wZoLee7
Ugyan már, itt van Iker, Illarra, de még a Spártait is hamarabb venné elő a vezetőség mint Bale-t...de mit csinálnak majd ha Bale szar lesz, a bernabeu fellázad ellene? Semmit. Ez miatt nem izgulok, Bale, Perez, Benitez és bárki akit most ide hoznak kap 1 évet, ha rossz év lesz akkor nekik annyi voltKerlon írta:Figyeljetek így, hogy elment Khedira és Bale a legtámadhatóbb pontunk így kell gy aktuális kutyaütő, tuti erre játszik a vezetőség.