Te is érted mire gondoltam, amikor azt mondtam, hogy nem természetes, függetlenül attól, hogy mi a természetes szó definíciója. Fogalmazhattam volna úgy is, hogy nincs bajom addig velük, amíg nem akarnak látszólag is kilógni a társadalomból (két egyszerű példa: Conchita és a melegparádék). Azonos neműek egymás kezét fogva az utcán ugyan szokatlan látványt nyújt, de nem fogom ezért őket utálni. Viszont könyörgöm egy férfi ne nézzen már ki nőnek. Főleg, ha az azonos neműekre gerjed és lenne esélye nála, akkor annak is a férfiak jönnek be.TBone írta:állatvilágban is előfordul szép számmal. te úgy születtél, hogy az ellenkező nem vonz, ő úgy született, hogy az azonos nemű vonzza. hetero szülőktől. nem természetes? definiáld akkor a természetesség fogalmát. ez nem egy felvett manír, amit poénból választanak az emberek.
Ne erőltessék már a heterok emberekre rá akaratukon kívül a homokosok magukat. Szerintem a hetero emberek 80-90 %-a hasonló véleményen van, és ebből még sajnos egyre többen az ultraliberálisok. A túlzott liberalizmusnak valahol már határt kell szabni.
Szerk.: Elfogadom a melegek házasságát, ha betiltják a homokosok magamutogatását kezdve a melegfelvonulásokkal.