M1Ö írta:Ja, ilyen Rakitic féle, de szerintem még Ő is kreatívabb, technikásabb Koke-nél.
Koke amúgy a Barca alapjátékába szerintem jobban illene, mint a horvát, a gyors, rövid passzos játék sokkal inkább a spanyol stílusa, Rakitic a rangadókon nagyon sok sima passzt rontott a nagyobb nyomás miatt, Kokera ez nem jellemző. A hosszú labdái mondjuk a horvátnak sokkal jobbak pl, de szerintem alapjáraton nincs nagy különbség tudásban jelenleg kettejük közt, csak a játékstílusuk kicsit más. De Kokeban legalább annyi - ha nem valamivel több - potenciál van, mint Rakétában. Mondom ezt úgy, hogy őt is nagyon bírom, és örülök, hogy nálunk tolja, mert nagyon kellett idén.
M1Ö írta:Nem tudnám elképzelni egy igazán nagy és játszó csapatba.
A válogatottban pedig sokkal jobban játszik, kreatívabb ő annál, mint amit az Atleticoban mutat. A fejlődése szempontjából baromi rossz csapatban van, mert egy játszó középpályán sokkal jobb lehetne szerintem, legalábbis azok alapján, amit láttam belőle - pedig én tényleg elég sok meccsét láttam. Nem lenne top akkor sem azért, de egy Rakitic szintet szerintem simán hozna 1-2 éven belül, lehet többet is. De amíg annyi elég tőle, hogy romboljon, és nulla támadójáték van kb előtte, addig nem fog fejlődni semmit, és megreked ezen a szinten.
alexoxladjackoxi írta:Játszóban én sem, de a Chelseaben simán.
Lehet egyedül vagyok vele, de én az Arsenalban inkább el tudnám képzelni, már ha fejlődni is akar. Ő lehetne a folyton megjátszható biztos pont a középpályán, a csapatrészek közötti összekötő, és a többi kreatív játékos alá dolgozó. Nem tudom van-e most ilyen játékos ott, de szerintem ebben a szerepben inkább ki tudna teljesedni az évek során, mint ebben a brusztolós rombolós csapatban levő jómunkás szerepben.
Kerlon írta:szerintem meg faszán beépíthető lenne játszó csapatokba is, mivel nem ügyetlen és nem is hülye a focihoz... hatalmas eltékozlása lesz, ha az Atleticoban fog még ketrec harcolni pár évig
Na akkor nem csak én látom így..