PC (játékok, Steam, konfiguráció)
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)
És az összes játék egy sztorira épül? Azt tudom, hogy a Half life 1, az Opposing Force és a Blue Shift az nagyjából egy sztorit jár körbe csak három szemszögből. Az Uplink-ről és a Decay-ről nem tudok semmit. A HL2 az 1-ben bemutatott sztorit folytatja? Lost Coast és az Episode 1 ill. 2, hogy kapcsolódik ezekhez? Gondolom Episode 3 már nem is lesz. HL3 lesz egyáltalán?
Azért érdekelne ezek eléggé, mert konkrétan a sztoriba nem akarok beleolvasni, mivel már így is sokat lőttem le magamnak. Viszont úgy tudom, hogy az első rész és a két kiegészítő (ha nevezhetem így), rengeteg nyitott kérdést hagy maga után. Érdekelne, hogy kapunk-e egy kerek egészet, hogy a legtöbb kérdés megválaszolt-e, úgy hogy legalább normális összkép alakuljon ki, mert ha talán belevágnék egyszer, akkor nem szeretném úgy tenni, hogy a sztori nincs normálisan kifejtve. Időpazarlásnak gondolom, hogy egy sztoriba belevágok (lett légyen az filmsorozat, sorozat, anime, játék.. bármi), de annak se eleje, se vége...
Vagy ha esetleg a sztori nincs is normálisan befejezve, de még is ajánljátok, akkor kellenek az érvek, hogy rászánjam magam.
Azért érdekelne ezek eléggé, mert konkrétan a sztoriba nem akarok beleolvasni, mivel már így is sokat lőttem le magamnak. Viszont úgy tudom, hogy az első rész és a két kiegészítő (ha nevezhetem így), rengeteg nyitott kérdést hagy maga után. Érdekelne, hogy kapunk-e egy kerek egészet, hogy a legtöbb kérdés megválaszolt-e, úgy hogy legalább normális összkép alakuljon ki, mert ha talán belevágnék egyszer, akkor nem szeretném úgy tenni, hogy a sztori nincs normálisan kifejtve. Időpazarlásnak gondolom, hogy egy sztoriba belevágok (lett légyen az filmsorozat, sorozat, anime, játék.. bármi), de annak se eleje, se vége...
Vagy ha esetleg a sztori nincs is normálisan befejezve, de még is ajánljátok, akkor kellenek az érvek, hogy rászánjam magam.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Az egész király. Vagy négyszer végigtoltam, a két epizóddal együtt. Aztán csak vártam a harmadik epizódot, és vártam, vártam... Jól félbehagyták a storyt sajnos
Na majd a HL3
Ja és a HL2 DM is nagoyn üt a gravity gunnal

Na majd a HL3

Ja és a HL2 DM is nagoyn üt a gravity gunnal

Merci Zizou!
- RealRaúl77
Játszani nem játszottam vele, de tegnap ráakadtam egy walktrought-ra és nézegettem az elejét, mondom érdekes sztorinak tűnik, meg aztán lelőttem magamnak a végét emiatt
Nagyon királynak tűnik, nem is maga a játék, hanem inkább a sztori érdekelne.. Játék közben nem tudom, hogy mennyire hangsúlyos, de az eleje meg a vége nagyon jó. A többi is ilyen király?

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- P. Krisz
1. 2. és a HL EP 1-2-vel is . Pajszer forever , na meg Wake up Mr. Freeman .RealRaúl77 írta:A Half-life-fal itt játszott valaki anno?

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Mindkettővel. Kiegészítőkkel én nem.RealRaúl77 írta:A Half-life-fal itt játszott valaki anno?
Egyébként mindkettőt számtalanszor elkezdtem, de sajnos sosem sikerült befejeznem őket, mert mindig formáznom kellett a gépemet, és elvesztek a mentések.

Én imádtam mindkettőt, brutál hangulatuk van.
- RealRaúl77
A Half-life-fal itt játszott valaki anno?
Arkham Asylum story szerint kivégezve.
Ahogy elküldtem tegnap, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Poison Ivy-t az istenért nem sikerül kicsinálni, kb rögtön utána megcsináltam. Viszont a Joker elleni harc kicsit csalódás volt, kb harmadik nekifutásra sikerült, elég könnyű volt szerintem, azt a pár gyökeret könnyű volt legyőzni.
Szóval jön a City, viszont a kérdésem, Game of the year edition miben más a simához képest? Mert ahogy nézem, kétszer akkora.

Ahogy elküldtem tegnap, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Poison Ivy-t az istenért nem sikerül kicsinálni, kb rögtön utána megcsináltam. Viszont a Joker elleni harc kicsit csalódás volt, kb harmadik nekifutásra sikerült, elég könnyű volt szerintem, azt a pár gyökeret könnyű volt legyőzni.
Szóval jön a City, viszont a kérdésem, Game of the year edition miben más a simához képest? Mert ahogy nézem, kétszer akkora.
Arkham Asylum
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!köcsög kurva Poison Ivy-t azt istenért nem tudom megölni rohadjon meg.
Pedig mennyire örültem, amikor az első etapon túl voltam, mondom ez gyorsan ment. Aha...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!köcsög kurva Poison Ivy-t azt istenért nem tudom megölni rohadjon meg.

- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- sonic
Hat, ez baromi erdekes, de a 2 jobban fut mint az 1... Raadasul van minimap es autoloot.sonic írta:Kerdes: A Borderlands 2-nek mennyivel huzosabb a gepigenye? Mert megvettem a teljes pakkot, de az elso resz olyan hogy viszonylag turhetoen fut high-on (30 fps), viszont kicsit aggodok hogy a 2-nel majd megfo a vas. Mondjuk azt hallottam hogy a 2-nek jobb a pc portja mint az 1-nek, szoval a remeny meg el bennem.

Mennyire lenne szentsegtores ha kihagynam az 1-et es egybol a 2-vel kezdenek?
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Cabal 2-t fogja itt valaki tolni? Rég nem játszottam mmorpg-vel, de a cabal 1 anno hatalmas kedvenc volt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- sonic
Hat ez a Borderland 5 ora jatek utan uberjo. Nagyon eltalaltak a hangulatot. Elvezet shotgunnal fejbeloccsantani a gonosz pandoralakokat.
A zene meg valami elkepeszto, reg talalkoztam ilyen jo zenevel jatekban. (Azert egy auto-loot elfert volna...)
Szoval eddig orulok hogy megvettem. Koszi az ajanlast VanillaSky.
Kerdes: A Borderlands 2-nek mennyivel huzosabb a gepigenye? Mert megvettem a teljes pakkot, de az elso resz olyan hogy viszonylag turhetoen fut high-on (30 fps), viszont kicsit aggodok hogy a 2-nel majd megfo a vas. Mondjuk azt hallottam hogy a 2-nek jobb a pc portja mint az 1-nek, szoval a remeny meg el bennem.

Szoval eddig orulok hogy megvettem. Koszi az ajanlast VanillaSky.
Kerdes: A Borderlands 2-nek mennyivel huzosabb a gepigenye? Mert megvettem a teljes pakkot, de az elso resz olyan hogy viszonylag turhetoen fut high-on (30 fps), viszont kicsit aggodok hogy a 2-nel majd megfo a vas. Mondjuk azt hallottam hogy a 2-nek jobb a pc portja mint az 1-nek, szoval a remeny meg el bennem.

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
na, kész, kivégeztem az egészet, már csak a riddler trófeák vannak (még 200...) így vagyok most 96%-on, 28 órával kb. majd a héten írok részletesen.
Természetesen folytattam az Arkham Asylumot, de hogy rohadt hosszú játék, az tuti. 
Most tartok 45%-nál, igaz ebben gondolom benne van minden, nem csak a story mód.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most akartam volna megcsinálni az ellenszert, de azok a fránya növények szétbasztak mindent.

Most tartok 45%-nál, igaz ebben gondolom benne van minden, nem csak a story mód.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most akartam volna megcsinálni az ellenszert, de azok a fránya növények szétbasztak mindent.

- P. Krisz
Arkham Knight
Mivel ez az utolsó játék amit a Rocksteady készít sejtettem hogy mind a hangulat , mind a történet sötét lesz , de meglepődtem hogy mennyire .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ami a leginkább meglepett az hogy Batman megszegte a legfontosabb szabályát . Igaz hogy csak tévképzet volt és Joker ráhatása is kellett de embert ölt .
Mivel ez az utolsó játék amit a Rocksteady készít sejtettem hogy mind a hangulat , mind a történet sötét lesz , de meglepődtem hogy mennyire .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ami a leginkább meglepett az hogy Batman megszegte a legfontosabb szabályát . Igaz hogy csak tévképzet volt és Joker ráhatása is kellett de embert ölt .

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Legkisebbtobi
lehet buta kerdes, de ez nem mac-re van?
a masik meg hogy a kotor-ok mukodnek meg mindig? mintha par eve probaltam volna es nem akart sehogysem elindulni.
a masik meg hogy a kotor-ok mukodnek meg mindig? mintha par eve probaltam volna es nem akart sehogysem elindulni.