én nem tudom csak találgatni tudok különböző infok alapján:MesQueUnClub írta:Hehe te többet foglalkozol a Brazil válogatottal, miért nincs igazi centerük fent és dunga miért irányítót rak centerbe?hehe írta:ez a bíró geci, alvesnek meg kutinnyónak jogtalan sárga, igazi faszarcú majom ez.
mindanzonáltal várom brazília kiesését, csak egy tisztítótűzzel lehetne itt visszatérni a helyes útra, mert csak egy helyben topogunk a szarban.
politika és üzleti érdekek miatt vannak bizonyos játékosok a válogatottban és bizonyosak meg nincsenek.
valamiért teljesen el lett felejtve a lucas-pato-ganso vonal. pato pedig lődözgette a gólokat mindig, amikor meghívták.
teljesen kihaltak az igazi baszó csatárok.
a korosztályos válogatottak még mindig erősek, de nem építik fel őket rendesen.
rengeteg pénz ment bele odahaza a fociba, ezért elpuhult, elkönnyült az egész bajnokság, ahol a pénz, ott a tipikus dél-amerikai korrupció. nem fejlődnek tovább a játékosok, mert nem érdeke az erősebb európai bajnokságokba eladni őket az ottani kluboknak.
romário és a többi régi mind velejéig romlott rendszerről beszél, látjuk a végeredményt.
ez az egész világ focijára igaz, nem tudom, miért alakult így, de a murinnyók, simeonék, a fifa a szabályokkal és a bírókkal nagyban segítette ezt a helyzetet.