Yes. Esélytelen.palesz77 írta:Arra semmi esély nincs, hogy ezt esetleg nálunk is vetítik majd angolul a mozikban ugye?

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 28., vasárnap 1:04
Yes. Esélytelen.palesz77 írta:Arra semmi esély nincs, hogy ezt esetleg nálunk is vetítik majd angolul a mozikban ugye?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 28., vasárnap 1:02
Arra semmi esély nincs, hogy ezt esetleg nálunk is vetítik majd angolul a mozikban ugye?
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 28., vasárnap 0:57
A film már áprilisban kijött a japánoknál. Most meg érkezik majd augusztusba angol nyelven is. Ami érdekes, hogy spanyolul már fent van jó minőségbe, de angol felirat sehol még.Remy írta:Akkor ezt csekkold.RealRaúl77 írta:
Jaa, és Lippai (Son Goku) is megjelent a hangok közt, nekem külön öröm az ilyen mindig
Új Dragon Ball Z: Resurrection 'F' előzetes
Új DB Super előzetes
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. június 28., vasárnap 0:54
Huhh, az első nagyon adja! Fasza lesz.Remy írta: Új Dragon Ball Z: Resurrection 'F' előzetes
Új DB Super előzetes
Mai napig nem értem, hogy lehet ezt magyar szinkronnal nézni.. pláne, Te, mint huge fan.RealRaúl77 írta:Valamiért reménykedtem benne, hogy esetleg, talán, véletlenül magyar, de... Én naiv
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 28., vasárnap 0:48
Valamiért reménykedtem benne, hogy esetleg, talán, véletlenül magyar, de... Én naivRemy írta:Akkor ezt csekkold.RealRaúl77 írta:
Jaa, és Lippai (Son Goku) is megjelent a hangok közt, nekem külön öröm az ilyen mindig
Új Dragon Ball Z: Resurrection 'F' előzetes
Új DB Super előzetes
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 27., szombat 22:41
Akkor ezt csekkold.RealRaúl77 írta:
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 27., szombat 22:21
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 27., szombat 14:16
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 27., szombat 14:04
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. június 27., szombat 14:03
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. június 27., szombat 13:59
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 27., szombat 13:54
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 27., szombat 1:14
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. június 27., szombat 0:12
Kösz az ajánlást. Az üres Detroit nagyon jó helyszínválasztás volt, a zene meg teljesen a Drive-ra emlékeztetett végig. Azt a bravúrt is sikerült végrehajtani, hogy az 5-6 tiniszereplőből álló gárdából senki sem idegesített (nem is voltak különösebben érdekesek vagy jók a főhősön kívül vagy ilyesmi, de ez már nagy szó).sonic írta:It follows:
Ez kellemes meglepetes volt. Hangulatos kis horror. Kitunik a mostani bena felhozatalbol. A mufaj kedveloinek ajanlott.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. június 26., péntek 20:50
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 26., péntek 20:31
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 26., péntek 19:27
Happy mert már mindenhol házasodhatnak a melegek az USA-ban.realistahuni írta:Di Caprionak mi ez a szivárványos avatar facebookon?![]()
Csak nem buzizsúrra készül?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 26., péntek 19:25
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. június 26., péntek 13:35
Pedig sok helyen dicsérik, én azért bizakodokPEEtör írta: Szerintem szar.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. június 26., péntek 0:31
Szerintem szar. De én alapvetően így állok hozzá az összes horror folytatáshoz (milyen nonszensz alapból egy horror folytatás?), illetve már az elsőt sem csipáztam nagyon, de ez még ahhoz képest is foscsi.soadroli írta:ha már horror, Insidious 3-at látta már valaki? az első nagy kedvenc, a másodikat is szerettem, nagyon várom már hogy elérhető legyen
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem