torjack írta:
Naná, hogy megy. Meg CR is, hisz a sajtó ezt írta. A sajtó soha nem hazudik, ferdít.

Persze nekem is hihetetlennek tűnik, sőt szerintem mindenkinek... De Carlo menesztése után én már bármit elképzelhetőnek tartok, CR-t is csak azért veszem tutira,hogy marad mert még nincs meg a rekord. Ha már az edzőt elzavartuk legalább a csapat magját tartsuk egybe hátha benítez alkot valamit...
Az újjáépülést 2017 környékére vártam volna, addigra CR-Ramos-Modric-Pepe-Marcelo stb mag "kiöregszik", én addig tartottam volna meg az edzőt is.Rendben Carlo elment, fájó de túlélem, mert a csapat még egyben van, Ramos esetleges távozásával viszont megindulna a lavina CR is max 1 évet maradna és akkor idő előtt szétbarmoltuk ezt a generációt, van még bennük nem kevés.
Egyébként mi a pöcsöm van? mindjárt előszezon és még nem igazoltunk senkit, sőt még pletykákat sem hallok olyan gyakran mint az elmúlt években.Mivel én csak 2-3 embert hoznék így annyira nem aggódok de azért tőlünk nem ez a megszokott.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams