helyes, mert csak öntöd a faszságot.Száz éve még az volt provokatív aberráció, mikor a szomszéd lánya szülés helyett tanulni akart, és én ebből ki is szálltam ezzel.
az biztos természetellennes volt, ezzel a mostani dologgal ellentétben.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. június 27., szombat 20:28
helyes, mert csak öntöd a faszságot.Száz éve még az volt provokatív aberráció, mikor a szomszéd lánya szülés helyett tanulni akart, és én ebből ki is szálltam ezzel.

HozzászólásSzerző: cart » 2015. június 27., szombat 20:27
Szerintem ez részben igaz csak. Mert akkor pl aki mind a két nemhez vonzódik az hogy van? A melegek egy csoportjánál tuti valami külső hatás/trauma miatt erősödött fel ez az érzés.Kerlon írta: Tudtommal az igazi melegek sem tehetnek arról, hogy a saját neműkhöz vonzódnak.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. június 27., szombat 20:25
Hát, örülnek neki, ha téged ez ennyire zavar, tiltsd le őket. De szerintem nem a melegek helyezik magukat előtérbe, hanem inkább azok - és most a saját ismerőseimről beszélek -, akik elítélik a gyűlölködést. Mert az ellen igen nagy dolog történt tegnap.Az nem előtérbe helyezés, hogy minden második helyen szivárvány színű zászlót látsz? Mesélj még...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 27., szombat 20:21
Az nem előtérbe helyezés, hogy minden második helyen szivárvány színű zászlót látsz? Mesélj még...Pipita írta:szervezd meg ha szükséged van rá.Remélem valami ünnepély lesz a heteroknak is.
ki helyezte őket előtérbe, ki dicsőíti őket? tettek egy újabb lépést annak irányába, hogy szexuális orientáltságtól függetlenül egyenlő jogai legyenek az embereknek. nem azt ünneplik, hogy férfiak élvezik, ha pöcs van a szájukban, hanem azt, hogy attól még ők is ugyanolyan emberek, mit te, csak te mást élvezel. vagy nem, nem az én dolgom.nem kéne előtérbe helyezni, nem kéne dicsőíteni őket, mert hogy ők azok. A többség elfogadja őket, de aki nem, az még inkább csak fel lesz ezzel bőszítve, aztán mehet a gyűlölködés.
És szerintem nem fogadja el őket a többség, a gyűlölködésről meg nem ők tehetnek, hanem a gyűlölködők.
Tudtommal az igazi melegek sem tehetnek arról, hogy a saját neműkhöz vonzódnak.realistahuni írta:Nem ugyanaz. Senki nem tudja befolyásolni, hogy sárgának, fehérnek, feketének születik, vagy hogy milyen vallást örököl a szülőktől.én zsidó vagyok, én néger vagyok, én meleg vagyok
Buzinak viszont senki nem születik, ez egyáltalán nem természetes, visszataszító, gusztustalan. Beteg gondolkodású agyszülemény, de ezt a jövő generációja természetesnek fogja felfogni, ami eléggé gáz lesz azoknak a szülőknek akik normális életre akarják nevelni a gyereket.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. június 27., szombat 20:15
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. június 27., szombat 20:00

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. június 27., szombat 19:59
ezt rosszul látod. azok az emberek, akik gyűlölik a buzikat, éppen az efféle felvonulás és magamutogatás miatt utálják őket. szóval 90%-ban az ő hibájuk.Pipita írta:a gyűlölködésről meg nem ők tehetnek, hanem a gyűlölködők.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 27., szombat 19:55
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. június 27., szombat 19:52
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 27., szombat 19:48
Nem ugyanaz. Senki nem tudja befolyásolni, hogy sárgának, fehérnek, feketének születik, vagy hogy milyen vallást örököl a szülőktől.én zsidó vagyok, én néger vagyok, én meleg vagyok
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. június 27., szombat 19:45
szervezd meg ha szükséged van rá.Remélem valami ünnepély lesz a heteroknak is.
ki helyezte őket előtérbe, ki dicsőíti őket? tettek egy újabb lépést annak irányába, hogy szexuális orientáltságtól függetlenül egyenlő jogai legyenek az embereknek. nem azt ünneplik, hogy férfiak élvezik, ha pöcs van a szájukban, hanem azt, hogy attól még ők is ugyanolyan emberek, mit te, csak te mást élvezel. vagy nem, nem az én dolgom.nem kéne előtérbe helyezni, nem kéne dicsőíteni őket, mert hogy ők azok. A többség elfogadja őket, de aki nem, az még inkább csak fel lesz ezzel bőszítve, aztán mehet a gyűlölködés.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 27., szombat 19:35
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 27., szombat 13:32
Egyre több profilképet látok már facen is... és nem DiCaprio meg Arnold Schwarzeneggernél...csabi* írta:comedy central meg cyanide & happiness isrealistahuni írta:9gag is szivárványos, na jó, elég volt mára az internetből.![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. június 27., szombat 6:13
comedy central meg cyanide & happiness isrealistahuni írta:9gag is szivárványos, na jó, elég volt mára az internetből.![]()
![]()
![]()
![]()

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 27., szombat 0:14
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 27., szombat 0:04
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. június 27., szombat 0:02
HozzászólásSzerző: cart » 2015. június 26., péntek 23:55
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. június 26., péntek 23:45
én a csabaiban dolgozom majd' egy éve, én is tudnék, pedig az még lazább, mint a bátori.otthon van egy elég nagy menekült tábor,elég sok ismerősöm is dolgozik ott mint pl. őr, tudnék mesélni.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem