Mondjuk ez a te csapatodra is igaz volt. Ha baj volt akkor jöttek az ámokfutások, az 5-0 végén Ramos, azzal kezdődött minden. Ott még 90 percig foci volt, aztán a végén összetörten ült Mourinho a helyén és szerintem ott eldöntötte, hogy ezeket így nem lehet. Na tavasszal háború lett a pályán. Patkánykodtunk? Igen. Az ellenfél? Szintén. Most abba nem menjünk bele, hogy mi volt előbb a tyúk vagy a tojás, mert az innentől parttalan vita.dzsi91 írta:Akkor viselkedtetek úgy mint a kislányok amikor égett a ház, még jó hogy hatalmas fairplay meg respect van amikor rongyosra vertek valakit. Amint szar volt a palacsintába előjöttek a patkánykodások, aztán faragó ricsi meglepett hangon mondja,hogy pedig jordi álbá egy rendkívül szimpatikus fiatalember
h3x0r írta:Barca: Luis Enrique döntött, a madridi 10-est akarja![]()
(A BL-győztes katalánok trénere Aleix Vidal után Arda Turant szemelte ki.)
Az egyetlen játékosuk aki komolyan is tud focizni, de ahogy írták már, nem igen van meg a posztja nálunk. Talán Neymar helyén a bal szélen, de oda felesleges igazolni egy ekkora kalibert.
Hát én nem a Stoke vagy Hull City elleni meccsekre értettem. Mourinho komoly téttel bíró, igazi nagycsapat elleni meccsen mindig bexari taktikát választ, amire sokszor a Real Madrid is ráfaragott. A PSG ellen is egy személyben ő a hibás. Emberelőnyben az eredmény tartására rendezkedett be hazai pályán. Valamint hagyta, hogy a csapata és főleg Diego Costa a balhékkal foglalkozzon. Érthetetlen, hogy azon a meccsen Luiz és ő, hogy úszták meg piros nélkül. Erre Ibra-t leküldik a semmiért. De ez jellemzi a portugált éles meccseken. Botrány, balhé, bírót a középpontba helyezzük már a meccs előtti sajtótájékoztatón....de nem folytatom, mindenki ismeri az alattomos sunyi módszereit. Ezért sem marad 2-3 évnél tovább egy csapatnál. Mentálisan kikészíti őket. Forr a levegő körülötte és ezt nem lehet évekig elviselni. De ez az ő terepe, ehhez ért. Messze nem a világ legjobb edzője, de a legjobb pszichológus abban biztos vagyok.R.M.C.F írta:A chelsea lőtt 38 meccsen 41 gólt a pl-ben,ők voltak a bunker csapat,akik nem gólra játsszák,ez igaz......vagy nem. Nem igaz. Több gólt lőttek,és a góljaik zömét nem szögletből kotorták.