Pogba lesz az.h3x0r írta:Barca: Luis Enrique döntött, a madridi 10-est akarja![]()
(A BL-győztes katalánok trénere Aleix Vidal után Arda Turant szemelte ki.)

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. június 26., péntek 20:06
Pogba lesz az.h3x0r írta:Barca: Luis Enrique döntött, a madridi 10-est akarja![]()
(A BL-győztes katalánok trénere Aleix Vidal után Arda Turant szemelte ki.)
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 26., péntek 20:00
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 26., péntek 17:54
Nap, hét, hónap, év...tized vicce. Az utóbbi pár évben jó pár olyan meccset láttunk ahol a barcának nem úgy ment ahogy szerették volna, és jöttek a sunyiságok, alattomos húzásokde csak és kizárólag Mourinho ellen voltunk olyanok, amilyenek
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. június 26., péntek 17:28
Akkor viselkedtetek úgy mint a kislányok amikor égett a ház, még jó hogy hatalmas fairplay meg respect van amikor rongyosra vertek valakit. Amint szar volt a palacsintába előjöttek a patkánykodások, aztán faragó ricsi meglepett hangon mondja,hogy pedig jordi álbá egy rendkívül szimpatikus fiatalemberlesliejr írta: de csak és kizárólag Mourinho ellen voltunk olyanok, amilyenek. Említettem az idei Chelsea-PSG meccset. Mindenkiből előjött az állat, érdekes a Barca-PSg meg a fociról szólt. Pedig David Luiz-nak lett volna oka Suarez-t agyonrúgni, de vmiért csak Diego Costa-t akarta.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. június 26., péntek 16:26
Valamit akkor nagyon elnéztünk. Vagy te vagy én. Ramos volt az egyetlen aki meg mert állni és bár nem tudok spanyolul, de a hangsúlyból kivehető volt, hogy őt kérték vmire, gondolom, hogy rakjon már rendet, Ramos meg nagyon kimért hangon, nyugodtan beszélt és kacsintott. Aztán elhajtott ő is. A többieknek ment a puta, az egyik bentley-be be is akartak bokszolni, csak nem sikerült....de lehet ez egy másik eset?Nivo10 írta:Speciel én arra emlékszem, hogy kapta az hijo de putát ő is, mikor megállt.lesliejr írta:Sergio simán megállt és kiszólt, hogy mi a fax van és látszott rajtuk, hogy tisztelik, nem szólnak neki vissza.
Én sosem állítottam a csapatomról és Messi-ről vagy Pep-ről, hogy szent tehenek. Guardiola is minden hájjal megkent, de csak és kizárólag Mourinho ellen voltunk olyanok, amilyenek. Említettem az idei Chelsea-PSG meccset. Mindenkiből előjött az állat, érdekes a Barca-PSg meg a fociról szólt. Pedig David Luiz-nak lett volna oka Suarez-t agyonrúgni, de vmiért csak Diego Costa-t akarta.Pipita írta:Egyébként felvételről nekem jut eszembe még egy sokkal rosszabb eset, érdekes, hogy nem emlékszel rá, hiszen a saját csapatod büszkélkedhet vele.
És azért Pep csapatait sem kell félteni. Nem csak Mourinho miatt voltak valódi összecsapások azok a meccsek, nagyon nem.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. június 26., péntek 16:01
Húha, elég sok sebből vérzik ez a hozzászólás. Ha Casquero ott nem volt patkány szerinted, akkor vagy nem is láttad a meccset, vagy csak szimplán nem érezted át a helyzet súlyát.Ezek szerint akkor Casquero is patkány volt...ma megint tanultam vmi újat. Az a Messi vs Maicon eset meg pont nem illik ide. Véletlen ütközés volt, semmi szándékosság. Legalább olyat kellett volna belinkelni ahol tényleg gusztustalan volt.
De Pepe vs Casquero-hoz hasonlítani...az egy 1,5 perces ámokfutás volt. Előbb agyon akarta rúgni a földön fekvő játékost...nálunk régen a téren mikor bunyók voltak az ilyen alattomos viselkedésért lincselés járt, nem, hogy vki ezt egy Real mezben teszi sok millió néző láttára, aztán fojtogatás, volt talán egy ütés is és csak aztán sikerült elhagynia a pályát. Lement neki a roló, teljes sötétség, elfelejtette azt is, hogy hol van éppen. Én élőben ilyet életemben nem láttam, felvételről is csak a Cantona-s esetet. A francián is rajt maradt ez a bélyeg. Ehhez hasonlítani egy fejelést, köpést v azt, hogy kibikázod a labdát a nézők közé...ilyenből láttam sokat, azon kívül, hogy ezek sem pályára valók.
Amúgy meg lehet nézni mikor volt a legforróbb egy klasszikus hangulata. Mikor José edzette a Real-t. Meg lehet nézni a mostani Chelsea-t is. Egy Fabregas-t lezavartak sportszerűtlen viselkedésért legutóbb. Mourinho harcba küldi az emberereit, nem focizni, mert az ő csapatainak jól jön a balhé, addig se játszik az ellen, aztán szögletből bekotor egyet Cahill v Terry.
HozzászólásSzerző: Nivo10 » 2015. június 26., péntek 15:56
Speciel én arra emlékszem, hogy kapta az hijo de putát ő is, mikor megállt.lesliejr írta:Sergio simán megállt és kiszólt, hogy mi a fax van és látszott rajtuk, hogy tisztelik, nem szólnak neki vissza.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. június 26., péntek 15:43
Sokszor Barca meccsen, mikor azt látom, hogy utaznak egy játékosunkra is azt mondom. hogy feltörölném vele a mész csíkot, de nem tenném meg. Ha azt egy Real Betis védő csinálja, ma a kutya se emlékezne rá. De Pepe a Real Madrid védője, így nagyon sokan látták és megjegyezték. A bírók is. Óriási a felelősséged egy ekkora csapatnál, ahol egy edzésen nagyobb a média érdeklődés, mint sok csapat meccsén.R.M.C.F írta:ha gondolod leülünk együtt azt a meccset megnézni,és megnézzük mit is csinált végig kászkéró.....majd a végén felállunk és elköszönünk egymástól.Ezek szerint akkor Casquero is patkány volt...ma megint tanultam vmi újat.
Az viszont benne lesz, hogy a távozáskor még visszaszólsz......a büdös kis paraszt én is adtam volna neki.
Oké, pepe nem focipályára való elemeket vitt bele a szertartásba.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2015. június 26., péntek 14:33
Volt, amikor egyre jobban belejött, akkor jött egy sérülés, de összességében nem zárt rossz időszakot ott, tavaly is vitték volna állítólag, így hogy már nem kölcsön lesz, és fejlődött is valamennyit, talán több játéklehetőséget kap, de nem állnak rosszul szélsők tekintetében.morientes írta:Volt ő már ott kőccsön nem?h3x0r írta:Deulofeu -> Everton
6 milliot fizettek erte
3+1 eves szerzodest irt ala
a Barca 2 even belul visszavasarolhatja (konkret osszeget nem irtak)
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 26., péntek 14:25
Volt ő már ott kőccsön nem?h3x0r írta:Deulofeu -> Everton
6 milliot fizettek erte
3+1 eves szerzodest irt ala
a Barca 2 even belul visszavasarolhatja (konkret osszeget nem irtak)
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 26., péntek 0:58
HozzászólásSzerző: TheKingSlayer » 2015. június 25., csütörtök 20:08
Detto Nálad is, ettől szép, hogy te ezt gondolod, én meg azt.R.M.C.F írta: A tévedés joga nálad fenntartva.![]()
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2015. június 25., csütörtök 13:28
Ramosnak sokkal többet borul el az agya. Csak Ramos spanyol a válogatott vezére és fele annyira nem kapja a sajtótól az ívet , mint Pepe. Meg sokkal több megengedett neki a pályán. Vannak olyan megmozdulásai, amit Pepe nem úszna meg.lesliejr írta: De ott a Ramos eset is, mikor kiállították ellenünk. Aki a közélebe ment kapott egyet. Pedig Ramos nem ilyen durva alapvetően.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 25., csütörtök 13:23
ha gondolod leülünk együtt azt a meccset megnézni,és megnézzük mit is csinált végig kászkéró.....majd a végén felállunk és elköszönünk egymástól.Ezek szerint akkor Casquero is patkány volt...ma megint tanultam vmi újat.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. június 25., csütörtök 13:18
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2015. június 25., csütörtök 13:00
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. június 25., csütörtök 12:57
Ja, kábé olyan véletlen, mint James a minapokban elkövetett könyököse.Véletlen ütközés volt, semmi szándékosság.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. június 25., csütörtök 12:56
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. június 25., csütörtök 12:51
Agyarország, 2015.pátkán írta:Mourinho anno ezt nyilatkozta.. nagy okosság, megjegyeztemTéOeM írta:Ha jobban belegondolunk, bármekkora hazugságot a lehető legtermészetesebb formában tálalhat és sokszori ismétléssel az válik igazzá és természetessé.
"Ha egy hazugságot sokáig ismételgetnek embereknek, akkor az intelligensek számára az még ugyanúgy hazugság marad - a buták számára viszont igazsággá válik."
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 25., csütörtök 12:28
TheKingSlayer írta:Ez is egy vélemény, szerintem meg meg nem.R.M.C.F írta: Ha figyelmes vagy akkor hamar rájössz mikor tör elő.....amikor patkányokkal áll szemben.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem