A helyzet megoldása egy dolog, de maga a helyzet megteremtődése meg egy másik. Csillagászati fizu és beton hely az alibi walesi fiúnak, a norvég srác szintén magas fizuja. Ramos meg a posztján top3 futballista jelenleg, spanyol, egyértelműen az egyik ha nem a fő vezéregyéniség, aki számos fontos helyzetben kisegítette a csapatot. Igen, hibázott néha, de mondj nekem 2 középhátvédet, aki kevesebbet hibázott nála az utóbbi öt évben. Varane nem ér, közel sem játszott annyi meccset. Plusz a legjobb korban van. Kicsit pár emberben van egyfajta poszt rasszizmus szerintem...Mike írta: A Ramos ügyben meg igaza van h nem ad neki 10 milliót.

Kommentáld a híreket
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Nem illik.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Sokan vissza fogják még sírni Ramost...főleg majd mikor Otamendi vagy Koscielny bénázást kell majd nézni...akkor inkább már valami spanyol tehetséget hozzunk...mint pl. Inigo Martinez...
Azért az érvelésed megmosolyogtató. Egyedül az Atletico elleni kupa kiesést lehet jogosan a nyakába varrni, de ott sem tiltotta meg senki az elől lévőknek, hogy gólt szerezzenek. Különösképpen Gareth barátunknak, aki kb. 3szor annyit keres, mint amennyit megérdemelne... Az a baj, hogy még mindig mindenki azt nézi, hogy idén nem nyertünk semmit zárójel pedig 2 szuperkupa becsúszott, ahol Ramos megint szerzett fontos gólt zárójelbezá aztán, amit eddig tett az meg kukába van.Mike írta:milyen szart kever?Remy írta:Perez nem nyugszik, inkább keveri a szart.
Carlo távozása mellett legalább annyi érvet fel lehetne hozni, mint ellene.
A Ramos ügyben meg igaza van h nem ad neki 10 milliót.
Ha Ramos ezért fog távozni, egy percig nem fogom sajnálni. Úgy érzem kicsit nagy lett az arc a bl döntős gólja óta, és azt hiszi ő maga a Real Madrid. Közben meg minden meccsen hibázik. Néha megússzuk szerencsére. Amit a 10. után teljesítmnyben lehozott, az nem pótolhatatlan szint. A Varane-Pepe párossal nyugodtabb voltam mindig.
Azért meg nem jár 10 millió mert vezér az öltözőben.
7 millió, és örüljön mindenki, ő meg szedje össze magát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
milyen szart kever?Remy írta:Perez nem nyugszik, inkább keveri a szart.
Carlo távozása mellett legalább annyi érvet fel lehetne hozni, mint ellene.
A Ramos ügyben meg igaza van h nem ad neki 10 milliót.
Ha Ramos ezért fog távozni, egy percig nem fogom sajnálni. Úgy érzem kicsit nagy lett az arc a bl döntős gólja óta, és azt hiszi ő maga a Real Madrid. Közben meg minden meccsen hibázik. Néha megússzuk szerencsére. Amit a 10. után teljesítmnyben lehozott, az nem pótolhatatlan szint. A Varane-Pepe párossal nyugodtabb voltam mindig.
Azért meg nem jár 10 millió mert vezér az öltözőben.
7 millió, és örüljön mindenki, ő meg szedje össze magát.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Korszakos csapat útjára tavaly nyáron kellett volna rálépni. A 10-kel meg is volt az első lépcsőfok. Csak aztán a nyárral szépen hátraarcot fordítottunk. Idén meg már új projekt, új edző, új szakács, új @&#%... Szóval ráérünk még várni, nem fogjuk "lekésni" azt a korszakos csapatot egyelőre.Remy írta:Minden adott ahhoz, hogy korszakos csapat legyünk. Minőségi ellenfelekből viszonylag kevés van. Bayern és Barca, esetleg a Chelsea. 1-2 igazolás bőven elég lett volna, most meg ott tartunk, hogy szétesik a csapat. 3 nagyszerű középhátvédünk van jelenleg, kb a világ legjobb hátvédsora a miénk, erre megbontjuk. Kapus kell, középpályás kell, illetve egy cserecsatár. De nem... Perez nem nyugszik, inkább keveri a szart.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Minden adott ahhoz, hogy korszakos csapat legyünk. Minőségi ellenfelekből viszonylag kevés van. Bayern és Barca, esetleg a Chelsea. 1-2 igazolás bőven elég lett volna, most meg ott tartunk, hogy szétesik a csapat. 3 nagyszerű középhátvédünk van jelenleg, kb a világ legjobb hátvédsora a miénk, erre megbontjuk. Kapus kell, középpályás kell, illetve egy cserecsatár. De nem... Perez nem nyugszik, inkább keveri a szart.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mindig is ilyen volt, üzletemben. Őt elsősorban az érdekli, hogy a Real Madrid mint üzlet, sikeres legyen...a Real Madrid, mint futball csapat csak másodlagos. Mindig is irigyeltem azokat a csapatokat, ahol az edző a főnök, az elnök vagy tulaj csak a háttérben van. Azzal nyugtattam magam, hogy sokat látott már az elnökünk, tudja mi a jó, és ha azt a jót akarja meg is szerzi a csapatnak...sajnos kiderült, hogy ami szerinte jó, az mindenki más szerint nem azAnthony írta:A vicc kezd durvulni gyerekek. Ha ez így folytatódik többet nem jövök...Pereznek teljesen elmentek otthonról?
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A vicc kezd durvulni gyerekek. Ha ez így folytatódik többet nem jövök...Pereznek teljesen elmentek otthonról?
Ez semmi extra hír...az előző nyarakon is ugyanúgy voltak ilyen kifizetések, mivel a játáékosokat nem zsebből szokás fizetni azonnal, sokszor évekre elnyújtva törlesztik őket.Ez mi ez? Így már tényleg nem hiszem, hogy valaki jönni fog a kp-ra
Akkor meg is van, hogy Ramos ára mire megy majd el...a középpálya meg megint lyukas marad...gyönyörű lesz...
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Ramos el fog menni...fene se tudja, mi van a háttérben, talán a pénz, konfliktus...de sztem a próbléme mélyebben van...az a mentalitás, bánásmód amit a klub képvisel...hát hogyismondjam...visszataszító. Ezer és ezer példa, hogy kinyírtuk a legnagyobb madridistáinkat. Vegyük csak Casillas esetét. Ezt is máshogy kellett volna megoldani. Maradt +2 évig a kapuban, sztem ezt inkább megaláztatás, de nem is ez a jó szó, inkább megszánásként, képmutatásként fogta fel. Ezek ismeretében lehet hinni a híreknek.
Pótlása nehéz kérdés. Otamendit mondják, de ha már spanyolból, akkor Inigo Martinez lenne a legjobb. Nehéz elengedni, sztem sírni is fogok, de jobb már most eljátszani a gondolattal, minthogy aztán hirtelen érjen.
Pótlása nehéz kérdés. Otamendit mondják, de ha már spanyolból, akkor Inigo Martinez lenne a legjobb. Nehéz elengedni, sztem sírni is fogok, de jobb már most eljátszani a gondolattal, minthogy aztán hirtelen érjen.
- hunmadridista
Akkor meg is van, hogy Ramos ára mire megy majd el...a középpálya meg megint lyukas marad...gyönyörű lesz...wZoLee7 írta:Ez mi ez? Így már tényleg nem hiszem, hogy valaki jönni fog a kp-raA Real Madridnak idén nyáron összesen 54 millió eurót kell kifizetnie múltbéli igazolásai miatt (Benzema, Kaká, Cristiano Ronaldo)
- wZoLee7
Ez mi ez? Így már tényleg nem hiszem, hogy valaki jönni fog a kp-raA Real Madridnak idén nyáron összesen 54 millió eurót kell kifizetnie múltbéli igazolásai miatt (Benzema, Kaká, Cristiano Ronaldo)

- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kerlon írta:csak a csapat lenne fociz idegen, szerintem bbenon meg tokyn kívül senki se kér többé Mourinho fasza taktikájából

Ki nem állhatom a faszit. Először azt hittem csak viccelsz, de Benő tényleg Mou párti, ha jól tudom, szóval ez sem lehet.

Amúgy én is sajnálnám, ha Ramos elmenne. Furcsa is lenne egy Casillas-Marcelo csk páros, hát még egy Marcelo-Pepe. Amúgy anno még Pepe kapcsán volt szó egy spanyol hátvédről, akit állítólag Illarramendire kifizetett összeg miatt nem hoztunk el. Vele mi van? Ő pótolhatná Ramost ha muszáj?
(Talán Inigo Martínez volt az?)
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Amásik meg, hogy Pepe is megy kifele a korból. Szerencsére van egy még mindig iszonyú fiatal Varane-unk, de azért fasza, hogy kb az egyetlen normális részét a csapatnak is szét kell barmolni..
Egyelőre igyekszem nem hinni ezeknek a pletykáknak, de azért örülni sem örülök, hogy egyáltalán létezhetnek.
Egyelőre igyekszem nem hinni ezeknek a pletykáknak, de azért örülni sem örülök, hogy egyáltalán létezhetnek.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- wZoLee7
Egyre valószínűbb, hogy Ramostól elköszönünk...érdekes. Csupa ovis kamu indokot lehetett eddig olvasni...elég nevetséges eset. Számomra a baj nem ott kezdődik, hogy Ramos elmegy, mert elég sok hibával játszik. Viszont vezér, és így nagy veszteség lenne. A baj ott van, hogy a felmerült utódok nevetségesek. Egy jövőre 30 éves játékosért 30 millió?
Az lesz amit tegnap írtam...Ramos elmegy, kiadunk egy rakás pénzt az utódra, aki valami másodvonalas választás lesz csak. A kp-n meg ha Modric kiesik majd csak Perez és Benitez egymásra fognak mutogatni. Nagyon szép jövő vár ránk
Az lesz amit tegnap írtam...Ramos elmegy, kiadunk egy rakás pénzt az utódra, aki valami másodvonalas választás lesz csak. A kp-n meg ha Modric kiesik majd csak Perez és Benitez egymásra fognak mutogatni. Nagyon szép jövő vár ránk

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az "El Pais",az naggyából a madridi népszabadság,señor Torres meg kb az általatok nagyra tartott Hegyi IvánGT37 írta:Érdekességként: Diego Torres (El País) szerint a Real (és főleg Pérez) valóban szeretne megválni Ramostól, és ennek az lehet az egyik oka, hogy Pérez vissza akarja hozni Mourinhót, amilyen hamar csak lehet.
Összegzésként annyit ír, hogy Ramos is menni akar, a MU tényleg nagyon szeretné elvinni, és egyáltalán nem lenne meglepő, ha létrejönne az egyezség a nyár folyamán.

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- hunmadridista
Pedig szerintem végül ez lesz belőle...Ramos lépni fog egy nagyobb összeg fejében a nyár végén, így lesz pénz az átigazolásokra és a pénzügyi fair play is "egyensúlyban" lesz...Casillas pedig marad...dzsi91 írta: Tehát Iker marad![]()
Megvárom a végét a story-nak de csúnya jelenetet rendezek, ha Ramos is lépni fog.![]()
Én jobbat tudok: Bale szépen húzzon a Chelseabe, aztán ott lehet a csapat szerves rész, ne itt idegenkedjen.numberone1 írta:Mou csapataban Kedira es Higu sem volt testidegen....egyre jobb.Nika91127 írta:
1. Mou nem jönne vissza,ott van az imádott Chelsea-jénél. Ott azt tehet,amit csak akar.
2. Ha jön Mou,akkor Casillas-Ramos out. Casillas helyett jönne DDG, Ramos helyett pedig én egy Laporte-t elnézegetnék.
3. Ha jönne Mou,talán,ismétlem TALÁN Bale se lenne ennyire "testidegen"...![]()
Bale csak menjen vissza oda ahova valo, ott nem lesz testidegen. Ja es Mou remelem az eletben nem jon vissza.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Mou csapataban Kedira es Higu sem volt testidegen....egyre jobb.Nika91127 írta:
1. Mou nem jönne vissza,ott van az imádott Chelsea-jénél. Ott azt tehet,amit csak akar.
2. Ha jön Mou,akkor Casillas-Ramos out. Casillas helyett jönne DDG, Ramos helyett pedig én egy Laporte-t elnézegetnék.
3. Ha jönne Mou,talán,ismétlem TALÁN Bale se lenne ennyire "testidegen"...

Bale csak menjen vissza oda ahova valo, ott nem lesz testidegen. Ja es Mou remelem az eletben nem jon vissza.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

csak a csapat lenne fociz idegen, szerintem bbenon meg tokyn kívül senki se kér többé Mourinho fasza taktikájábólNika91127 írta:1. Mou nem jönne vissza,ott van az imádott Chelsea-jénél. Ott azt tehet,amit csak akar.GT37 írta:Érdekességként: Diego Torres (El País) szerint a Real (és főleg Pérez) valóban szeretne megválni Ramostól, és ennek az lehet az egyik oka, hogy Pérez vissza akarja hozni Mourinhót, amilyen hamar csak lehet.
Összegzésként annyit ír, hogy Ramos is menni akar, a MU tényleg nagyon szeretné elvinni, és egyáltalán nem lenne meglepő, ha létrejönne az egyezség a nyár folyamán.
3. Ha jönne Mou,talán,ismétlem TALÁN Bale se lenne ennyire "testidegen"...
K
K