Királyra gondolsz? Mondott egy-két furcsaságot..___Samy___ írta:nem tudom ki volt a kommentátor társa, de szerinte nagyon szépen focizott a barca, csak helyzeteket nem tudott kidolgozni

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 23., kedd 23:08
Királyra gondolsz? Mondott egy-két furcsaságot..___Samy___ írta:nem tudom ki volt a kommentátor társa, de szerinte nagyon szépen focizott a barca, csak helyzeteket nem tudott kidolgozni
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 23., kedd 23:06
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 23., kedd 23:03
accel írta:ide is berakom, ha már labdabirtoklás
Ma is undorító volt nézni,ahogy ment hátul a labdatartás..Főleg Pique furcsa arc nélküli feje miatt..jóformán végig nála volt a labda.Majdnem bejött a labdabirtoklás...ja nemR.M.C.F írta:Még tegnap is azt hallgattam hogy a labdabirtoklás......de ezt évek óta mondom, miért ez a fontos? A focit nem gólra játszák? Ez nem iramjáték......az edzésen megy,
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. április 23., kedd 23:00
HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 23., kedd 22:48
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 23., kedd 22:48
R.M.C.F írta:Több mint Alves és Busquets, azok szimplán gyökerek,undormány emberek....alba egy igazi ocsmány sz*r rattyi.
...és még mindig tolják a hülyéknek a semmitérő labdabirtoklást.......nevetséges.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. április 23., kedd 22:41
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 23., kedd 22:31
szánalmas.PEEtör írta:Bocs a dupláért, de ez az Alba..
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. április 23., kedd 22:30
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. április 23., kedd 22:13
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 23., kedd 21:22
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 22., hétfő 19:04
R.M.C.F, kinéztem neked ezt az avatart. :-)Ès RMCF...visszatért
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. április 22., hétfő 18:57
Ès RMCF...visszatért![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 22., hétfő 18:52
Van ebben valami...talán mostanában már tényleg visszavettek a sporik a barca támogatásából,de az elgondolkoztató hogy buszkecc meg Alba még mindig sikeresen prezentálja a barca féle szinitanodában tanult kiselőadásokat...Néhány ismerőse egész életében arról panaszkodik, hogy nincs választása, mások pedig a többiek döntéseit kritizálják. De a harcosmindig tettekre váltja a gondolatait. Előfordul, hogy rossz célt választ magának. Ilyenkor szó nélkül megfizeti hibája árát. Máskor letér az útról, és rengeteg időt veszít, míg visszatér eredeti tervéhez. De a harcos tudja, mit akar.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 22., hétfő 18:50
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. április 22., hétfő 18:46
Engem is bosszant.....de nem is ez mint cselekmény,hanem az hogy ezt éveken át "ették" az emberek,és CSAK manapság kezdték el fújjolni.....észrevenni.....Engem az idegesít a legjobban, (most nem csak a Barcelonára gondolok, bár náluk látok ilyenből a legtöbbet)
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. április 22., hétfő 18:27
Mezner2 írta:BBeno írta:msot olvasom hogy egy szokásos kamu tizit kapott a barca amit a villa kihagyott![]()
![]()
és nem adtak meg egy gólt a levanténak mert behúzták les címén
mennyi igaz ebből?
Szokásos kamutizi,az![]()
![]()
Ha néznéd is a meccseket,és nem a sporthíradó hozzászólásokból szereznéd az információidat,akkor talán kicsit nagyobb rálátásod lenne a dolgokra !
Az utóbbi 3évben Szeptembertől-Áprilisig,max. akkor kapunk tizit ha az ellenfél baltával megy neki a játékosainknak,ennek ellenére nyilván vannak a mi javunkra elkövetett bírói tévedések is,de tiziket pont,hogy szerintem az összes élcsapat közül a legkevesebbet mi kapjuk,pedig sokkal több szituban belehetne fújni őket,mégsem teszik,számomra rejtély,hogy miért !
Aztán mikor már mindegy olyankor jön a kompenzálás,lsd. tavalyi év,a bajnoki Clássico után hirtelen 5meccs alatt 5 tizit kaptunk,előtte 32 meccsen sem kaptunk ennyit.......És nem,nem azt mondom,hogy sújtottak minket a bírók,csak azt,hogy minden éremnek két oldala van. És a teljesség igénye nélkül még hozzátenném,hogy azonkívül egyértelmű kezezésért nem kaptuk meg a jogos tizit,plusz Villan visszarántásáért sem,így már azért máris árnyaltabb a kép ugyebár,persze aki annyit akar leszűrni,hogy:" hááá de nem adtak meg egy gólt,meg kamutizi"az tegye csak !
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 22., hétfő 7:03
Ezt nem értem miért hasonlítják össze a focival. A boxoló tudta, hogy mit vállal el, és tudta, hogy kapni fogja az ütéseket. Egy focista teljesen más, ott nem a másik megsemmisítése a cél.realbeckham írta: Mi lenne vele egy box mérkőzésen, ami lehet a ringben,
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. április 21., vasárnap 19:58
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. április 21., vasárnap 19:34
Jelenlévő fórumozók: 89 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem